reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@monia0208 kochana wiem co czujesz ! To zabrzmi brutalnie ale dobrze że chociaż to jedno dziecko jest ! Jak ja byłam w szpitalu teraz to tylko to mmo trzymało że z tego wszystkiego mam chociaż ja tu na ziemi. Jest tu wiele dziewczyn co muszą powiedz zero :( np @czarna_mala miała 7 strat.... :( przepraszam że Cię wywołuje ale jak to pisałaś to bardzo mnie to ruszyło.. także Monia jeszcze będzie dobrze !

@Auri_a wiem i cieszę sie ze mam córkę, ale i tak czuje żal ,jak każda z nas po stracie choćby w domu miała dwójkę dzieci, a straciła 10 ,bedzie czula zal i ból, bo się traci to co się kocha od zapłodnienia i chyba każda tak powie

@olaa90 to super, chociaż wiem , że to nie najlepsze stwierdzenie...ale krok do tego aby się dowiedzieć więcej 3maj się ;*
@Ilis91 pachnij kochana całą ciążę :* zobaczysz teraz będzie tylko dobrze :) o widzisz to dobrze ze M załatwił sprawę ! :)
@Funia90 zobaczysz wszystko przyjdzie z instynktem ;* jak coś to wiesz telefony i BB kazdy gdzieś coś doradzi :)
@monia0208 kochana wiem , że jest cięzko ...skup uwage całą na tym jednym... zawsze jest to jedno ;* mimo , że brakuje i strata boli bo tego nie da się wyprzeć ...mnie ostatnio jak robiliśmy badania własnie pielęgniarka zapytała taka miła kibitka ,popatrzyła na badania i która to ciąża ? ja mówię czwarte poronienie i tak spojrzała na mnie takim wzrokiem troche zdziwionym , troche pożałowania , chyba tez ze względu , że wyglądam jak dziewczynka więc ilość do wieku troche szokuje niektórych jak mówię , że mam 25 lat i 4 stracone ciąże , i mówi Pani młodziutka to będzie dobrze , a dzieci jakieś w domu są ? ja mówie niestety nie i koniec rozmowy ;/ także rozumiem te trudne pytania eh chyba każda z nas miała taki moment ...
A Ty się leczyłaś u P tak ? i co brałaś teraz ?
@dżoł testuj po wigilii ;* spróbuj się powstrzymać ... bo jak coś to wiesz , będzie smutno a tak cos tam będzie świtać do następnego dnia . 3mam kciuki za 2 kreseczki ;*

Tata dzisiaj przyleciał na święta i przyznałam się , że kolejne 2 ciąże straciłam ... trochę mu łzy w oczach stanęły i nie wiedział co powiedzieć... tyle powiedział , że będzie nam pomagał na ile mu sił wystarczy . Jest jaki jest ... trudny człowiek czasami , ale mimo to wiem , że zawsze by mi dał wszystko co tylko może...i chyba dlatego zawsze mu wybaczam...

@monia0208 przytulam;( Masz prawo do rozżalenia,smutku,rozpaczy... Oczywiście,że jak ma się dziecko w domu to nic nie zmienia. Ale na pewno trzeba dla tej istoty w domu szybciej siè pozbierać. Ona musi dać Ci siłę. Bo to,że mamy to dziecko w domu to prawdziwy cud. Powtarzam to często mojej córce:) i gdyby nie ona,to nie wiem czy nie popadłabym w depreche:/ Daj sobie chwilę na przeżycie tej osobistej tragedii,potem odetchnij ,a dopiero potem obmyślaj nową strategię. Cmok w czułko:*
A właśnie @Funia90 będziesz cudowną mamą:) nie mam żadnych wątpliwości co do tego:*

reklama
@monia0208 a robiłaś te wszystkie badania co on daje ? te testy cytotoksyczne itd ? ja czekam na wyniki ;/ chciałabym spróbowac na accofilu jak będzie w miare wynik , a jak nie wyjdzie to pewnie szczepienia albo wlewy ;/ kiedy miałas mieć kolejną wizyte ? pytam bo szukam żeby się może wbić jakoś za kogoś wczesniej

Do góry