reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 bardzo dziękuje,nr już znalazłam jutro tam dzwonię ;*
@roki_1991 wlasnie chyba w diagnostyce da się zrobić krzywa cukrowa po 1h i po 2h bo mam ta rozpiskę /niby skierowanie. Nie ma tej insulinowej to chyba na nią trzeba skierowanie :)

reklama
@nafoczka aahaaa [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
@roki_1991 Z tego co dzwoniłam to tak...musza miec podkladke żeby obciazyc ale tu dziewczyny pisały ze gdzieś tam robią chyba bez ale nie wiem gdzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 Nie wszędzie trzeba mieć skierowanie. Ja robię to badanie od wieeeeelu lat w laboratorium w szpitalu wojskowym we Wrocławiu i nigdy nie chcieli skierowania. Płace i robią. Wiec to zależy od labu. Warto podzwonić i popytać w okolicznych labach, bo czasem szkoda czasu na bieganie po lekarzach po niepitrzebną kartkę.
@kas90 pięknie wygladałyście wczoraj.
@nafoczka Murzyn mnie rozwalił :) :) :)
@Funia90 zdrówka i siły dla teściowej. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej mogła być operowana i żeby pozbyli się tego paskudztwa :(. Ja dziś odebrakam mamę ze szpitaka. 03.01 stawiamy się na onkologii.
A Ty jesteś mega dzielną babeczką. Bardzo dużo rzeczy ogarniasz i nie jest dziwne, ze czasem następuje zmęczenie materiału. Ale M musisz zagonić do pomagania jak się nasza kolejna forumowa księżniczka urodzi :). Musisz mieć wsparcie. Buziaki
@dżoł @Beciiia-87 kciuki za Wasze testowanie :)
@Ilis91 masz dzielnego małża :)
@magda1208 @Marthi @burczuś @bertha @czarna_mala @mała79 @Destino @Porzeczka1234 @mickey @Auri_a @marzycielka81 ♥️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, probuje czytac na biezaco ale cos mi kiepsko idzie. Jestem z Wami calym sercem, ja dzis po becie dwa tygodnie po poronieniu jest 24! Mam nadzieje ze zaraz zejdzie na sam dol bo termin u Pasnika mam na 12 stycznia!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@olaa90 mi lekarz mówił ze mogę robić tylko ja miałam biochemiczna
@bobasek_1990 gratulacje i dych pięknych momentów; *
@JoannaRak spadnie myślę szybko nie ma już dużo więc zdążysz [emoji6]

Zastanawiam się nad usunięciem 8mki pod narkoza tylko nie wiem czego się bardziej boje czy dentysty czy intubowania . Nie wyobrażam sobie na razie iść na zywca...uroslo mi 3/4 Na górze jakby poza szczeka i przygryzam sobie policzek od środka i widzę ze krzywi mi chyba szczękę :(
Doprowadza mnie to do deprechy ...
Sztywnieje cała na sama myśl
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry