reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@monia0208 kochana wiem co czujesz ! To zabrzmi brutalnie ale dobrze że chociaż to jedno dziecko jest ! Jak ja byłam w szpitalu teraz to tylko to mmo trzymało że z tego wszystkiego mam chociaż ja tu na ziemi. Jest tu wiele dziewczyn co muszą powiedz zero :( np @czarna_mala miała 7 strat.... :( przepraszam że Cię wywołuje ale jak to pisałaś to bardzo mnie to ruszyło.. także Monia jeszcze będzie dobrze !

@Auri_a wiem i cieszę sie ze mam córkę, ale i tak czuje żal ,jak każda z nas po stracie choćby w domu miała dwójkę dzieci, a straciła 10 ,bedzie czula zal i ból, bo się traci to co się kocha od zapłodnienia i chyba każda tak powie

@olaa90 to super, chociaż wiem , że to nie najlepsze stwierdzenie...ale krok do tego aby się dowiedzieć więcej 3maj się ;*
@Ilis91 pachnij kochana całą ciążę :* zobaczysz teraz będzie tylko dobrze :) o widzisz to dobrze ze M załatwił sprawę ! :)
@Funia90 zobaczysz wszystko przyjdzie z instynktem ;* jak coś to wiesz telefony i BB kazdy gdzieś coś doradzi :)
@monia0208 kochana wiem , że jest cięzko ...skup uwage całą na tym jednym... zawsze jest to jedno ;* mimo , że brakuje i strata boli bo tego nie da się wyprzeć ...mnie ostatnio jak robiliśmy badania własnie pielęgniarka zapytała taka miła kibitka ,popatrzyła na badania i która to ciąża ? ja mówię czwarte poronienie i tak spojrzała na mnie takim wzrokiem troche zdziwionym , troche pożałowania , chyba tez ze względu , że wyglądam jak dziewczynka więc ilość do wieku troche szokuje niektórych jak mówię , że mam 25 lat i 4 stracone ciąże , i mówi Pani młodziutka to będzie dobrze , a dzieci jakieś w domu są ? ja mówie niestety nie i koniec rozmowy ;/ także rozumiem te trudne pytania eh chyba każda z nas miała taki moment ...
A Ty się leczyłaś u P tak ? i co brałaś teraz ?
@dżoł testuj po wigilii ;* spróbuj się powstrzymać ... bo jak coś to wiesz , będzie smutno a tak cos tam będzie świtać do następnego dnia . 3mam kciuki za 2 kreseczki ;*

Tata dzisiaj przyleciał na święta i przyznałam się , że kolejne 2 ciąże straciłam ... trochę mu łzy w oczach stanęły i nie wiedział co powiedzieć... tyle powiedział , że będzie nam pomagał na ile mu sił wystarczy . Jest jaki jest ... trudny człowiek czasami , ale mimo to wiem , że zawsze by mi dał wszystko co tylko może...i chyba dlatego zawsze mu wybaczam...

@monia0208 przytulam;( Masz prawo do rozżalenia,smutku,rozpaczy... Oczywiście,że jak ma się dziecko w domu to nic nie zmienia. Ale na pewno trzeba dla tej istoty w domu szybciej siè pozbierać. Ona musi dać Ci siłę. Bo to,że mamy to dziecko w domu to prawdziwy cud. Powtarzam to często mojej córce:) i gdyby nie ona,to nie wiem czy nie popadłabym w depreche:/ Daj sobie chwilę na przeżycie tej osobistej tragedii,potem odetchnij ,a dopiero potem obmyślaj nową strategię. Cmok w czułko:*
A właśnie @Funia90 będziesz cudowną mamą:) nie mam żadnych wątpliwości co do tego:*

reklama
@monia0208 a robiłaś te wszystkie badania co on daje ? te testy cytotoksyczne itd ? ja czekam na wyniki ;/ chciałabym spróbowac na accofilu jak będzie w miare wynik , a jak nie wyjdzie to pewnie szczepienia albo wlewy ;/ kiedy miałas mieć kolejną wizyte ? pytam bo szukam żeby się może wbić jakoś za kogoś wczesniej

Do góry