reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzisiaj nie robiłam :D
Ale tu są wszystkie które robiłam krwawniki:

1514893101-ddabc3c034d040f0-aaaaaa.jpeg

1514893107-eeb233117cd84d66-aaaaaa.jpeg
Wariat!! :* Na tych 10 dośc ładnie widać drugą krechę!!! Oby betka była piękna :*

Czyli jak dobrze zrobiłam jeśli wychodzi źle mrl czyli to hamowanie to wtedy szczepienia a jest inna opcja od tych szczepień? Nie wiem właśnie encorton albo ACCOFIL? Jak dobrze pisze....

@bertha widzę to... Kocham testy....

@dzoasia czy już w brzuszku zamieszkały dwa kochane skarbeczki?

@mokka jest wynik?
Jedziemy dopiero na 16 :) óki co nałykałam się relanium a podziałało chyba jak extaska :D :p:rofl:
Spadam się szykować :* Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Do góry