reklama
roxie123
Fanka BB :)
Czekamy [emoji8]Jest obsuwa czasowa.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Totois30
@mokka25 jak pojdziesz na izbe przyjęć do szpitala to oni Ci zrobia usg od reki jak powiesz ze poronienie. Tylko musisz przyjsc o 7:* na moje powinnas pojsc jak najszybciej, ale przygotuj torbe zeby zostac albo M w gotowosci jakby mieli Ci robic zabieg.niestety roznie to bywa z tym oczyszczaniem sie ja sie cieszylam ze takie meki to chociaz zabiegu nie bedzie a tu doooopa
dżoasia
w poniedziałek o ile wcześniej nie zejdę na zawał
@mokka25 oczyszczanie to proces, ja bylam sprawdzic jak skonczylam krwawic. I wszystko ladnie sie oczyscilo, a ronilam w 10tc. Jak pojdziesz teraz do szpitala to i tak zrobia ci zabieg. Skoro tyle juz wycierpialas, to moze poczekaj jeszcze troche. Na zabieg zawsze jest czas. A jak sie oczyszczasz, to dobrze, to nie ma sie co martwic. Tylko pilnuj by sie nie odwodnic i nie dostac krwotoku. A leciec moze nawet ok 7dni. Zawsze tez mozesz po weekendzie podejsc do gina niech zobaczy co tam sie dzieje
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Jest zarodek.prawidlowe tentno.ale pecherzyk za duzy.wyglada ze zarodek wolno rosnie?? Bo wyglad zarodka na ledwo 6tc a powinien byc 7.
Jest!!! :*
Jakie zalecenia w związku z ta wielkością? Jakieś zwiększenie heparyny, czy sterydu..?
reklama
Podziel się: