reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Maciejka78
Dziewczeta troche pozno pisze wybaczcie ale z calego serducha zycze Wam by ten rok byl dla Was spelnieniem!!! byscie dzidziolka tulily do cyca albo kolysaly w brzuszku tego Wszystkim Wam zycze i kazdej z osobna.
Mamuski, ktore juz maja swoj cud dla Was spokojnych przespanych nocy radosnych buziakow Maluszkow i dziekuje Wam, ze nadal z nami jestescie ❤
@roki_1991 tak byl Klimczok
Mamuski, ktore juz maja swoj cud dla Was spokojnych przespanych nocy radosnych buziakow Maluszkow i dziekuje Wam, ze nadal z nami jestescie ❤
@roki_1991 tak byl Klimczok
roxie123
@nafoczka wiem bo mi też początkiem roku tamtego brały ile wlezie ale ja chodziłam jak samolot xD więc musze podzielić to na 2 razy tym bardziej , że krzywe to trzeba 3h prawie siedzieć tam na czczo itd.
Wkurzona jestem bo miałam plan do środy zrobić badania a tu okresu nie ma i nie wiem oby jutro przylazła albo w czwartek bo na weekend pozamykane ;/
@bertha do dupy z tymi testami... eh :< przytulam ;* walczymy dalej nie jesteś sama damy rade !!! ;*
Wkurzona jestem bo miałam plan do środy zrobić badania a tu okresu nie ma i nie wiem oby jutro przylazła albo w czwartek bo na weekend pozamykane ;/
@bertha do dupy z tymi testami... eh :< przytulam ;* walczymy dalej nie jesteś sama damy rade !!! ;*
reklama
Porzeczka1234
@bertha... no jak to mozliwe
Kochana masz już swoje dzieciaczki?
Podziel się: