reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No a ja obdzwonilam 3 miasta i nie robią krzywej insulinowej tylko cukrowa , wiec noe zrobie na miejscu tylko w diagnostyce i muszę do Rzeszowa na 2 razy jechać to wszystko zrobić bo dużo tych badań na raz :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziu @magda1208 powiem ci tak. Warto rozwazyc in vitro, bo to nie bedzie hop siu tylko tak do pol roku moze zajac. Wiec moze warto sie na nie zdecydowac jak my, a mimo wszystko starac sie co miesiac. Moze jak nakierujesz mysli na in vitro bedzie "latwiej" o naturalna ciaze. Pisze tak, bo jestes niemal moja rowiesniczka wiekowa, a dla nas to juz nie takie proste. My glosno slyszymy tykajacy zegar biologiczny.Pomysl kochana

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana uwierz mi że myślę i to intensywnie dlatego czekam na wizytę i podejmuję decyzję. Kurs adopcyjny robię bez namysłu.

@magda1208 jak idziesz do kliniki to i tak na pierwszej wizycie nie pada decyzja. Mysmy szli z mysla ze robimy, a tu lekarz jeszcze badania zlecil. Poszlismy znowu zdeterminowani a to powiedzial ze on sie musi zastanowic co nam zaproponowac, jaki protokol, jakie leki na stymulacje itp. Na 3 wizyte bylam juz w ciazy. Stad wiem, ze to i tak trwa. Probuj wszystkiego. Warto. Twoje mysli rozpierzchna sie i skupia na innych tematach. To pomaga w staraniach

@bertha byloby cudownie gdyby te tesciki przeobrazily sie w ludzika
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta oj testować to i ja bym chciala. A najlepiej to już się cieszyć ciążą. Ale co z tego jak mój "podstarzały" organizm nie chce w tym zakresie współpracować :baffled:
Na razie dostałam pierwszy normalny i najprawdziwszy okres po październikowym poronieniu. Leci i leci :D Może się ewakuują te torbiele przy okazji? Wtedy przynajmniej podłoże byłoby czyste :). Tymczasem na razie kibicuję @burczuś, @bertha, @Auri_a też :) a sama to chyba tą śliwowicę wypiję żeby pocieszyć smutki :p

Spoko, to już 2,5 roku próbujemy od poronienia wiec brak ciąży mnie już nie dziwi..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry