reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 bardzo dziękuje,nr już znalazłam jutro tam dzwonię ;*
@roki_1991 wlasnie chyba w diagnostyce da się zrobić krzywa cukrowa po 1h i po 2h bo mam ta rozpiskę /niby skierowanie. Nie ma tej insulinowej to chyba na nią trzeba skierowanie :)

reklama
@nafoczka aahaaa [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
@roki_1991 Z tego co dzwoniłam to tak...musza miec podkladke żeby obciazyc ale tu dziewczyny pisały ze gdzieś tam robią chyba bez ale nie wiem gdzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 Nie wszędzie trzeba mieć skierowanie. Ja robię to badanie od wieeeeelu lat w laboratorium w szpitalu wojskowym we Wrocławiu i nigdy nie chcieli skierowania. Płace i robią. Wiec to zależy od labu. Warto podzwonić i popytać w okolicznych labach, bo czasem szkoda czasu na bieganie po lekarzach po niepitrzebną kartkę.
@kas90 pięknie wygladałyście wczoraj.
@nafoczka Murzyn mnie rozwalił :) :) :)
@Funia90 zdrówka i siły dla teściowej. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej mogła być operowana i żeby pozbyli się tego paskudztwa :(. Ja dziś odebrakam mamę ze szpitaka. 03.01 stawiamy się na onkologii.
A Ty jesteś mega dzielną babeczką. Bardzo dużo rzeczy ogarniasz i nie jest dziwne, ze czasem następuje zmęczenie materiału. Ale M musisz zagonić do pomagania jak się nasza kolejna forumowa księżniczka urodzi :). Musisz mieć wsparcie. Buziaki
@dżoł @Beciiia-87 kciuki za Wasze testowanie :)
@Ilis91 masz dzielnego małża :)
@magda1208 @Marthi @burczuś @bertha @czarna_mala @mała79 @Destino @Porzeczka1234 @mickey @Auri_a @marzycielka81 ♥️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, probuje czytac na biezaco ale cos mi kiepsko idzie. Jestem z Wami calym sercem, ja dzis po becie dwa tygodnie po poronieniu jest 24! Mam nadzieje ze zaraz zejdzie na sam dol bo termin u Pasnika mam na 12 stycznia!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
@olaa90 mi lekarz mówił ze mogę robić tylko ja miałam biochemiczna
@bobasek_1990 gratulacje i dych pięknych momentów; *
@JoannaRak spadnie myślę szybko nie ma już dużo więc zdążysz [emoji6]

Zastanawiam się nad usunięciem 8mki pod narkoza tylko nie wiem czego się bardziej boje czy dentysty czy intubowania . Nie wyobrażam sobie na razie iść na zywca...uroslo mi 3/4 Na górze jakby poza szczeka i przygryzam sobie policzek od środka i widzę ze krzywi mi chyba szczękę :(
Doprowadza mnie to do deprechy ...
Sztywnieje cała na sama myśl
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry