reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 naprawde tak Ci powiedział? To jestem już więcej niż pewna,ze u mnie to będzie problemem :( dodatkowo ze pracuje w siedlisku bakterii w przedszkolu i wszystko mnie zawsze omija... z tych badań które wypisałas robiłam tylko ana i one byly ujemne. Ehh..

Dziewczyny czy rzeczywiście to niechorowanie może mieć związek z immunologia i ciaza ?

reklama
Powiem Wam,że z tym chorowaniem i odzwierciedleniem np w komórkach nk to jest różnie,bo ja się przeziębiam,łapie opryszczki,grypy żołądkowe,a aktywność komórek nk bardzo wysoka. Chyba,że ja jestem dziwna po prostu :D
Mamusie i brzuchatki , kiedy Wam się zaczął pokazywać brzuszek? :)

Tak @olaa90 jak najbardziej. Z jednej strony tylko sie cieszyć,bo organizm mocno wytrzymały, ale w naszym przypadku to źle...bo to oznacza,że organizm traktuje ciąże jak coś obcego,złego,czego trzeba sie pozbyć. Cos na wzór odrzutu przeszczepu.

@roxie123 - doczytalam miedzy wierszami ze zabierasz sie do badania m.in prolaktyny. Pamietaj ze bada sie w 4-9dc. Nie wazne czy z tabletka czy bez. Ja w zyciu tyle nabadalam sie tej prl ze nie wiem czy ktoras mnie przebije[emoji6] tabletka niestraszna. Tylko musisz siedziec godzine i pozniej znow pobiora krew. Siedziec. Nie wolno chodzic. Tak mi zawsze w szpitalu kazali. Ale ja z tabletka badalam tylko ze 2-3 razy. Tak to zawsze robid tylko tzw zerowa

@matylda ja mialam od 5tc. Ale brzuch to niezwykle indywidualna sprawa. Ty tez juz masz, tylko nie taki duzy jak na koncowce.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kitki a ja bedę robić w 2 dc będzie ok , niby lekarz mi zlecił hormony w 2 lub 3 dc ... przetrwam :D gorzej boje się picia glukozy jutro bede szukać w aptece cytrynowej :D
@agatush czekam na wiecej fotek Michalinki ;* oj oby tak było , ale zaczynam się bać o te kariotypy ...
@Asia2104 supcio :)))

@burczuś :(

@matylda23 z oprycha to ja się zmagałam całe życie... w szkole mówili na mnie wampirzyca bo wiecznie ta oprycha... :D

No to chyba jestem w czarnej du..... ehhhh ale z drugiej stronie u mnie w rodzinie ogólnie to kobiety rzadko chorowały :( moja mama w sumie tez i dzieci miały.... obym nie była jakimś trudnym przypadkiem dr P :(

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja nigdy nie badalam w 2dc. Glukozy cytrynowej nigdy dostac nie moglam. Kupuje zwykla i zabieram cytryne i sobie wciskam polowke cytryny i do przezycia. Chociaz jak uwielbiam slodycze to ten "napoj" mnie wzdryga

@Funia90 bezproblemowego rozwiazania i mega grzecznego bejbika :)
@matylda23 ja jestem w 17 tc i wygladam bardziej jakbym sie przezarla i mnie wzdelo. Choc brzuszek sie napina i zaczyna wyrastac ponad pepek czego efektem jest coraz mniej miejsca na heparyne to i tak bardzo sie ciesze z rosnacego pomalutku brzuszka :) jak troszke bardziej urosne wstawie na zamkniety

reklama
@Destino , jeśli nazwać np. wzdęcia brzuszkiem,to mam je od 4 tc :D męczą mnie one przeokrutnie, czasem mam brzuch jak w 5mscu , mam duszności i wrażenie,że ten brzuch pęknie. Zauważyłam ostatnio lekkie zaokrąglenie pod pępkiem,wiec Dzidzia powoli się chyba zaczyna pokazywać :)
@roxie123 , ja dostałam cytrynową glukozę w diagnostyce przy badaniu :)

Do góry