reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 cudowna wiadomosc. Jak znajde chwilke to moze wpadne do ciebie [emoji8]

@monia 0208 tak mi przykro, ze sie nie udalo. Moze to i dobrze, ze teraz zrobia zabieg. Zdazysz troszke dojsc do siebie nim zaczna sie swieta na dobre. Smutniutkie, a jednak tez niech beda pelne nadziei na przyszlosc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino Kochana będzie wszytko dobrze zobaczysz zasłużyłaś na to jesteś osobą pełną ciepła pomocna i życzliwa. Za co jesteśmy tobie wdzięczne będę cię wspierać i modlić o twoje zdrowie .
To naturalne że ogarnia was strach bo wiecie że zostało już tak nie wiele do szczęśliwego finału tej długiej i często trudnej drogi. Z pracą męża pewnie tak musiało być miał być przy tobie .
@Funia90 Kochana tobie również życzę aby zmartwienia odeszły jak najszybciej . Wierzę ,że po narodzinach małej mąż zorganizuje więcej wolnego a ty będziesz spokojniejsza .
Gdy bym była bliżej na pewno bym pomogła wam kochane .
@Ilis91 kochana wiedziałam , że wszytko pomalutku się ułoży.
@monia0208 Kochana ściskam niech już będzie po wszystkim.
@burczuś Oby tak dalej.

@Marthi @Beciiia-87 Kciuki za staranka.

@kas90 nie można oderwać oczu - taka szczęśliwa jesteś:)
@Ilis91 trzymaj się dzielnie! Musisz zagryź zęby i.. Spokój! Koniecznie bo fasolka też się denerwuje.
@smerfik88 to obrzydliwe co robią ludzie..:( tak mi przykro że coś takiego Cię spotkało..
@burczuś fajnie że masz objawy bo to na pewno uspokaja :D jak to mówiła @Ilis91 małe żyganko dla większego spokoju ;)
Ja jestem tydzień po zastrzyku.. Hmmm..
Oprócz ciagniecia podbrzusza i cycków nic nie czuję:( i w środku mam taka myśl"pewnie znowu nic nie będzie"..
Kopnijcie mnie w du** co?:( bo tego potrzebuję..
A gdzie mieszkasz? Moze mam blisko to chetnie ci pomoge:laugh2:

@monia0208 , bardzo mi przykro. Trzymaj sie Kochana!
@Funia90 , odpuść z porządkami,od brudnej podłogi nikt nigdy nie umarł (raczej :D ), jak zobaczysz Malutką to poczujesz na pewno ogrom szczęścia,a nie żadną depresję. Ja chorowałam dwa lata i rok na nerwice i jestem pewna,że jak urodzę,to żadnej depresji nie będzie,tylko euforia :) to normalne,że się martwisz,masz teraz dużo stresów :( oby się wszystko poukładało u Was ! zdrówka dla teściowej i dla brata. Też myślę,że Twój mąż się zakocha w małej od pierwszego wejrzenia i nie będziesz go mogła od niej odgonić :)
@Destino , super,że mąż znalazł pracę! Bardzo się cieszę ;)
@Beciiia-87 , kciuki za zafasolkowany cykl!
@Burczyś , kciuki z fasolke,niech zdrowo rośnie :)
@Auri_a <3 <3 <3
@kas90 , piękne Dziewczyny, Twój mąż to szczęściarz :)
My po usg,dzidziuń ma 2,54 cm, krwiak na szczęście już nie pod kosmówką!!! Ma 2,65x0,65. Mogę jeszcze krwawić,bo przesuwa się w strone szyjki. Wstąpiły we mnie nowe nadzieje.. Może jutro wyjdziemy do domu :)
Świetnie!!! Super wiadomości!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane chyba nie jestem w stanie ogarnąć tylu stron ... czytałam codziennie między czasie , także mniej więcej wiem co tam u Was ;* ale nie odniosę się do wszystkich wybaczcie...
U mnie intensywnie ... podejrzewam , ze tak się będzie dłuzyło aż do końca świąt . Goście wchodzą i wychodzą praktycznie a ja padam na twarz xD
Czekam na wyniki jak na ścięcie ... dobrze w sumie , że nie mam czasu o tym myśleć mają być koło 28go .

@kas90 piękny dzień za Wami , Księżniczka miała swoje święto :* pięknie wyglądałyście :)
@Ilis91 cieszę się ogromnie ! będzie dobrze zobaczysz ! :*
@burczuś jak u Ciebie ? :*
@Destino cudowny brzuszek ;* jeszcze w 2paku prawda ? :)) ale chyba juz nie za długo :)

Napiszcie dziewczyny co u Was nowego :*

reklama
Do góry