reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Alusia, który lekarz zlecił Ci te badania? Jakie leki dostałaś na te wyniki?
Nafoczka może spróbuj w Alabie? Ja tam robiłam Leiden i protrombinę, MTHFR też na pewno robią bo był cały panel.

No właśnie Prof. Wilczynski. Dostałam Żelazny zestaw nawet bez encortonu (to biorę sama od siebie dla swojego spokoju...)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny tak się zastanawiam. Czy jeśli wszystko będzie dobrze i będę na lekach, krwiak zniknie to czy mogę wrócić do pracy? Jak to wyglądało u was?

Iris ja jestem na l4 od dnia transferu. Mialam dwa razy krwiaka na poczarku ciazy i nie dawno.. lekarz kazal mi lezec, nie dzwigac itp. Wiesz ja do pracy poki co nie wroce. Ale mysle ze jak zniknie i bedzie ok to moze bedziesz mogla wrocic do pracy.

Ja wczoraj swietowalam urodzinki. Maz zaprosil mnie do restauracji i dal prezencik. Balam sie wyjscia bo mam lezec sle dotlenilam sie troszke i czulam sie lepiej. Potem wrocilam do domu i lezalam grzecznie jak lekarz kazal hehe ;-) troszke pochodzilam wiec mysle ze nie zagrozilam maluszka.. oby do wizyty ;-)

Ja się martwię bo pracuje na uczelni technicznej . Mam dużo zajęć ktirych raczej nikt za mnie nie poprowadzi i 7 dyplomów :(

Halo halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wpadam oznajmić, że nasza Misiejek dziś urodziła Jasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z okazji narodzin syna232.jpg
W nocy wody jej odeszły i rano miała cesarkę. Jaś waży 3600, 58cm, 10 pkt.

GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!! Witamy kolejne forumowe dzieciątko :)

Załączniki

• Z okazji narodzin syna232.jpg
    Z okazji narodzin syna232.jpg
    90 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry