reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 nie można oderwać oczu - taka szczęśliwa jesteś:)
@Ilis91 trzymaj się dzielnie! Musisz zagryź zęby i.. Spokój! Koniecznie bo fasolka też się denerwuje.
@smerfik88 to obrzydliwe co robią ludzie..:( tak mi przykro że coś takiego Cię spotkało..
@burczuś fajnie że masz objawy bo to na pewno uspokaja :D jak to mówiła @Ilis91 małe żyganko dla większego spokoju ;)
Ja jestem tydzień po zastrzyku.. Hmmm..
Oprócz ciagniecia podbrzusza i cycków nic nie czuję:( i w środku mam taka myśl"pewnie znowu nic nie będzie"..
Kopnijcie mnie w du** co?:( bo tego potrzebuję..

reklama
@Beciiia-87 poczułaś??? Wirtualnie dostałaś kopniaczka:) Nie dziwne,ze tak myślisz. to taki system obronny. Ja też to stosuję;) lepiej miło się zaskoczyć,niż rozczarować...niby przygotowujemy się,że zaś się nie udało,ale tak naprawdę to nie działa. Czyli kiedy testujesz?czy betę robisz?

@Beciiia-87 poczułaś??? Wirtualnie dostałaś kopniaczka:) Nie dziwne,ze tak myślisz. to taki system obronny. Ja też to stosuję;) lepiej miło się zaskoczyć,niż rozczarować...niby przygotowujemy się,że zaś się nie udało,ale tak naprawdę to nie działa. Czyli kiedy testujesz?czy betę robisz?

..aaaaała ;) ;)
Za tydzien dopiero testuje żeby ovitrelle nie zrobił mnie w balona :D

@Funia90 to moga byc hormony. Mnie juz od tygodnia jakies same zle mysli i ciezar przytlacza. Ciagle sie boje o malego, o siebie. Tak sie swietami cieszylam, a teraz nawet to gdzies zniknelo. A ty to masz duzo na glowie, wiec zrozumiale. A co u brata?

@burczus my trzymamy kciuki za piekny rozwoj i modlimy sie za was

@smerfik88 moze rzeczywiscie podpisanie takich rzeczy by pomoglo. Stroik piekny.

@Beciiia-87 noga za krotka [emoji1] to kiedy testujesz? Chyba na same swieta. To bys miala prezenta. A jednak podpisze sie pod slowami @burczus. Czasem trudno uwierzyc w to, ze sie uda. Bedziemy kciukac [emoji110][emoji110][emoji110] i czekac z toba. Teraz ostatni tydzien i jest troche roboty. Zajmij sie chocby wypiekami by nie myslec.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś - beta super! Jest przyrost więc jest git! ;)

@Ilis91 - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!! wierzę w Was! ;* Jak dzisiaj???

@Kwiatuszekk23 - super, że u Ciebie wszystko dobrze. Tyle było stresów, pamiętam, a tutaj wszystko już tak spokojnie i ładnie <3

@Destino - słodki brzunio!!! <3
- - -
Dziewczyny, co warto zbadać i w jakim dniu cyklu tuż przed staraniami??

@Marthi warto miec cytologie, swierze wymazy myko, chlamyd i ureoplasme, czystosc pochwy. A reszta to zalezy co jest potrzebne tak mi sie wydaje

@Destino - dziękuję za odpowiedź.
Wymazy robiłam w listopadzie i wszystko było ok. Cytologia też całkiem niedawno. Zrobię ponownie TSH i te tarczycowe (choć robiłam miesiąc tematu) i zastanawiam się czy jest sens robić znowu hormony? To też badałam miesiąc temu. A te badania typu AMH, warto? Chciałabym się dobrze przygotować, chociaż wiem, że po części to los zadecyduje i jak ma się udać to się uda, a badania (dla mojego świętego spokoju) jakoś wielce nie pomogą...

Będę wdzięczna za odpowiedź. ;*

@Marthi mozesz zrobic amh, ale to tylko informacja, ktora moze dzialac na psychike. Na pewno masz zestaw lekow przygotowany. Hormony mozesz badac, ale one co miesiac sie zmieniaja. Moze sprobuj dac sobie kwartal i potem bedziesz robic kontrolne badania

reklama
@burczuś - słuszna uwaga!!! Dziękuję, kwas i homocysteinę muszę zbadać koniecznie! Przy okazji, jak Twoje samopoczucie? ;*

@Destino - w sumie racja, nie ma co nakładać sobie więcej do głowy...
Zrobię panel tarczycowy, kwas foliowy, homocysteinę...

Coś jeszcze jest ważne, coś pominęłam?
Może jakieś APTT, d-dimmery czy cos powinnam też zbadać przy braniu accardu? Bo właściwie w pt. zaczęłam brać na nowo cały zestaw leków (tj. accard, wit. D) a co drugi dzień biorę metyle (b6, b9, b12)

Do góry