reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 @roxie123 i inne pacjentki dr P, czy to prawda ze na wizycie u niego się „lata na golasa” ? :D :x taka dostałam dzisiaj informacje od koleżanki z pracy :D i ogólnie jaki jest dr P? Mam się obawiać? Cieszę się,ale od rana ryczę jak bóbr chyba ze szczęścia i te wszystkie emocje ze mnie znowu wychodzą...

reklama
@olaa90 , jest super człowiekiem,ciepły, z poczuciem humoru,w prawdzie specyficznym , z dystansem. Jest delikatny podczas badania i robi usg bardzo dokładnie. Ma w gabinecie toaletę,tam się rozbierasz. Zawsze możesz założyć dłuższą bluzkę albo sukienkę. W sumie mi bardziej odpowiada toaleta w gabinecie,u mojej lekarki rozbieram i ubieram się przy niej.

@matylda23 a jakieś badanie piersi? U nas w pracy znany lekarz i one tak twierdziły,ze robi usg tarczycy jeszcze i te piersi no i jeszcze podwozie i na golasa się chodzi :D

W Tarnowie ponoć bada wszystko, w macierzyństwie jest tylko usg podwozia. Piersi też mi nie badał. Coś mi sie zdaje,że jeszcze sie umówie do niego,chciałabym się pożegnać :)

@olaa90 we wtorek krzywe robie . P jest fajny mi się spodobał jego charakter [emoji4] umie słuchać i sam dużo tłumaczy chociaż trzeba się wsłuchać bo szybko mówi . Pierwsze wrażenie super zobaczymy dalej liczę na dobra współpracę [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny umieram z bólu. Zjadłam 4x2 tabletki nospy i 4xparacetamol. Boli mnie tak, że nie mogę funkcjonować :(((

@mokka25 to samoistne tak? Nie pomogę bo mnie „na szczęście” ominął ten bol ale „na nieszczęście” miałam zabieg... :( musisz jakoś dać rade :( tylko pamiętaj o usg kontrolnym po, koleżanka się nie oczyściła i musiała mieć zabieg - a samoistne przeszła koszmarnie :(

reklama
@mokka25 z doświadczenia powiem , że żadna tabletka mi nie pomogła męczyłam się az zasnęłam . Dzwoniłam do lekarza to mówił że ewentualnie kroplowka w szpitalu ale starałam się dać rade w domu by uniknąć izby... wiem ze to boli jak diabli :/ płakałam zwijalam się ale przetrwałam ... współczuję wiem : (

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry