reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 naprawde tak Ci powiedział? To jestem już więcej niż pewna,ze u mnie to będzie problemem :( dodatkowo ze pracuje w siedlisku bakterii w przedszkolu i wszystko mnie zawsze omija... z tych badań które wypisałas robiłam tylko ana i one byly ujemne. Ehh..

Dziewczyny czy rzeczywiście to niechorowanie może mieć związek z immunologia i ciaza ?

reklama
Powiem Wam,że z tym chorowaniem i odzwierciedleniem np w komórkach nk to jest różnie,bo ja się przeziębiam,łapie opryszczki,grypy żołądkowe,a aktywność komórek nk bardzo wysoka. Chyba,że ja jestem dziwna po prostu :D
Mamusie i brzuchatki , kiedy Wam się zaczął pokazywać brzuszek? :)

Tak @olaa90 jak najbardziej. Z jednej strony tylko sie cieszyć,bo organizm mocno wytrzymały, ale w naszym przypadku to źle...bo to oznacza,że organizm traktuje ciąże jak coś obcego,złego,czego trzeba sie pozbyć. Cos na wzór odrzutu przeszczepu.

@roxie123 - doczytalam miedzy wierszami ze zabierasz sie do badania m.in prolaktyny. Pamietaj ze bada sie w 4-9dc. Nie wazne czy z tabletka czy bez. Ja w zyciu tyle nabadalam sie tej prl ze nie wiem czy ktoras mnie przebije[emoji6] tabletka niestraszna. Tylko musisz siedziec godzine i pozniej znow pobiora krew. Siedziec. Nie wolno chodzic. Tak mi zawsze w szpitalu kazali. Ale ja z tabletka badalam tylko ze 2-3 razy. Tak to zawsze robid tylko tzw zerowa

@matylda ja mialam od 5tc. Ale brzuch to niezwykle indywidualna sprawa. Ty tez juz masz, tylko nie taki duzy jak na koncowce.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kitki a ja bedę robić w 2 dc będzie ok , niby lekarz mi zlecił hormony w 2 lub 3 dc ... przetrwam :D gorzej boje się picia glukozy jutro bede szukać w aptece cytrynowej :D
@agatush czekam na wiecej fotek Michalinki ;* oj oby tak było , ale zaczynam się bać o te kariotypy ...
@Asia2104 supcio :)))

@burczuś :(

@matylda23 z oprycha to ja się zmagałam całe życie... w szkole mówili na mnie wampirzyca bo wiecznie ta oprycha... :D

No to chyba jestem w czarnej du..... ehhhh ale z drugiej stronie u mnie w rodzinie ogólnie to kobiety rzadko chorowały :( moja mama w sumie tez i dzieci miały.... obym nie była jakimś trudnym przypadkiem dr P :(

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja nigdy nie badalam w 2dc. Glukozy cytrynowej nigdy dostac nie moglam. Kupuje zwykla i zabieram cytryne i sobie wciskam polowke cytryny i do przezycia. Chociaz jak uwielbiam slodycze to ten "napoj" mnie wzdryga

@Funia90 bezproblemowego rozwiazania i mega grzecznego bejbika :)
@matylda23 ja jestem w 17 tc i wygladam bardziej jakbym sie przezarla i mnie wzdelo. Choc brzuszek sie napina i zaczyna wyrastac ponad pepek czego efektem jest coraz mniej miejsca na heparyne to i tak bardzo sie ciesze z rosnacego pomalutku brzuszka :) jak troszke bardziej urosne wstawie na zamkniety

reklama
@Destino , jeśli nazwać np. wzdęcia brzuszkiem,to mam je od 4 tc :D męczą mnie one przeokrutnie, czasem mam brzuch jak w 5mscu , mam duszności i wrażenie,że ten brzuch pęknie. Zauważyłam ostatnio lekkie zaokrąglenie pod pępkiem,wiec Dzidzia powoli się chyba zaczyna pokazywać :)
@roxie123 , ja dostałam cytrynową glukozę w diagnostyce przy badaniu :)

Do góry