reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No a ja obdzwonilam 3 miasta i nie robią krzywej insulinowej tylko cukrowa , wiec noe zrobie na miejscu tylko w diagnostyce i muszę do Rzeszowa na 2 razy jechać to wszystko zrobić bo dużo tych badań na raz :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziu @magda1208 powiem ci tak. Warto rozwazyc in vitro, bo to nie bedzie hop siu tylko tak do pol roku moze zajac. Wiec moze warto sie na nie zdecydowac jak my, a mimo wszystko starac sie co miesiac. Moze jak nakierujesz mysli na in vitro bedzie "latwiej" o naturalna ciaze. Pisze tak, bo jestes niemal moja rowiesniczka wiekowa, a dla nas to juz nie takie proste. My glosno slyszymy tykajacy zegar biologiczny.Pomysl kochana

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana uwierz mi że myślę i to intensywnie dlatego czekam na wizytę i podejmuję decyzję. Kurs adopcyjny robię bez namysłu.

@magda1208 jak idziesz do kliniki to i tak na pierwszej wizycie nie pada decyzja. Mysmy szli z mysla ze robimy, a tu lekarz jeszcze badania zlecil. Poszlismy znowu zdeterminowani a to powiedzial ze on sie musi zastanowic co nam zaproponowac, jaki protokol, jakie leki na stymulacje itp. Na 3 wizyte bylam juz w ciazy. Stad wiem, ze to i tak trwa. Probuj wszystkiego. Warto. Twoje mysli rozpierzchna sie i skupia na innych tematach. To pomaga w staraniach

@bertha byloby cudownie gdyby te tesciki przeobrazily sie w ludzika
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta oj testować to i ja bym chciala. A najlepiej to już się cieszyć ciążą. Ale co z tego jak mój "podstarzały" organizm nie chce w tym zakresie współpracować :baffled:
Na razie dostałam pierwszy normalny i najprawdziwszy okres po październikowym poronieniu. Leci i leci :D Może się ewakuują te torbiele przy okazji? Wtedy przynajmniej podłoże byłoby czyste :). Tymczasem na razie kibicuję @burczuś, @bertha, @Auri_a też :) a sama to chyba tą śliwowicę wypiję żeby pocieszyć smutki :p

Spoko, to już 2,5 roku próbujemy od poronienia wiec brak ciąży mnie już nie dziwi..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry