reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Beciiia-87 to chyba idziemy łeb w łeb, ja za tydzień tez testuje, chociaz nie wiem po co, bo ani clo , ani zastrzyku ani monitu czy owu była ,clo dopiero w nastepnym cyklu bo będę po trzeciej szczepionce. W Wigilie powinnam dostac @ .Trzymam kciuki za Ciebie [emoji8]
@Funia90 poradzisz sobie,jak jak kiedys donosze to tez będę musiala, mój jest na dzialnosci i od 4 lat nie miał urlopu. Trzymam kciuki za brata i tesciowa [emoji8]
@monia0208 bardzo mi przykro [emoji17]
@marshia kciuki za mame [emoji8]
@Ilis91 super wiadomość [emoji7]

@dżoł Chyba dziewczyny mowily tutaj, że Clo zwieksza ryzyko poronien. Wiec pros gina o lamette raczej. Udalo sie z glucko? Ja trzymam mocno kciuki!!!
@burczuś Kochana dobrze, że odpuscilas teraz wizyty i ze spokojem czekasz. Caly czas trzymam kciuki! @magda1208 Oby wizyta była owocna. @Ilis91 Teraz tylko bedzie z gorki!! Tylko nie przemeczaj sie w domu kochana. @Marthi Ja tez raczej zbadam te witaminy jeszcze. Chociaz niewiele to pewnie zmieni.. @marshia Jestes mega twardzielka! Wiesz, że kochana ciagle myslami jestem z toba i twoja mama. @monia0208 Bardzo mi przykro.. rok temu mialam taka sama sytuacje.. w tym samym czasie. Z czasem bedzie mniej bolec.. Trzymaj sie
@dżoasia Kiedy transfer kochana? Trzymam kciuki za twoje blizniaki!

@monia0208 doczytałam ;/ przykro mi bardzo :< ja rok temu poroniłam moją pierwszą ... więc wiem jakie święta eh ... teraz nie lepiej , bo w sumie 4 razu poroniłam już i niby święta to radosny czas a ja bede wyć przy składaniu życzeń ...chociaż i tak jestem jakaś ponad to ...dasz rade ;*
@Beciiia-87 nie rozkminiaj , moze to akurat TE objawy , życzę Ci tego :*
@dżoł &&& moze akurat ;* nie bierz clo.. mi lekarz powiedział , że lepsza lametta
@Auri_a dobry nick :D
@marshia dużo siły ;*

@dżoł suuuper jeszcze "tylko" 7dni!!:D hahaha. W każdym bądź razie ja tez trzymam za Ciebie baaaardzo mocno kciuki!! Z całego serca! Wiesz to jest po prostu biologia. Czasami nie potrzebne clo i ovitrelle..to po prostu się dzieje!!
Fajnie :) ja będę testować w 1dzien świąt a Ty???
@roxie123 dobrze prawisz :) będę grzecznie czekać :D przeznaczenia nie zmienię;)
@Ilis91 a liczysz od ovitrelle czy owulacji?:D
Książkowe objawy ciąży:)
A teraz leż, odpoczywaj i nas podczytuj :D:D

@Destino dziekuje[emoji8]brakuje mi M poprostu i chyba o to chodzi,nie lubie tez samotnosci.

Ciesze sie ,ze mam tu Was wszystkie[emoji5]racja czekamy na szkraby.
Mama mieszka blisko ale nie bede jej prosic o pomoc bo ostatnio mi powiedziala,ze cieszy sie ,ze moja siostra nie mieszka blizej bo ciagle by cos od niej chciala.
Takze wiecie raczej nie wykazuje checi do pomocy a ja mam taki charakter ,ze w zyciu prosic sie nie bede[emoji6]

@Auri_a mam nadzieje,ze bedzie tak jak mowisz [emoji5]

@monia0208 bardzo mi przykro[emoji29]to takie smutne[emoji17]

@kas90 mam nadzieje ,ze bede sobie radzic rownie swietnie jak i Ty[emoji8]

@llis91 gratuluje i licze na to ,ze szybko krwiak sie wchlonie[emoji5]

@magda1208 caluje[emoji8]

@dżoł [emoji8] i trzymam kciuki za Was

Dziewczyny ciesze sie ,ze mnie nie opierniczylyscie[emoji4]wiecie ja poprostu sie boje ,ze zostane sama i co zrobie jak nie bede wiedziala jak pomoc tej istotce .
Ale mam nadzieje,ze to rzeczywiscie jest tak ,ze jak rodzi sie dziecko to kobieta wie jak sie nim zajac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Jestem po ,boli cholernie SERCE[emoji24],brakuje mi czegoś, jeszcze te pytania na ip, "która ciąża? 5 ,ile dzieci w domu jedno, jakie to nie sprawiedliwe ,czemu ,za co?.........

Do góry