reklama
@dżoasia ♡♡♡♡ super! Jesteście teraz z mężem w cztery serduszka !
@bertha ♡ ja Ci chyba załatwię jeszcze ten accofil co Ty na to ?
Do dziewczyn z troj miasta ♡
Link do: Esperanza86
Ta dziewczyna jest z troj miasta miała niskie AMH (szukałam kogoś kto stosował ten lek co pisałam wcześniej do @marshia) możecie do niej napisać kto ja leczył bo urodziła córkę ?
@bertha ♡ ja Ci chyba załatwię jeszcze ten accofil co Ty na to ?
Do dziewczyn z troj miasta ♡
Link do: Esperanza86
Ta dziewczyna jest z troj miasta miała niskie AMH (szukałam kogoś kto stosował ten lek co pisałam wcześniej do @marshia) możecie do niej napisać kto ja leczył bo urodziła córkę ?
dżoasia
Fanka BB :)
Roxie to ja cie troche zmartwie, bo moje cykle po lamette byly 35-36 dniowe... dodatkowo wspomagane dupkiem, a @ przychodzila ok tydzien po odstawieniu.@dżoasia &&& za powodzenie niech to będzie spokojne 9 miesięcy [emoji4]
@iveo wiesz po poronieniu norma że się spóźnia :/ ale no mam nadzieje ze jak dostanę lamette to się chociaż ciut skróci . Wszystkie hormony robię teraz jak @ dostanę dlatego tak czekam bo kurde lab zamknięty na weekend :/ a ja do diagnostyki jeżdżę i dlatego zła jestem bo chce się pisać na wizytę do doktora a tu badania jeszcze nie ogarnięte :/
@mokka25 ważne aby się pozbierać i dzialać dalej mimo porażek :/ wiem że łatwo nie jest ale w końcu się uda
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki chcialam Wam podziekowac za mega wsparcie i las kciukow czesto was czytam, ale rzadko pisze cos do konktetnej z was, bo was za bardzo nie kojarze, tzn wiekszosc juz tak, ale nie znam szczegolow waszych historii. Ale zaskoczylyscie mnie dzisiaj:*
@dżoasia a powiedz mi kochana czy Ty przed stymulacja miałaś zalecony ten lek Link do: DHEA ELJOT | Eljot Group ?
@bertha on Ci zalecal ten kwas ? Zgodnie z tym co piszą na stronie ?
Link do: Forum embriologiczne
dżoasia
Nie, mi tylko kazal lykac ovarin 1x1 ale tylko przez 1,5miesiaca zdazylam bo potem sie juz klulam. Na koncu doczytalam jeszcze, ze dobry jest koeznym q10 wiec pozazywalam chyba ze 2tyg. Ja wczesniej ciemna bylam w tym wszystkim i nie mialam pojecia, ze przy pco sa ciulowe jajka. Szczescie w nieszczesciu, ze wczesniej przez ok 4 miesiace lykalam metformax i kwas foliowy.@dżoasia a powiedz mi kochana czy Ty przed stymulacja miałaś zalecony ten lek Link do: DHEA ELJOT | Eljot Group ?
magda1208
@mokka25 bardzo mi przykro.
@bertha tak liczyłam że się udało. Ale wiem że na pewno i dla Ciebie znajdzie się sposób ale trzeba do tego cierpliwości straaaasznie duzo musimy jej mieć
@magda1208 ja tez jutro u Maliny. Robię MLR po 6 szczepionkach zobaczymy co za cuda tym razem wyjdą......
@marshia dobrze że w końcu normalny okres bo każde odstępstwo od normy nas denerwuje
Może w końcu porobisz te badania które chcesz
@roxie123 musisz się przyzwyczaic do 32-dniowych cykli mi też się tak poprzestawiało. Chociaż ja pije zioła ojca Sroki biorę Inofem i coś tam się się skróciły nie wiem czy po tym czy taki maja humor
A prolaktynę kiedy robilaś bo też jak ona się podwyższa to cykl się wydłuża
@dżoasia trzymam kciuki żeby wszystko się udało!
@magda1208 jeszcze tak odnosnie in vitro. Czy te wady co miałaś to własnie przyczyna poronień?
Bo jesli tak to warto chyba juz je robić i z tą diagnostyką przedimplantacyjną. Jak te parametry odrzucania zarodka i NK masz dobre po szczepieniach to chyba in vitro daje duże szanse powodzenia
Trzymam kciuki za MRL co do poronień to sądze, że wady miały znaczenie.
Co do wyników to już wcześniej pisałam ,że uległy poprawie co prawda nie które niewielkiej. NK wysokie.
reklama
magda1208
Szkoda ,że się nie spotkamy.Trzymam kciuki za MRL co do poronień to sądze, że wady miały znaczenie.
Co do wyników to już wcześniej pisałam ,że uległy poprawie co prawda nie które niewielkiej. NK wysokie.
Podziel się: