reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hahaha kochana tak to jaaaa zmieniłam Nick :D zbierałam się już jakiś czas i udało się :D a Milena zadowolona z paczki :D przepraszam nie wiem jak to zrobiłam że nie spakowałam kartki.... odkryłam to jak już paczka była w drodze :D no nie wiem jak się zorientowałaś że to od nas :D

@bea25ta czyli Mikolaje były u małej [emoji4][emoji4][emoji4]
@mickey* super ... po drożności się uda :)
@olaa90 kochana już podsyłam tylko daj mi z godzinkę zjem wezmę kąpiel kanapki M zrobię i juz [emoji4]

Ps. Co za murzyn ? [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90
1513628803-a89b4fe4b39645f9-aaaaaa.jpeg

Do tego :
Krzywa cukrowa po 1h i po 2h
Krzywa insulinowa po 1h i po 2h
AMH
FSH
IH
PROLAKTYNA TEST
SHGB
TESTOSTERON
AMH

I do powtórki:
P.p.c plemnikom , antygenom łożyska, antygenom jajnika , kwas foliowy

@roxie123 cudownie, dziękuje <3 a te badania z tej kartki to w jakimś konkretnym dniu cyklu trzeba zrobić? Zadzwonię tam i dopytam czy te 2razy w miesiącu to jeszcze teraz się załapie, może mi się jeszcze uda na l4 bo mam do końca grudnia :oops:

Te z kartki i krzywe nie a ta resztę w 2-3dc [emoji4] tylko na krzywe trzeba skierowanie.
Te z kartki musisz się rejestrować w prokocimiu gdzieś mi tu dziewczyny podawały numer a jak coś poszukam .
Krzywe robię u siebie w labie a resztę w diagnostyce

Hahaha kochana tak to jaaaa zmieniłam Nick :D zbierałam się już jakiś czas i udało się :D a Milena zadowolona z paczki :D przepraszam nie wiem jak to zrobiłam że nie spakowałam kartki.... odkryłam to jak już paczka była w drodze :D no nie wiem jak się zorientowałaś że to od nas :D
Hahaha a. .. padlam :D
@bea25ta czyli Mikolaje były u małej [emoji4][emoji4][emoji4]
@mickey* super ... po drożności się uda :)
@olaa90 kochana już podsyłam tylko daj mi z godzinkę zjem wezmę kąpiel kanapki M zrobię i juz [emoji4]

Ps. Co za murzyn ? [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23]

Roxie cukiereczku, życzę Ci abyś urodziła conajmniej ze dwa razy i sama doszła czemu murzyn jest tak bezcenny ;P

@mickey* tak... wyuzdanie to dobre określenie. .. ostatnio sztywno na forum :D a ty mi tu nie schodzi! Bo sama cie spod ziemi wykopie :p

reklama
Do góry