agatush
Moderatorka
Hahaha już poprawione [emoji12] no cóż nocne pisanie na połapać robi swoje [emoji23]Kasiu cudowne jesteście... wyglądasz slicznie @agatush napisała, że ciąża ci służy... to niech i tak bedzie
PS jak tylko bedziesz chcieć usunąć fotke to daj znać [emoji14]
@smerfik88 strasznie to smutne jak wiele rzeczy w naszym kraju a juz na pewno wszystkie te, które tyczą się dzieci- one są takie bezbronne i ufne....
@matulkaa @Funia90 @Destino jak bedziecie czuły, że chcecie podzielić się swoiją historią to napiszcie (póki macie czas) cześć informacji o was jest w historii staraczek ale chyba z tego tematu zrezygnuję bo i tak nikt tam nic nie wrzuca chyba, że któras z was chce
"Staraczki" lista oraz historia
Kochana naprawdę sporo się teraz wokół Ciebie dzieje. Myślę że stres i wspomniane hormony robią swoje :-* nie damy Ci popaść w żadna depresję :-* mocno tulę [emoji253] [emoji257] [emoji255]@marshia bylismy dzis u niej ...jakos sie trzyma,czeka na telefon ze szpitala kiedy operacja.
Byla tez na konsulatcji u jakiegos super profesra M zalatwil i tez powiedzial zeby wyciac bo na gamma za duzy.
Teraz mamy stresa przed operacja.
A jak Twoja Mama sie trzyma?
@Destino no wiesz hehe o 6.30 jeszcze galaretki nie bylo [emoji39]
@nafoczka rozbawilas mnie tym murzynem hahah[emoji23]
@agatush to tez za niedlugo[emoji4]oj biedny tatus[emoji53]
Tesciowa jakos daje rade ale boi sie jak my wszyscy[emoji53]
A ja czuje sie bez zmian,dziekuje[emoji8]no moze humor jakis kiepski,chyba hormony mi wariuja,zaczelam dzis nawet sie obawiać depresji poporodowej.
Wszytsko mnie jakos przytlacza
@magda1208 oczywiscie ,ze musisz walczyc[emoji8]
@olaa90 piekna choinka[emoji5]
@smerfik88 przykro mi[emoji17]
A ludzie to swinie ,sumienia nie maja
@kas90 obie jestecie przepiekne[emoji7]a Asiunia wie kiedy trzeba sie zacjowac[emoji16]
@nafoczka ja sie podziele historia po porodzie [emoji4]choc w sumie wiele sie toznic nie bedzie ale cos tam opisze.
Mam prosbe jakbys ze strony staraczek usunela nazwiska moich lekarzy to bylabym wdzieczna[emoji8]
@llis91 jak sie dzis czujesz?
Mam nadzieje,ze siw uspokoisz troszke bo Twoje biedne dzidzi urodzi sie z nerwica[emoji4]
Daj znac po usg[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Destino Kochana Ty tez uszy do góry!! Wszystko będzie dobrze. Jesteś ciesz bliżej więc myślę że stąd też niepokój.@Funia90 to moga byc hormony. Mnie juz od tygodnia jakies same zle mysli i ciezar przytlacza. Ciagle sie boje o malego, o siebie. Tak sie swietami cieszylam, a teraz nawet to gdzies zniknelo. A ty to masz duzo na glowie, wiec zrozumiale. A co u brata?
@burczus my trzymamy kciuki za piekny rozwoj i modlimy sie za was
@smerfik88 moze rzeczywiscie podpisanie takich rzeczy by pomoglo. Stroik piekny.
@Beciiia-87 noga za krotka [emoji1] to kiedy testujesz? Chyba na same swieta. To bys miala prezenta. A jednak podpisze sie pod slowami @burczus. Czasem trudno uwierzyc w to, ze sie uda. Bedziemy kciukac [emoji110][emoji110][emoji110] i czekac z toba. Teraz ostatni tydzien i jest troche roboty. Zajmij sie chocby wypiekami by nie myslec.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny @Funia90 @Destino za Wami taka długa droga. Do spotkania z Maluszkami tak niewiele. Na pewno to powoduje u Was wielka radość ale i niepokój o poród i o to co po nim. I to normalne. Ale wiecie co? Dacie radę, bo jak nie Wy to kto? Silne z Was mamusie i wspaniałe ciepłe, waleczny osoby :-* mocno za Was ściskam kciuki [emoji253] [emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom