reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku!!!
matylda23
Samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku,dużo zdrowia i powiększenia rodziny o co najmniej +1 !
Moja koleżanka w tydzień starszej ciąży dziś w nocy poroniła. 13tc. Już po prenatalnych,dziecko zdrowe. Miała na początku ciąży krwiaka,potem krwawienia z szyjki. W sobotę były skurcze i większe krwawienie,ale w szpitalu powiedzieli,że to z szyjki,żeby brać nospe i się oszczędzać. Wczoraj cały dzień miała gorączkę z drgawkami,której nie mogła zbić, a teraz...nie mogę uwierzyć,że już po wszystkim.
Moja koleżanka w tydzień starszej ciąży dziś w nocy poroniła. 13tc. Już po prenatalnych,dziecko zdrowe. Miała na początku ciąży krwiaka,potem krwawienia z szyjki. W sobotę były skurcze i większe krwawienie,ale w szpitalu powiedzieli,że to z szyjki,żeby brać nospe i się oszczędzać. Wczoraj cały dzień miała gorączkę z drgawkami,której nie mogła zbić, a teraz...nie mogę uwierzyć,że już po wszystkim.
iveo
@matylda23 bardzo mi przykro z powodu koleżanki. Niestety duzo sie zdarza takich zlych niewyjasnionych rzeczy u mnie jednak z krwiakami wszystkie znajome donosily takze mi.o wszystko trzeba wierzyć!
reklama
Podziel się: