reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia wczoraj czytałam jakieś badania kliniczne i tutaj mam wiedzę dla Ciebie odnośnie AMH, nie wiem czy badalas poziom witaminy D oraz kwasu DHEA. Warto sprawdzić poziom. Według tych badań lepiej z niskim AMH nie brać stymulacji, ale dobrze robić IUI i zastrzyk na pęknięcie. A na poprawe AMH jest taki zestaw witamin

- witamina C 1000
- witamina E 600
- dhea
- Q10 firma aktywna jakiś ubichilir ?

W Polsce często do tego są zalecane jeszcze zioła ojca sroki numer 3 , siemie lniane w owu, i taki lek

Link do: Castagnus® - tabletki, lek bez recepty, Układ hormonalny kobiet - Herbapol Wrocław

Ale nie wiem na razie i nim nic :(

reklama
@mała79 a co z udroznieniem?nie da sie?przykro mi ale moze warto tez zmienic lekarza

@Destino ja odstwialam magnez z tydsien temu[emoji4]
Ksiaze forumowy musi byc duzy[emoji4]
Za to ksiezniczka Asia 2800 [emoji5]ale to juz wiesz.

Dziewczyny Wszytskiego najlepszego na ten Nowy Rok[emoji4]
Niech Wam sie spelnia marzenia[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@smerfik88 ja też byłam bardzo dumna ze swojego brzuszka chodź był duży i do modelki jest daleko w takim stanie to czułam się wyjątkowo ps tęsknię za brzuszkiem

@Destino duży chłopiec :) może skurczy jako takich nie masz to zapisu nie było. Jeszcze chwilę i będziesz miała syna przy sobie zobaczysz jakie to piękne wzruszające i jakby nierealne uczucie . Popieram odstawić magnez

@mokka25 przykro mi niski przyrost masz.

Dziewczyny odnośnie inofemu to prawda , że on przywraca owu ja miałam po nim co miesiąc tsh spadło w normy i nie chciało mi się słodyczy a je uwielbiam

@Auri_a d mam ponad 40, wiec ok tutaj. Dhea nie badałam lata całe, wiec nie wiem. Q10 biorę, natomiast e i c muszę wdrożyć. I tak miałam iść do apteki we wtorek po e na owu.
O tym castagnusie coś już gdzies widziałam, gdzies mi dzwoni nazwa..... ale nue wiem, w którym kościele.
A masz jakiegoś linka do tych badań, o których czytałaś???
@mokka25 a TNF/IL10 jaki masz? IL10 faktycznie masz ponuzej 274???? A jakue masz normy, bo w APC norma od ok 1200 chyba.

@mokka25 eh :/ niestety testy nie sa wyznacznikiem i ja jestem tego przykładem bo u mnie super wychodziły a beta do kitu...
Także wiem jak to jest ... wydaje mi sie ze przyjdzie spóźniona @ .
U kogo sie leczysz ?
Ja robię teraz resztę badań do tej pory wszystko ok praktycznie więc zobaczymy dalej co wyjdzie ale liczę ze dostanę jakiś wspomagacz podejrzewam słabe jajeczko teraz ovarin sobie kupuje a później wizyta i niech lekarz myśli jak to rozwiązać żeby było dobrze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Auri_a castagnus to lek ziolowy oczyszczajacy organizm i regulujacy prace hormonow zwlaszcza prolaktyny. Na poczatku watku duzo dziewczyn go stosowalo.

@Funia90 poki mial 3 kg to sie tak nie stresowalam porodem. Teraz to co innego

@Porzeczka1234 skurcze to z dnia na dzien wieksze. Dzis pol dnia meczyly a w koncu sie rozlazly. Ta kobita po prostu nie wlacza zapisu pracy macicy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 a mi sie wydaje, że są mniej intensywne kolory. Jeżeli chodzi o betę, to robiłam w dwóch różnych laboratoriach.
Pójdę we wtorek do tego samego i zobaczę co jest grane.

@marshia TNF 5760, a IL10 <274
IL 6 mam dużo za dużo też
plus te moje 1298, 677 hetero i pai tez hetero. i nie wiem co jeszcze.....

reklama
@marshia Wiesz co mi odbilo jak to ujął mój mąż ja na chomiku napisałam że studiuje medycyne... na forum medycznym i pisze prace o poronieniach nawykowych a słaba jakos komorek i mi podeslali pracę w językach angielskim i niemieckim wczoraj tłumaczyłam pół artykułu w Google... daj spokój... nic z tego nie wiem :D Ale wylapalam co brać i w jakich dawkach.

Do góry