reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Beciiia-87 to chyba idziemy łeb w łeb, ja za tydzień tez testuje, chociaz nie wiem po co, bo ani clo , ani zastrzyku ani monitu czy owu była ,clo dopiero w nastepnym cyklu bo będę po trzeciej szczepionce. W Wigilie powinnam dostac @ .Trzymam kciuki za Ciebie [emoji8]
@Funia90 poradzisz sobie,jak jak kiedys donosze to tez będę musiala, mój jest na dzialnosci i od 4 lat nie miał urlopu. Trzymam kciuki za brata i tesciowa [emoji8]
@monia0208 bardzo mi przykro [emoji17]
@marshia kciuki za mame [emoji8]
@Ilis91 super wiadomość [emoji7]

@dżoł Chyba dziewczyny mowily tutaj, że Clo zwieksza ryzyko poronien. Wiec pros gina o lamette raczej. Udalo sie z glucko? Ja trzymam mocno kciuki!!!
@burczuś Kochana dobrze, że odpuscilas teraz wizyty i ze spokojem czekasz. Caly czas trzymam kciuki! @magda1208 Oby wizyta była owocna. @Ilis91 Teraz tylko bedzie z gorki!! Tylko nie przemeczaj sie w domu kochana. @Marthi Ja tez raczej zbadam te witaminy jeszcze. Chociaz niewiele to pewnie zmieni.. @marshia Jestes mega twardzielka! Wiesz, że kochana ciagle myslami jestem z toba i twoja mama. @monia0208 Bardzo mi przykro.. rok temu mialam taka sama sytuacje.. w tym samym czasie. Z czasem bedzie mniej bolec.. Trzymaj sie
@dżoasia Kiedy transfer kochana? Trzymam kciuki za twoje blizniaki!

@monia0208 doczytałam ;/ przykro mi bardzo :< ja rok temu poroniłam moją pierwszą ... więc wiem jakie święta eh ... teraz nie lepiej , bo w sumie 4 razu poroniłam już i niby święta to radosny czas a ja bede wyć przy składaniu życzeń ...chociaż i tak jestem jakaś ponad to ...dasz rade ;*
@Beciiia-87 nie rozkminiaj , moze to akurat TE objawy , życzę Ci tego :*
@dżoł &&& moze akurat ;* nie bierz clo.. mi lekarz powiedział , że lepsza lametta
@Auri_a dobry nick :D
@marshia dużo siły ;*

@dżoł suuuper jeszcze "tylko" 7dni!!:D hahaha. W każdym bądź razie ja tez trzymam za Ciebie baaaardzo mocno kciuki!! Z całego serca! Wiesz to jest po prostu biologia. Czasami nie potrzebne clo i ovitrelle..to po prostu się dzieje!!
Fajnie :) ja będę testować w 1dzien świąt a Ty???
@roxie123 dobrze prawisz :) będę grzecznie czekać :D przeznaczenia nie zmienię;)
@Ilis91 a liczysz od ovitrelle czy owulacji?:D
Książkowe objawy ciąży:)
A teraz leż, odpoczywaj i nas podczytuj :D:D

@Destino dziekuje[emoji8]brakuje mi M poprostu i chyba o to chodzi,nie lubie tez samotnosci.

Ciesze sie ,ze mam tu Was wszystkie[emoji5]racja czekamy na szkraby.
Mama mieszka blisko ale nie bede jej prosic o pomoc bo ostatnio mi powiedziala,ze cieszy sie ,ze moja siostra nie mieszka blizej bo ciagle by cos od niej chciala.
Takze wiecie raczej nie wykazuje checi do pomocy a ja mam taki charakter ,ze w zyciu prosic sie nie bede[emoji6]

@Auri_a mam nadzieje,ze bedzie tak jak mowisz [emoji5]

@monia0208 bardzo mi przykro[emoji29]to takie smutne[emoji17]

@kas90 mam nadzieje ,ze bede sobie radzic rownie swietnie jak i Ty[emoji8]

@llis91 gratuluje i licze na to ,ze szybko krwiak sie wchlonie[emoji5]

@magda1208 caluje[emoji8]

@dżoł [emoji8] i trzymam kciuki za Was

Dziewczyny ciesze sie ,ze mnie nie opierniczylyscie[emoji4]wiecie ja poprostu sie boje ,ze zostane sama i co zrobie jak nie bede wiedziala jak pomoc tej istotce .
Ale mam nadzieje,ze to rzeczywiscie jest tak ,ze jak rodzi sie dziecko to kobieta wie jak sie nim zajac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jestem po ,boli cholernie SERCE[emoji24],brakuje mi czegoś, jeszcze te pytania na ip, "która ciąża? 5 ,ile dzieci w domu jedno, jakie to nie sprawiedliwe ,czemu ,za co?.........

Do góry