reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 @roxie123 i inne pacjentki dr P, czy to prawda ze na wizycie u niego się „lata na golasa” ? :D :x taka dostałam dzisiaj informacje od koleżanki z pracy :D i ogólnie jaki jest dr P? Mam się obawiać? Cieszę się,ale od rana ryczę jak bóbr chyba ze szczęścia i te wszystkie emocje ze mnie znowu wychodzą...

reklama
@olaa90 , jest super człowiekiem,ciepły, z poczuciem humoru,w prawdzie specyficznym , z dystansem. Jest delikatny podczas badania i robi usg bardzo dokładnie. Ma w gabinecie toaletę,tam się rozbierasz. Zawsze możesz założyć dłuższą bluzkę albo sukienkę. W sumie mi bardziej odpowiada toaleta w gabinecie,u mojej lekarki rozbieram i ubieram się przy niej.

@matylda23 a jakieś badanie piersi? U nas w pracy znany lekarz i one tak twierdziły,ze robi usg tarczycy jeszcze i te piersi no i jeszcze podwozie i na golasa się chodzi :D

W Tarnowie ponoć bada wszystko, w macierzyństwie jest tylko usg podwozia. Piersi też mi nie badał. Coś mi sie zdaje,że jeszcze sie umówie do niego,chciałabym się pożegnać :)

@olaa90 we wtorek krzywe robie . P jest fajny mi się spodobał jego charakter [emoji4] umie słuchać i sam dużo tłumaczy chociaż trzeba się wsłuchać bo szybko mówi . Pierwsze wrażenie super zobaczymy dalej liczę na dobra współpracę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny umieram z bólu. Zjadłam 4x2 tabletki nospy i 4xparacetamol. Boli mnie tak, że nie mogę funkcjonować :(((

@mokka25 to samoistne tak? Nie pomogę bo mnie „na szczęście” ominął ten bol ale „na nieszczęście” miałam zabieg... :( musisz jakoś dać rade :( tylko pamiętaj o usg kontrolnym po, koleżanka się nie oczyściła i musiała mieć zabieg - a samoistne przeszła koszmarnie :(

reklama
@mokka25 z doświadczenia powiem , że żadna tabletka mi nie pomogła męczyłam się az zasnęłam . Dzwoniłam do lekarza to mówił że ewentualnie kroplowka w szpitalu ale starałam się dać rade w domu by uniknąć izby... wiem ze to boli jak diabli :/ płakałam zwijalam się ale przetrwałam ... współczuję wiem : (

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry