reklama
burczuś
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny @pixi.nova @matylda23 za uświadomienie. Serio. Nie lubie złudnych nadziei. Nie lubie też być naiwnie naiwna. Dzieki za kciuki. Chce zniknąc.
roxie123
@burczuś to zrozumiałe , sama też zawsze chce żeby ktoś mówił do mnie otwarcie , ale będąc po tej stronie ciężko jest komuś napisać coś co jest przykre ... tym bardziej , że każda zna Cię nie od dziś i wie jak się teraz czujesz :< nie będę Cię pocieszać , mogę Ci tylko życzyć, abyś miała siły do tego co dalej i może warto też skontrolować u innego lekarza czy pomiary były dobrze odczytane może lepszy sprzet czy coś :/ przytulam Cie ;*
matylda23
Poszłabym jeszcze @burczuś za kilka dni do innego gina. Żeby innym okiem,innym sprzętem to ocenił... ja na samym początku ciąży przekreśliłam moje Dziecko i do dziś mam żal do siebie o to. Potem z krwotokiem,gdzie się lało po nogach,wierzyłam że Dziecko żyje mimo wszystko...może nie trać jeszcze całkiem nadziei,choć wiem jakie to trudne w takiej sytuacji. Może są jakieś przypadki,że mimo dużego pęcherzyka żółtkowego,było wszystko dobrze.. nie chcę Cię czarować,bo to bez sensu,ale cuda też się zdarzają. Życzę Ci go z całego serca! Przytulam :*
reklama
pixi.nova
@burczuś Ja też wolę jak ktoś mówi mi wprost jaka jest sytuacja dlatego napisałam.. Moja gin mnie uświadomiła i łatwiej było mi się z tym pogodzić. Bardzo dobrze, że jedziesz do innego lekarza. Dopiero po kolejnym usg bedziesz miec pewnosc. Moja gin wyslala mnie wtedy na ogledziny do szpitala i robila mi usg jej kolezanka inny spec od usg. Takze kazdy madry lekarz stawia pewna diagnoze na podstawie kilku usg i spojrzen innych lekarzy. Tule mocno...
Przytul ukochaną córę i postaraj się wyryczeć żale.. wtedy łatwiej jest się pozbierać.
Przytul ukochaną córę i postaraj się wyryczeć żale.. wtedy łatwiej jest się pozbierać.
Podziel się: