@olaa90 to super, chociaż wiem , że to nie najlepsze stwierdzenie...ale krok do tego aby się dowiedzieć więcej 3maj się ;*
@Ilis91 pachnij kochana całą ciążę :* zobaczysz teraz będzie tylko dobrze
o widzisz to dobrze ze M załatwił sprawę !
@Funia90 zobaczysz wszystko przyjdzie z instynktem ;* jak coś to wiesz telefony i BB kazdy gdzieś coś doradzi
@monia0208 kochana wiem , że jest cięzko ...skup uwage całą na tym jednym... zawsze jest to jedno ;* mimo , że brakuje i strata boli bo tego nie da się wyprzeć ...mnie ostatnio jak robiliśmy badania własnie pielęgniarka zapytała taka miła kibitka ,popatrzyła na badania i która to ciąża ? ja mówię czwarte poronienie i tak spojrzała na mnie takim wzrokiem troche zdziwionym , troche pożałowania , chyba tez ze względu , że wyglądam jak dziewczynka więc ilość do wieku troche szokuje niektórych jak mówię , że mam 25 lat i 4 stracone ciąże , i mówi Pani młodziutka to będzie dobrze , a dzieci jakieś w domu są ? ja mówie niestety nie i koniec rozmowy ;/ także rozumiem te trudne pytania eh chyba każda z nas miała taki moment ...
A Ty się leczyłaś u P tak ? i co brałaś teraz ?
@dżoł testuj po wigilii ;* spróbuj się powstrzymać ... bo jak coś to wiesz , będzie smutno a tak cos tam będzie świtać do następnego dnia . 3mam kciuki za 2 kreseczki ;*
Tata dzisiaj przyleciał na święta i przyznałam się , że kolejne 2 ciąże straciłam ... trochę mu łzy w oczach stanęły i nie wiedział co powiedzieć... tyle powiedział , że będzie nam pomagał na ile mu sił wystarczy . Jest jaki jest ... trudny człowiek czasami , ale mimo to wiem , że zawsze by mi dał wszystko co tylko może...i chyba dlatego zawsze mu wybaczam...