reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
dżoasia
Taak!! Kurde ale była obsuwa dzisiaj, ponad 2 godziny spóźnienia pacjentek full lekarze biegali od gabinetu z wizyty na transfer i z powrotem... Mam nadzieje że mi dzieci nie pomylili Zgłodniaam na maxa, jak wróciłam to się rzuciłam na jedzenie, teraz już zadowolona wyleguję się w łóżku a ojciec pojechał po coś dobrego witaminkowego dla nasKochana masz już swoje dzieciaczki?
dżoasia
tulę... to nic, dzisiaj zostaje wino a od jutra musisz obmyślić mega plan, następny raz musi się udać :*Jest mi smutno. Muszę przeżyć swoją żałobę
iveo
@mokka25 bardzo mi przykro.
@bertha tak liczyłam że się udało. Ale wiem że na pewno i dla Ciebie znajdzie się sposób ale trzeba do tego cierpliwości straaaasznie duzo musimy jej mieć
@magda1208 ja tez jutro u Maliny. Robię MLR po 6 szczepionkach zobaczymy co za cuda tym razem wyjdą......
@marshia dobrze że w końcu normalny okres bo każde odstępstwo od normy nas denerwuje
Może w końcu porobisz te badania które chcesz
@roxie123 musisz się przyzwyczaic do 32-dniowych cykli mi też się tak poprzestawiało. Chociaż ja pije zioła ojca Sroki biorę Inofem i coś tam się się skróciły nie wiem czy po tym czy taki maja humor
A prolaktynę kiedy robilaś bo też jak ona się podwyższa to cykl się wydłuża
@dżoasia trzymam kciuki żeby wszystko się udało!
@magda1208 jeszcze tak odnosnie in vitro. Czy te wady co miałaś to własnie przyczyna poronień?
Bo jesli tak to warto chyba juz je robić i z tą diagnostyką przedimplantacyjną. Jak te parametry odrzucania zarodka i NK masz dobre po szczepieniach to chyba in vitro daje duże szanse powodzenia
@bertha tak liczyłam że się udało. Ale wiem że na pewno i dla Ciebie znajdzie się sposób ale trzeba do tego cierpliwości straaaasznie duzo musimy jej mieć
@magda1208 ja tez jutro u Maliny. Robię MLR po 6 szczepionkach zobaczymy co za cuda tym razem wyjdą......
@marshia dobrze że w końcu normalny okres bo każde odstępstwo od normy nas denerwuje
Może w końcu porobisz te badania które chcesz
@roxie123 musisz się przyzwyczaic do 32-dniowych cykli mi też się tak poprzestawiało. Chociaż ja pije zioła ojca Sroki biorę Inofem i coś tam się się skróciły nie wiem czy po tym czy taki maja humor
A prolaktynę kiedy robilaś bo też jak ona się podwyższa to cykl się wydłuża
@dżoasia trzymam kciuki żeby wszystko się udało!
@magda1208 jeszcze tak odnosnie in vitro. Czy te wady co miałaś to własnie przyczyna poronień?
Bo jesli tak to warto chyba juz je robić i z tą diagnostyką przedimplantacyjną. Jak te parametry odrzucania zarodka i NK masz dobre po szczepieniach to chyba in vitro daje duże szanse powodzenia
Totois30
Przykro mi dziewczyny @mokka25 a jak dlugo trwaja wasze starania? Nie martw sie kochana troche badan i wizyt przed Toba ale poradz sie tutejszych dziewczyn co do lekarza bo naprawde to daje ogromne szanse powodzenia nastepnym razem @marshia rowniez ciesze sie Twoja malpa i tez mysle ze wszystkie zle torby tego swiata ewakuują sie razem z nia @dżoasia super nastawienie, alez jestem ciekawa Twoich blizniakow albo trojaczkow sąsiadka rodziny miala z kolei jakas terapie hormonalna no i wszyszly właśnie trojaczki
reklama
roxie123
@dżoasia &&& za powodzenie niech to będzie spokojne 9 miesięcy [emoji4]
@iveo wiesz po poronieniu norma że się spóźnia :/ ale no mam nadzieje ze jak dostanę lamette to się chociaż ciut skróci . Wszystkie hormony robię teraz jak @ dostanę dlatego tak czekam bo kurde lab zamknięty na weekend :/ a ja do diagnostyki jeżdżę i dlatego zła jestem bo chce się pisać na wizytę do doktora a tu badania jeszcze nie ogarnięte :/
@mokka25 ważne aby się pozbierać i dzialać dalej mimo porażek :/ wiem że łatwo nie jest ale w końcu się uda
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@iveo wiesz po poronieniu norma że się spóźnia :/ ale no mam nadzieje ze jak dostanę lamette to się chociaż ciut skróci . Wszystkie hormony robię teraz jak @ dostanę dlatego tak czekam bo kurde lab zamknięty na weekend :/ a ja do diagnostyki jeżdżę i dlatego zła jestem bo chce się pisać na wizytę do doktora a tu badania jeszcze nie ogarnięte :/
@mokka25 ważne aby się pozbierać i dzialać dalej mimo porażek :/ wiem że łatwo nie jest ale w końcu się uda
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: