reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@monia0208 rozumiem ... hm niestety czasami tak bywa w naszych przypadkach ;/ a rozczarowaie jest okropne ;/ pewnie też będziesz się musiała zdecydowac na cos bardziej inwazyjnego :<

@kas90 cudnie wyglądacie

@Beciiia-87 kopniak poszedł głowa do góry złe myśli w kąt będziesz w ciąży!

@burczuś będzie dobrze to czekamy 18 dni kciuki

@Destino cieszę się że mąż będzie miał nową pracę.

@Funia90 może po prostu powiedz mężowi wprost że jesteś zmęczona tym ciągłym proszeniem go o wszystko . Że się boisz , że nie dasz rady sama itd niech weźmie tydzień urlopu przecież to też jego dziecko. Moj mąż był 2 tygodnie ze mną i dobrze, bo wszystko wydaje się bardzo trudne przy małym dziecku a kąpanie to dopiero hardkor formalności trzeba załatwić ( położna, przychodnia urzad). Dla pocieszenia po 6 tygodniach mogę zrobić to sama. Ale ciężko Ci będzie bez pomocy męża dziecko płacze nie chce spać boli brzuszek itd ja czasem padam na pyszczek a mąż pomaga egzekwuj od początku pomoc bo później będziesz musiała wszystko sama robić a dzieci też mają ojców. Co do wypowiedzi @Auri_a moja koleżanka odpuściła mężowi i niestety ich córka ma 5 miesiące i mąż w ogóle się nią nie zajmuje ona kłamie że jedzie na zakupy i przyjeżdza do mnie sama i płacze że nie wytrzyma rozmawiałam z nim on twierdzi że zajęty jest ( własna firma) i nie ma czasu a żona jego oczywiście świetnie sobie radzi także nie u każdego ten obowiązek przychodzi gdy dziecko się rodzi. Ale jedno mogę ci obierać jak rodzi się dziecko wszystko mama potrafi zrobić sama ja nie chodziłam do szkoły rodzenia nie wczytywałam się w ksiażki itd a jak zobaczyłam małą instynk i wszystko potrafiłam sama zrobić. Moja mama mnie zapewniała , że tak będzie i miała rację. Caluję
Kciuki za teściową i brata

@monia0208 przykro mi

@Ilis91 super kochana zbieraj do domu. Bo się jeszcze zarazisz. Doczytałam dobrze , że mąż taki zaradny

@dżoł oby był 2 krechy na teście

My dzisiaj 2 godziny na spacerze jak przyszłam coś się ze mną stało i zaczęła się cała trząś jak galaretka . Mąż zadzwonił po lekarza przyjechał jestem zdrowa ale to ze zmęczenia niestety mam się wyspać i jak to zrobić :)

@nafoczka murzyn był super :p

Ps @roxie123 tak to jest odwiedziny odwiedziny odwiedziny wytrzymasz

Ostatnia edycja:
@Ilis91 aha to tutaj inna sprawa ... ja troszkę zamotana co i jak , bo mi uciekły te dni i tak nie doczytalam wszystkiego dzieki za info ;* @monia0208 kochana tak jak Ilis pisze to po prostu przypadek przy podziale i nastepnym razem moze byc ok ;* mam nadzieje ;*

@Porzeczka1234 dokładnie , po świętach będzie luźniej :D serio lubie gości ale nie aż tak hehe a jak tam mała ? ;*

@roxie123 tak,choc boje się jak cholera... trzymam kciuki,żeby wyniki choć trochę rozjaśniły sprawę u Ciebie;* a propos badań :D może znalazłabyś choć minutkę nawet foteczke pstryknąć jakie Ci zlecił dr P te badania i w jakim dniu to trzeba zrobić :D ;* o ten krk głównie mi chodzi bym to może ogarnęła przed wizyta bo to chyba standard u niego?

@Ilis91 bardzo się ciesze ze wszytsko wporządku, teraz odpocznij psychicznie bo już powinnaś odetchnąć
@monia0208 bardzo mi przykro, mam nadzieje że jak wyjdziesz do domu dziecko tak Cię wyściska i wycałuje z tesknoty że choć troszkę zapomnisz o bólu
@Funia90 coś mi się zdaje że dziewczyny z forum "nakopią " twojemu M, popatrz do czego są zdolne wirtualnie;)
przykre to, powinien wiedzieć że pierwsze dni są dla Was najważniejsze, ale i Ty będziesz go wtedy najbardziej potrzebować
@nafoczka murzyn jest super:D:D:D
@Auri_a :pmy mamy swojego murzyna tylko białego:D:D:Dperwersja i wyuzdanie to jego drugie imię:p:p:p

uwaga, uwaga, uprzejmie donoszę !!!

zapisałam się na DROZNOSC na styczeń!!!

chyba zejdę na tym fotelu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry