reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 cudowna wiadomosc. Jak znajde chwilke to moze wpadne do ciebie [emoji8]

@monia 0208 tak mi przykro, ze sie nie udalo. Moze to i dobrze, ze teraz zrobia zabieg. Zdazysz troszke dojsc do siebie nim zaczna sie swieta na dobre. Smutniutkie, a jednak tez niech beda pelne nadziei na przyszlosc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino Kochana będzie wszytko dobrze zobaczysz zasłużyłaś na to jesteś osobą pełną ciepła pomocna i życzliwa. Za co jesteśmy tobie wdzięczne będę cię wspierać i modlić o twoje zdrowie .
To naturalne że ogarnia was strach bo wiecie że zostało już tak nie wiele do szczęśliwego finału tej długiej i często trudnej drogi. Z pracą męża pewnie tak musiało być miał być przy tobie .
@Funia90 Kochana tobie również życzę aby zmartwienia odeszły jak najszybciej . Wierzę ,że po narodzinach małej mąż zorganizuje więcej wolnego a ty będziesz spokojniejsza .
Gdy bym była bliżej na pewno bym pomogła wam kochane .
@Ilis91 kochana wiedziałam , że wszytko pomalutku się ułoży.
@monia0208 Kochana ściskam niech już będzie po wszystkim.
@burczuś Oby tak dalej.

@Marthi @Beciiia-87 Kciuki za staranka.

@kas90 nie można oderwać oczu - taka szczęśliwa jesteś:)
@Ilis91 trzymaj się dzielnie! Musisz zagryź zęby i.. Spokój! Koniecznie bo fasolka też się denerwuje.
@smerfik88 to obrzydliwe co robią ludzie..:( tak mi przykro że coś takiego Cię spotkało..
@burczuś fajnie że masz objawy bo to na pewno uspokaja :D jak to mówiła @Ilis91 małe żyganko dla większego spokoju ;)
Ja jestem tydzień po zastrzyku.. Hmmm..
Oprócz ciagniecia podbrzusza i cycków nic nie czuję:( i w środku mam taka myśl"pewnie znowu nic nie będzie"..
Kopnijcie mnie w du** co?:( bo tego potrzebuję..
A gdzie mieszkasz? Moze mam blisko to chetnie ci pomoge:laugh2:

@monia0208 , bardzo mi przykro. Trzymaj sie Kochana!
@Funia90 , odpuść z porządkami,od brudnej podłogi nikt nigdy nie umarł (raczej :D ), jak zobaczysz Malutką to poczujesz na pewno ogrom szczęścia,a nie żadną depresję. Ja chorowałam dwa lata i rok na nerwice i jestem pewna,że jak urodzę,to żadnej depresji nie będzie,tylko euforia :) to normalne,że się martwisz,masz teraz dużo stresów :( oby się wszystko poukładało u Was ! zdrówka dla teściowej i dla brata. Też myślę,że Twój mąż się zakocha w małej od pierwszego wejrzenia i nie będziesz go mogła od niej odgonić :)
@Destino , super,że mąż znalazł pracę! Bardzo się cieszę ;)
@Beciiia-87 , kciuki za zafasolkowany cykl!
@Burczyś , kciuki z fasolke,niech zdrowo rośnie :)
@Auri_a <3 <3 <3
@kas90 , piękne Dziewczyny, Twój mąż to szczęściarz :)
My po usg,dzidziuń ma 2,54 cm, krwiak na szczęście już nie pod kosmówką!!! Ma 2,65x0,65. Mogę jeszcze krwawić,bo przesuwa się w strone szyjki. Wstąpiły we mnie nowe nadzieje.. Może jutro wyjdziemy do domu :)
Świetnie!!! Super wiadomości!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane chyba nie jestem w stanie ogarnąć tylu stron ... czytałam codziennie między czasie , także mniej więcej wiem co tam u Was ;* ale nie odniosę się do wszystkich wybaczcie...
U mnie intensywnie ... podejrzewam , ze tak się będzie dłuzyło aż do końca świąt . Goście wchodzą i wychodzą praktycznie a ja padam na twarz xD
Czekam na wyniki jak na ścięcie ... dobrze w sumie , że nie mam czasu o tym myśleć mają być koło 28go .

@kas90 piękny dzień za Wami , Księżniczka miała swoje święto :* pięknie wyglądałyście :)
@Ilis91 cieszę się ogromnie ! będzie dobrze zobaczysz ! :*
@burczuś jak u Ciebie ? :*
@Destino cudowny brzuszek ;* jeszcze w 2paku prawda ? :)) ale chyba juz nie za długo :)

Napiszcie dziewczyny co u Was nowego :*

reklama
Do góry