reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 ale raczej nie zrobia Ci od razu prl i krzywej cukrowej. Ze wzgledu wlasnie na ta tabletke. Bez tabletki by nie bylo problemu a tak bez szans. Bo musza Ci pobrac krew na prl i krzywa i tu ok. Ale zaraz po pobraniu musisz sziac tabletke i musialabys wypic glukoze. Nis zgodza sie raz ze nie wiadomo czy taka mieszanka nie sfalszuje wyniku a dwa ze moze to byc niebezpieczne dla zdrowia bo nigdy nie wiadomo jak zareagujesz na jsdno czy drugie. Takze zrob w 6dc prolaktyne a glukoze pare dni pozniej. Masz czas

@Kitki tak tak wiem [emoji4][emoji4][emoji4] w poniedziałek robię prolaktyne a w e wtorek krzywe [emoji4]

Długo czeka się na wyniki przeciwciał ?
Bo kariotypy do 3 tyg jakoś i mutacje protrombiny robiłam to pewnie z 2

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 mówisz że we wtorek robisz krzywe. Ale jak, obie na raz??
Właśnie dziewczynki, co do krzywych. Też mam do zrobienia cukrowa i insulinowa. Tylko biorę teraz antybiotyk. I pytanko, czy jak wezmę ostatnia dawkę antybiotyku w sobotę rano, to mogę robić krzywe w środę/czwartek? Czy wyniki mogą wyjść jeszcze zakłamane?

@roki_1991 kurde myślałam , że moge za razem zrobić :/ a nie da rady ? Myślałam że to obie się glukoza obciąża cholerka :/

No na necie pisze że to obydwie się glukoza obciąża albo ja nie wiem jak to jest

Ostatnia edycja:
@marshia no tak em myślała[emoji3][emoji23][emoji23][emoji23] weź ja zanim te kariotypy przyjdą wyjdę z siebie stanę obok xD

reklama
Do góry