reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł tak:) w Gamecie. Masz jakieś opinie ? A Ty u kogo ?

@bertha dokrorek powiedział, ze właśnie betę robić najlepiej w jendym laboratorium. Nie widziałam. We wtorek zrobię, będę miała porównanie

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Dużo miłości, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń [emoji322][emoji312][emoji313][emoji324]

1514772472-3fc760614a6cf377-aaaaaa.jpeg

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku,dużo zdrowia i powiększenia rodziny o co najmniej +1 !

Moja koleżanka w tydzień starszej ciąży dziś w nocy poroniła. 13tc. Już po prenatalnych,dziecko zdrowe. Miała na początku ciąży krwiaka,potem krwawienia z szyjki. W sobotę były skurcze i większe krwawienie,ale w szpitalu powiedzieli,że to z szyjki,żeby brać nospe i się oszczędzać. Wczoraj cały dzień miała gorączkę z drgawkami,której nie mogła zbić, a teraz...nie mogę uwierzyć,że już po wszystkim.

@matylda23 bardzo mi przykro z powodu koleżanki. Niestety duzo sie zdarza takich zlych niewyjasnionych rzeczy u mnie jednak z krwiakami wszystkie znajome donosily takze mi.o wszystko trzeba wierzyć!

reklama
@iveo , ona krwiaka już nie miała,gdzieś po miesiącu jej się wchłonął. Szyjka była słaba,może to ona była powodem,może co innego...straszne.

Do góry