reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matylda23 ja chyba bym przechwyciła ten accofil, chociaż do Krk daleko ;). Od kiedy go brałaś?

I inne dziewczyny od accofilu - od kiedy bralyscie i co ile?

@bertha oby immunosupresja zdziałała cud.

@Asia2104 gratuluję córeczki :)Spodnie mega fajne - tez takie chcę :)

@burczuś ja chyba zapytam w invimedzie o ten aromec w następnym cyklu :) Czytałam ostatnio posty tej dziewczyby, o której ostatnio pisała @Auri_a - esperanza chyba - i ona tez na aromku zaszła :) Poza tym ładnie sue nazywa - jak aromat albo amorek :)

@magda1208 napusz co mówił Malina.

Ostatnia edycja:
reklama
@matylda23 ja chyba bym przechwyciła ten accofil, chociaż do Krk daleko ;). Od kiedy go brałaś?

I inne dziewczyny od accofilu - od kiedy bralyscie i co ile?

@bertha oby immunosupresja zdziałała cud.

@Asia2104 gratuluję córeczki :)Spodnie mega fajne - tez takie chcę :)

@burczuś ja chyba zapytam w invimedzie o ten aromec w następnym cyklu :) Czytałam ostatnio posty tej dziewczyby, o której ostatnio pisała @Auri_a - esperanza chyba - i ona tez na aromku zaszła :) Poza tym ładnie sue nazywa - jak aromat albo amorek :)
Marshia ja mialam przed transferem domacicznie a teraz po transferze 3,6,9 i 12 dzien. Czyli mniejjak wiecej jak 8,11,14 i 17 dpo.

@marshia , wysyłkowo nie oddam,bo trzyma się go w lodówce :) ja brałam od 17dc po potwierdzonej owulce co 5dni. Bierze się max do 12tc,czasem do 9 tylko. Tak zaleca dr P, dr Szlachcic daje co 3dni. Ktoś daje domacicznie pierwszy zastrzyk i to przed owulką,ale nie kojarzę czy dr Sacha czy kto, chyba tak,ale dr P. Twierdzi,że wtedy jest zero ciąż..ale to wiadomo - co lekarz,to opinia :)

hello,
witam się w New Year, życzę owocnego roku dla każdej:-*:p
dziewczyny nowe witam serdecznie, choc szkoda że jest Was tyle:(
przyznaję się że nie nadrobię Was, po łebkach czytałam
@roxie123 gratuluje wyniku mlr:pchoć bardzo mnie nie zdziwił:p
@kas90 trzymam kciuki :D
@bertha mówisz że startujesz z immunosupresją, smacznego:p
do mnie niestety doc Paśnik nie zadzwonił...:(choć juz mam wyj... na wszystko:o
@burczuś już się nie ogę doczekać jutra;)
@edloteh drożność 15 stycznia, chyba ze będę musiała przesunać ze wzg na @:p
@Auri_a chyba będę takim dżentelmenem i ustąpie Ci pierwszeństwa:D
@Destino przypomnij mi decydujesz się na SN?
@matulkaa :-*
@magda1208 co u Ciebie kochana?

Witaj @mickey* w Nowym Roku:)
Jak to masz na wszystko w...ne...? A do Paśnika napisałabym po raz kolejny:/
Mówisz,że nie możesz się doczekać jutra? Ja próbuje wizualizować sobie ten moment,ale chyba tak strasznie się boję rozczarować...Pomimo bólu cycków i to nie małego (ale może to przez "dupka"?) oraz częstych ciągnięć na wymioty to i tak boję się,że usłyszę ,że jest zarodek,ale bez akcji serca, lub zbyt wolno bijące,,,:/ Już tak miałam nie razi stąd moja mega panika:/

@burczuś wiemy, ze masz stresa, ale wszystkie przesyłamy do Twojego bobofrutka wielką moc, żeby pięknie pikalo mu serduszko ♥️♥️♥️

Zrobiłam prolaktyne. 4 dc - 11,11. Norma: 4,79-23,3. Czyli chyba dobrze, tak???
Tylko moje długie rozkręcanie się okresu i plamienie przed to nie prolaktyna. Wiec ciekawe co.

Dzeiwczynki moje kochane dziekuje za zyczonka[emoji5]

Sluchajcie wczoraj z okazji urodzin od 9-16.30 sprztalam generalnie chate.
Nis zeby byl syf bo po swietach widomo ale zeszlo .
Oglaszam ,ze jestem gotowa na Asie,moze sie rodzic[emoji4]ciuszki poukladnae ,wszytsko czeka.
Noo takze tego brzuszek bedzie do przejecia,chyba ,ze @kas90 Was wyprzedzi hihi

@roxie123 wydalas mnie hihi[emoji8][emoji8][emoji8]super doczytalam o badaniach[emoji4]
Kurczs kochana chcialabym powiedziec ,ze jeszcze bedziemy razem w ciazy ale hmmm chce juz rodzic haha a Ty masz okres dopiero[emoji38]wiec moze ja Ci przekaze moj brzucholek i bedziemy kwita?a na drugie dzidzi sie umowimy[emoji16]

@kas90 niby nie tak latwo a czasem sie udaje[emoji4]sluchaj jak cos to Asiula bedzie miala rodzenstwo[emoji16]
Ps my tez dzis zaszalelismy ale w ciaze nie zajde teraz na pewno hahha

@iveo teraz wszytsko mozna bez laktozy kupic[emoji6]nawet bialy ser

@dżoasia po krotce ale super opislas[emoji4]ja przed ciaza dosc dobrze jadlam.
Przede wsyztskim pilnuje regularnosci[emoji4]i duzo z mojego jadlospisu sie zgadzam z tym co piszesz choc ja nie specjalnie tak[emoji4]

@matylda23 mi chyba tak w sumie okolo 25tc cos zaczelo byc widac[emoji4]

@bobasek1990 od poczatku stosuje palmers

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witaj @mickey* w Nowym Roku:)
Jak to masz na wszystko w...ne...? A do Paśnika napisałabym po raz kolejny:/
Mówisz,że nie możesz się doczekać jutra? Ja próbuje wizualizować sobie ten moment,ale chyba tak strasznie się boję rozczarować...Pomimo bólu cycków i to nie małego (ale może to przez "dupka"?) oraz częstych ciągnięć na wymioty to i tak boję się,że usłyszę ,że jest zarodek,ale bez akcji serca, lub zbyt wolno bijące,,,:/ Już tak miałam nie razi stąd moja mega panika:/
burczuś po Twoich objawach musi być jak należy, nie ma innej opcji,a intralipid stosujesz nadal?co dwa tyg?
mam już wyrąbane na tych lekarzy, ich diagnozy i każdy mówi co innego, w tym sensie mi chodziło...
a ja po drożności próbuje z Aromkiem:p:p:pdr P bardzo sobie chwali(on wogole jest za letrozolem a nie za clo)może jak lametta nie dała rady to może aromek sprosta wyzwaniu...:p:p:pt

reklama
Dzeiwczynki moje kochane dziekuje za zyczonka[emoji5]

Sluchajcie wczoraj z okazji urodzin od 9-16.30 sprztalam generalnie chate.
Nis zeby byl syf bo po swietach widomo ale zeszlo .
Oglaszam ,ze jestem gotowa na Asie,moze sie rodzic[emoji4]ciuszki poukladnae ,wszytsko czeka.
Noo takze tego brzuszek bedzie do przejecia,chyba ,ze @kas90 Was wyprzedzi hihi

@roxie123 wydalas mnie hihi[emoji8][emoji8][emoji8]super doczytalam o badaniach[emoji4]
Kurczs kochana chcialabym powiedziec ,ze jeszcze bedziemy razem w ciazy ale hmmm chce juz rodzic haha a Ty masz okres dopiero[emoji38]wiec moze ja Ci przekaze moj brzucholek i bedziemy kwita?a na drugie dzidzi sie umowimy[emoji16]

@kas90 niby nie tak latwo a czasem sie udaje[emoji4]sluchaj jak cos to Asiula bedzie miala rodzenstwo[emoji16]
Ps my tez dzis zaszalelismy ale w ciaze nie zajde teraz na pewno hahha

@iveo teraz wszytsko mozna bez laktozy kupic[emoji6]nawet bialy ser

@dżoasia po krotce ale super opislas[emoji4]ja przed ciaza dosc dobrze jadlam.
Przede wsyztskim pilnuje regularnosci[emoji4]i duzo z mojego jadlospisu sie zgadzam z tym co piszesz choc ja nie specjalnie tak[emoji4]

@matylda23 mi chyba tak w sumie okolo 25tc cos zaczelo byc widac[emoji4]

@bobasek1990 od poczatku stosuje palmers

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja pracuje w diecie pudelkowej i mamy taka diete w ofercie, wiec co nieco wiem:) w poscie napisalam bardzo ogolnikowo, dieta to temat rzeka;)
No to teraz pelen relaksik i czekamy na Dżoasie juniorke;) Zycze szczesliwego finiszu :* Z tego co pisalas, to mialas intensywny czas ostatnio, wiec teraz troche zdrowego egoizmu i korzystaj z ostatnich przespanych nocek:)

Do góry