reklama
matylda23
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 , widzę,że uwierzyłaś w zapewnienia mojego M.,że to na bank Synio pomyślałam,że ten śluz to może po żelu z usg,choć był niebieskawy,to nie wiem dziś standardowy żółtawy. Wiem,że jak się denerwuje,to dziecko też, dlatego staram się jak mogę być spokojna , wychodzi różnie,doraźnie pomagam sobie melisą prenatalne w poniedziałek
dżoasia
Chyba tak, ale na dobra sprawe potrzebna ci tylko jedna tabl@dzoasia kurde czyli dobry wynik ? ... wiem ze dziwna dlatego boję się reszty wynikow eh
Kupiłam to jest to ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zawsze lekarz wypisywal skierowanie i w diagnostyce dostawalam tabletke wiec na 100% ci nie powiem, czy to np ta dawka, ale dopytaj najwyzej w diagu jutro.
roxie123
@olaa90 szybciutko się zapisałas[emoji4]
@dzoasia właśnie musiałam całe opakowanie brać :/ oby ta dawka najwyżej wezmę kilka hehe teraz pytanie gdzie ja zrobię te badania muszę oddzwonić czy na miejscu mi zrobią gdzieś bo prawie godz jazdy tam gdzie dziś byłam
@dzoasia właśnie musiałam całe opakowanie brać :/ oby ta dawka najwyżej wezmę kilka hehe teraz pytanie gdzie ja zrobię te badania muszę oddzwonić czy na miejscu mi zrobią gdzieś bo prawie godz jazdy tam gdzie dziś byłam
roxie123
@matylda23 to wiem gorzej żeby lab znaleźć teraz [emoji23]
dżoasia
W kazdym labie powinni ci zrobic. Ale to juz nie dzisiaj@matylda23 to wiem gorzej żeby lab znaleźć teraz [emoji23]
reklama
Podziel się: