reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia wczoraj czytałam jakieś badania kliniczne i tutaj mam wiedzę dla Ciebie odnośnie AMH, nie wiem czy badalas poziom witaminy D oraz kwasu DHEA. Warto sprawdzić poziom. Według tych badań lepiej z niskim AMH nie brać stymulacji, ale dobrze robić IUI i zastrzyk na pęknięcie. A na poprawe AMH jest taki zestaw witamin

- witamina C 1000
- witamina E 600
- dhea
- Q10 firma aktywna jakiś ubichilir ?

W Polsce często do tego są zalecane jeszcze zioła ojca sroki numer 3 , siemie lniane w owu, i taki lek

Link do: Castagnus® - tabletki, lek bez recepty, Układ hormonalny kobiet - Herbapol Wrocław

Ale nie wiem na razie i nim nic :(

reklama
@mała79 a co z udroznieniem?nie da sie?przykro mi ale moze warto tez zmienic lekarza

@Destino ja odstwialam magnez z tydsien temu[emoji4]
Ksiaze forumowy musi byc duzy[emoji4]
Za to ksiezniczka Asia 2800 [emoji5]ale to juz wiesz.

Dziewczyny Wszytskiego najlepszego na ten Nowy Rok[emoji4]
Niech Wam sie spelnia marzenia[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@smerfik88 ja też byłam bardzo dumna ze swojego brzuszka chodź był duży i do modelki jest daleko w takim stanie to czułam się wyjątkowo ps tęsknię za brzuszkiem

@Destino duży chłopiec :) może skurczy jako takich nie masz to zapisu nie było. Jeszcze chwilę i będziesz miała syna przy sobie zobaczysz jakie to piękne wzruszające i jakby nierealne uczucie . Popieram odstawić magnez

@mokka25 przykro mi niski przyrost masz.

Dziewczyny odnośnie inofemu to prawda , że on przywraca owu ja miałam po nim co miesiąc tsh spadło w normy i nie chciało mi się słodyczy a je uwielbiam

@Auri_a d mam ponad 40, wiec ok tutaj. Dhea nie badałam lata całe, wiec nie wiem. Q10 biorę, natomiast e i c muszę wdrożyć. I tak miałam iść do apteki we wtorek po e na owu.
O tym castagnusie coś już gdzies widziałam, gdzies mi dzwoni nazwa..... ale nue wiem, w którym kościele.
A masz jakiegoś linka do tych badań, o których czytałaś???
@mokka25 a TNF/IL10 jaki masz? IL10 faktycznie masz ponuzej 274???? A jakue masz normy, bo w APC norma od ok 1200 chyba.

@mokka25 eh :/ niestety testy nie sa wyznacznikiem i ja jestem tego przykładem bo u mnie super wychodziły a beta do kitu...
Także wiem jak to jest ... wydaje mi sie ze przyjdzie spóźniona @ .
U kogo sie leczysz ?
Ja robię teraz resztę badań do tej pory wszystko ok praktycznie więc zobaczymy dalej co wyjdzie ale liczę ze dostanę jakiś wspomagacz podejrzewam słabe jajeczko teraz ovarin sobie kupuje a później wizyta i niech lekarz myśli jak to rozwiązać żeby było dobrze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Auri_a castagnus to lek ziolowy oczyszczajacy organizm i regulujacy prace hormonow zwlaszcza prolaktyny. Na poczatku watku duzo dziewczyn go stosowalo.

@Funia90 poki mial 3 kg to sie tak nie stresowalam porodem. Teraz to co innego

@Porzeczka1234 skurcze to z dnia na dzien wieksze. Dzis pol dnia meczyly a w koncu sie rozlazly. Ta kobita po prostu nie wlacza zapisu pracy macicy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 a mi sie wydaje, że są mniej intensywne kolory. Jeżeli chodzi o betę, to robiłam w dwóch różnych laboratoriach.
Pójdę we wtorek do tego samego i zobaczę co jest grane.

@marshia TNF 5760, a IL10 <274
IL 6 mam dużo za dużo też
plus te moje 1298, 677 hetero i pai tez hetero. i nie wiem co jeszcze.....

reklama
@marshia Wiesz co mi odbilo jak to ujął mój mąż ja na chomiku napisałam że studiuje medycyne... na forum medycznym i pisze prace o poronieniach nawykowych a słaba jakos komorek i mi podeslali pracę w językach angielskim i niemieckim wczoraj tłumaczyłam pół artykułu w Google... daj spokój... nic z tego nie wiem :D Ale wylapalam co brać i w jakich dawkach.

Do góry