reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Maciejka78 to była moja pierwsza myśl ;) fajnie, mi się tam schronisko bardzo podobało, tym bardziej jak jest się w większej, fajnej ekipie :)
@bertha @mokka25 przykro mi :( ściskam Was mocno, nie poddawajcie się :*

Kochane, też życzę Wam wszystkim aby ten rok był najszczęśliwszy, aby staraczki ujrzały upragnione dwie kreseczki, brzuchatki miały nudna ciążę, a mamuśki tylko same wspaniałe chwile ze swoimi maluszkami :)

Pokażę wam coś, właśnie otrzymałam zamówienie złożone przez mojego męża :D to tak na rozluźnienie :D co by PiS za bardzo nie wypiżył z ceną :D

Załączniki

• 7F22C1BD-8CF6-4AEF-A6A4-E7AD69DDFE00.jpeg
    7F22C1BD-8CF6-4AEF-A6A4-E7AD69DDFE00.jpeg
    876,2 KB · Wyświetleń: 116
reklama
@mokka25 przykro...
Nie wiem co powiedzieć , ale może lepiej teraz niż później eh :< teraz mozesz się starać od razu , jak dojdziesz do siebie oczywiscie wiem ze to głupie ale mnie pocieszalo ze nie muszę czekać kilku miesięcy :/ ...co za dzień smutny...

@olaa90 u nas to samo luz hahaha oby juz nie długo ... nie lubie ;p a nie chce wpaść teraz bo sie boje i trzeba , niby gwarancji nie dają a jednak xD

Ostatnia edycja:
Do góry