reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hahaha kochana tak to jaaaa zmieniłam Nick :D zbierałam się już jakiś czas i udało się :D a Milena zadowolona z paczki :D przepraszam nie wiem jak to zrobiłam że nie spakowałam kartki.... odkryłam to jak już paczka była w drodze :D no nie wiem jak się zorientowałaś że to od nas :D

@bea25ta czyli Mikolaje były u małej [emoji4][emoji4][emoji4]
@mickey* super ... po drożności się uda :)
@olaa90 kochana już podsyłam tylko daj mi z godzinkę zjem wezmę kąpiel kanapki M zrobię i juz [emoji4]

Ps. Co za murzyn ? [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90
1513628803-a89b4fe4b39645f9-aaaaaa.jpeg

Do tego :
Krzywa cukrowa po 1h i po 2h
Krzywa insulinowa po 1h i po 2h
AMH
FSH
IH
PROLAKTYNA TEST
SHGB
TESTOSTERON
AMH

I do powtórki:
P.p.c plemnikom , antygenom łożyska, antygenom jajnika , kwas foliowy

@roxie123 cudownie, dziękuje <3 a te badania z tej kartki to w jakimś konkretnym dniu cyklu trzeba zrobić? Zadzwonię tam i dopytam czy te 2razy w miesiącu to jeszcze teraz się załapie, może mi się jeszcze uda na l4 bo mam do końca grudnia :oops:

Te z kartki i krzywe nie a ta resztę w 2-3dc [emoji4] tylko na krzywe trzeba skierowanie.
Te z kartki musisz się rejestrować w prokocimiu gdzieś mi tu dziewczyny podawały numer a jak coś poszukam .
Krzywe robię u siebie w labie a resztę w diagnostyce

Hahaha kochana tak to jaaaa zmieniłam Nick :D zbierałam się już jakiś czas i udało się :D a Milena zadowolona z paczki :D przepraszam nie wiem jak to zrobiłam że nie spakowałam kartki.... odkryłam to jak już paczka była w drodze :D no nie wiem jak się zorientowałaś że to od nas :D
Hahaha a. .. padlam :D
@bea25ta czyli Mikolaje były u małej [emoji4][emoji4][emoji4]
@mickey* super ... po drożności się uda :)
@olaa90 kochana już podsyłam tylko daj mi z godzinkę zjem wezmę kąpiel kanapki M zrobię i juz [emoji4]

Ps. Co za murzyn ? [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23]

Roxie cukiereczku, życzę Ci abyś urodziła conajmniej ze dwa razy i sama doszła czemu murzyn jest tak bezcenny ;P

@mickey* tak... wyuzdanie to dobre określenie. .. ostatnio sztywno na forum :D a ty mi tu nie schodzi! Bo sama cie spod ziemi wykopie :p

reklama
Do góry