reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 tak mi przykro. Teraz lepiej odstawic leki i czekac az sie oczyscisz. Przytulam cie serdecznie [emoji22]

@bertha [emoji22] tule [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana masz już swoje dzieciaczki?
Taak!! Kurde ale była obsuwa dzisiaj, ponad 2 godziny spóźnienia pacjentek full lekarze biegali od gabinetu z wizyty na transfer i z powrotem... Mam nadzieje że mi dzieci nie pomylili :D Zgłodniaam na maxa, jak wróciłam to się rzuciłam na jedzenie, teraz już zadowolona wyleguję się w łóżku a ojciec pojechał po coś dobrego witaminkowego dla nas :D

Dziewczyny, dziękuje Wam za miłe słowa, nie jest mi łatwo, ale to drugi raz kiedy ciaza zakończyła się na etapie około 5 tygodnia. Daje to do myślenia i wiem, ze muszę działać dalej.

@mokka25 bardzo mi przykro. :(
@bertha :( tak liczyłam że się udało. Ale wiem że na pewno i dla Ciebie znajdzie się sposób ale trzeba do tego cierpliwości straaaasznie duzo musimy jej mieć
@magda1208 ja tez jutro u Maliny. Robię MLR po 6 szczepionkach zobaczymy co za cuda tym razem wyjdą......
@marshia dobrze że w końcu normalny okres bo każde odstępstwo od normy nas denerwuje
Może w końcu porobisz te badania które chcesz
@roxie123 musisz się przyzwyczaic do 32-dniowych cykli mi też się tak poprzestawiało. Chociaż ja pije zioła ojca Sroki biorę Inofem i coś tam się się skróciły nie wiem czy po tym czy taki maja humor ;)
A prolaktynę kiedy robilaś bo też jak ona się podwyższa to cykl się wydłuża
@dżoasia trzymam kciuki żeby wszystko się udało!
@magda1208 jeszcze tak odnosnie in vitro. Czy te wady co miałaś to własnie przyczyna poronień?
Bo jesli tak to warto chyba juz je robić i z tą diagnostyką przedimplantacyjną. Jak te parametry odrzucania zarodka i NK masz dobre po szczepieniach to chyba in vitro daje duże szanse powodzenia

Przykro mi dziewczyny:( @mokka25 a jak dlugo trwaja wasze starania? Nie martw sie kochana troche badan i wizyt przed Toba ale poradz sie tutejszych dziewczyn co do lekarza bo naprawde to daje ogromne szanse powodzenia nastepnym razem:) @marshia rowniez ciesze sie Twoja malpa:) i tez mysle ze wszystkie zle torby tego swiata ewakuują sie razem z nia:) @dżoasia super nastawienie, alez jestem ciekawa Twoich blizniakow albo trojaczkow:p sąsiadka rodziny miala z kolei jakas terapie hormonalna no i wszyszly właśnie trojaczki:)

reklama
@dżoasia &&& za powodzenie niech to będzie spokojne 9 miesięcy [emoji4]
@iveo wiesz po poronieniu norma że się spóźnia :/ ale no mam nadzieje ze jak dostanę lamette to się chociaż ciut skróci . Wszystkie hormony robię teraz jak @ dostanę dlatego tak czekam bo kurde lab zamknięty na weekend :/ a ja do diagnostyki jeżdżę i dlatego zła jestem bo chce się pisać na wizytę do doktora a tu badania jeszcze nie ogarnięte :/

@mokka25 ważne aby się pozbierać i dzialać dalej mimo porażek :/ wiem że łatwo nie jest ale w końcu się uda

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry