reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 oj byly przepyszne z truskawkami i borowkami[emoji7]
A teraz dieta mowisz?

@agatush czyli Michasia ma juz swoja wlsna choineczke[emoji5]dzieci uwielbiaja swiatelka

@Totois30 przykro mi[emoji17]
Wiesz ja od zawzsze wiedzialam ,ze przez bardzo trudne dziecinstwo jestem jaka jestem ale jak czytam o tym syndromie dda to wiele mi sie zgadza.
Chore ambicje ,wieczne udowodnianie ,branie na siebie winy zy odpowiedzialnosci i wiele ,wiele innych
U mnie tez syndrom zosi samosi i chec zycia totalnie inaczej niz wczesniej.
Postanowione juz za dziecka.
A najgorsze jest w tym wszytskim to jak zaczynam myslec czasem o tym czy ja w ogole mialam byc szanse dzieckiem?kurcze tak szybko musilam dorosnac.
Ale moje dzieci beda zyly inaczej[emoji5]

@bentula ciesze sie ,ze masz monitor,ja tez sobie bez niego nie wyobrazam[emoji5]odpocznij[emoji8]

Dziewczyny musze sie czyms zajac.
Takze wlasnie pije kawe i biore sie za jakas robote .
Bo nawet Asia osiwieje o ile ma juz wlosy bo ja to do roku lysa bylam [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak [emoji72] zajmij głowę jak potrzebujesz. I daj znać jak teściowa [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurczaki...... dziewczyny HELP. Analizuję z bercioszkiem co się mogło stać z jednym pęcherzykiem. W 8 dc były 2: 14 i 17 mm. W 16 dc tylko 1 i ani śladu pi 2.
Czy taki duży pęcherzyk Mize się sam z siebie wchłonąć????
Płynu w zatoce Douglasa nie było :(

reklama
@Auri_a miałam przedwczoraj 26 mm. Wczoraj już 29 mm. Dostakam duphaston na wchłonięcie. To jest na pewno 1 z tych dwóch.
Ale tak czy inaczej endo maluskie. 6,5 mm :( wiec nici z owulacji jednak :( czyli musiał się jednak wchłonąć. Dziad jeden :/.

Do góry