reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mokka25 Po badaniach u Pasnika konsultowalas sie z nim co masz brac w ciazy? Ta ciaza to rozumiem, ze bez jego zalecen? Poszliscie na zywiol? Kochana nic jeszcze straconego moze napisz do Pasnika maila byc moze rozpisze Ci steryd chociaz? Nie wiem co poradzic innego.. Musisz cierpliwie czekac to bardzo wczesna ciaza jest czas na pecherzyk i wszystko inne. Uspokoj sie przede wszystkim. Co masz skopane w wynikach?

reklama
@kas90 dzis 37t2d juz nie bede brala magnezu. Acard odstawilam w 6tc. Heparyna staram sie zjechac do dawki 0,4.

@mokka25 przykro mi bardzo, ale szczepien w ogole nie bralam pod uwage i nie wiem co ci doradzic

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@mokka25 trochę mało urosła beta, skoro jednego dnia 110 a następnego 117 :( ale mimo to będę trzymać za ciebie kciuki :*
A ja, tak jak w zeszłym roku, sylwestra spędzam pod kocem z gorączka... Dwa dni byłam w pracy po l4 po poronieniu i na nowo poszłam na l4, bo przy temp 38.6 nie byłam w stanie funkcjonować... Niestety 2.01 do pracy, a nie sądzę żeby mi do tego czasu przeszło :(

@pixi.nova skopane mam cytokiny, ana 1:160 wiec tragedii nie ma. Reszta badań, które zlecił dr Paśnik, są ok wg. podanych norm.
Ciąża oczywiście spontaniczna. Wizyta 9.01.

Kochane moje zyczę wam, żebyście codziennie czuły się piękne, kochane i doceniane. Żeby Nowy Rok przyniósł dużo spokoju, odpoczynku, żadnych trosk. Żebyście miały czas na kawę z przyjaciółką, na zakupy, na kino, na teatr czy na koncert. Na fryzjera, spa, kosmetyczkę! Żeby w sklepach zawsze były dobre promocje! Żebyście miały siłę na spełnianie swoich postanowień. Żeby wasz mąż zawsze był oparciem, ostoją, żebyście wiedziały, że po całym dniu ciężkiej pracy, możecie na niego liczyć, wypłakać się, wyżalić i znaleźć zrozumienie!
Zdrowia ♡♡♡
Która z pań chetna do tańca? :D
orca-image-1514720422300.jpg_1514720423113.jpeg

Załączniki

• orca-image-1514720422300.jpg_1514720423113.jpeg
    orca-image-1514720422300.jpg_1514720423113.jpeg
    296,4 KB · Wyświetleń: 589
@mokka25 przykro mi :( Ale już sam wzrost bety wskazywał, ze coś jest nie tak. Zbyt mały przyrost po 24 h.
Możesz wrzucić swoje wyniki cytokin? Pytam, bo sama mam je bardzo mocno rozjechane i wszystkie odwrotnie :(. Chce zobaczyć jak to wyglada u Ciebie
A teraz biorąc pod uwagę ANA nie brałaś sterydu?

@mokka25 Musisz dokończyc diagnostykę. Na ten moment niestety nic nie da sie juz zrobic. Paśnik Ci pomoże ale musisz komuś zaufać. Nie wiem z jakiej czesci Polski jestes ale dzieczyny tez jezdza do Krakowa.
Nie ryzykuj juz kochana staran na wlasna reke bo to niepotrzebnie obciaza twoj organizm. Niestety każda nieudana ciaza to ryzyko pogorszenia wynikow i nie wiadomo jak po tej beda wygladac twoje cytokiny itd... Ile masz lat?

reklama
Mam 25 lata.
Asa 29,20
Ana 1:160
Helicobacter 0,02

IL-2 <274
IL-4 <274
IL-6 21752
IL - 10 <274
IFN gamma <274
TNF alfa 5760

Do góry