reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
dżoasia
Ja na 19.40super, ze sami do iebie zadzwonii! A ty na ktora masz?
Ostatnia edycja:
dżoasia
Ilis krwiak moze sie tez wchlonac. Moja bratowa w 2 ciazach miala I w zadnej z nich nie krwawila. Wpierwszej polezala 2 tyg I nie bylo sladu a w drugiej dluzej musiala bo tez jej sie kosmowka odklejala. Moze to I lepiej ze nie krwawisz bo jest mniejsze ryzyko, ze malenstwo "wypluka". Nie znam sie za bardzo...@Funia90 , to mi się to g*wno nic nie opróżnia...aż strach pomyśleć co zobacze jutro na usg doktor Rajtar dziś nie było,jutro też jej nie ma w szpitalu,nie wiem jak potem. Dzisiaj jestem cały dzień sama,bo dwie panie poszły na operację..
@olaa90 zrobilam wszystkie z wyjatkiem imk i cbs, bo szczepien nie bralam pod uwage, bo mam guza na watrobie. Trudno powiedziec, ze leczylam sie u dr P, poniewaz to raczej wygladalo na konsultacje. Dla niego bylam przypadkiem beznadziejnym. Widzial dla nas tylko in vitro z pgd i to mial klopot. Wolal, bym u niego tego nie robila, bo stymulacja zagrazala mojemu zyciu. Podziwiam go za wiedze i szczerosc. Bo to mu sie chwali, ze potrafil powiedziec takie slowa.
Cokolwiek dziewczyno ci wyjdzie musisz byc silna i walczyc, bo nigdy nie wiesz kiedy sie uda. Patrz na @bertha, @burczus, @czarna_mala, @mala79. Chcac dziecko trzeba walczyc i wbrew ciezkim slowom nie dac sie. Oczywiscie sa chwile zwatpienia. Trzeba jednak walczyc. Ja czytajac forum ubzduralam sobie, ze zelazny zestaw pomoze. Pomogl. Mialam szczescie
@Porzeczka1234 mam naturalny narazie. Pewnie dadza leki. Stres zostanie. Tego jednak nie zmienie. Musze wierzyc w nasz cud
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cokolwiek dziewczyno ci wyjdzie musisz byc silna i walczyc, bo nigdy nie wiesz kiedy sie uda. Patrz na @bertha, @burczus, @czarna_mala, @mala79. Chcac dziecko trzeba walczyc i wbrew ciezkim slowom nie dac sie. Oczywiscie sa chwile zwatpienia. Trzeba jednak walczyc. Ja czytajac forum ubzduralam sobie, ze zelazny zestaw pomoze. Pomogl. Mialam szczescie
@Porzeczka1234 mam naturalny narazie. Pewnie dadza leki. Stres zostanie. Tego jednak nie zmienie. Musze wierzyc w nasz cud
olaa90
Kochana a mam jeszcze pytanie @Destino z zachodzeniem w ciąże tez jakiś mieliście problem? Bo widziałam w sygnaturze,ze chyba miałaś 35lat i 1 ciąża tak? Takie doszczepianie jest zawsze gdy ciąże umierają? Imponuje mi Twoja wiedza i podejście... chciałabym być kiedyś taka jak Ty i być w miejscu, w którym Ty jesteś... ja na dzień dzisiejszy-czuje się jak w amoku. Najchętniej bym się zaszyła pod kocem z butelka wina,ale antybiotyk;/ ehh... bardzo się boje,ze to genetyka,ze może moja dna i męża się nie może połączyć zachodzę przy każdej pierwszej próbie... ehhh
@Destino doczekasz się szczęsliwie tego cudu! Ty i mala dostaniecie antybiotyk na gbs i tyle.
Gdyby nie cuda nie byłoby kazdego z naszych maleństw. Nie pisałam Wam wcześniej, bo nie chciałam żeby dziewczyny po stracie wysokich ciąż się przestraszyły, ale skoro już urodziły., to:
Położna po porodzie pokazała mi węzeł pierwotny na pępowinie. Niewiele już brakowalo zeby byl calkowicie zaciśniety... Takze to cud że te wody odeszły mi 2 tygodnie wcześniej.
I nie stresujcie się brzuchatki tą moją historią, wręcz przeviwnie. Mozemy się o milion rzeczy martwic a nasz cud i tak będzie
Gdyby nie cuda nie byłoby kazdego z naszych maleństw. Nie pisałam Wam wcześniej, bo nie chciałam żeby dziewczyny po stracie wysokich ciąż się przestraszyły, ale skoro już urodziły., to:
Położna po porodzie pokazała mi węzeł pierwotny na pępowinie. Niewiele już brakowalo zeby byl calkowicie zaciśniety... Takze to cud że te wody odeszły mi 2 tygodnie wcześniej.
I nie stresujcie się brzuchatki tą moją historią, wręcz przeviwnie. Mozemy się o milion rzeczy martwic a nasz cud i tak będzie
@olaa90 tu sa dziewczyny ze znacznie wieksza wiedza niz moja. Z cala pewnoscia pomoga.
Moja pierwsza ciaza jest z 2014 roku. Stracilam ja w 2015. Wszystkie moje ciaze mialy nie zaistniec. Nam w 2012 powiedziano, ze naturalnie nie bedziemy miec dzieci. Mialam dlugie leczenie na endometrioze, do tego pcos. Mam problem z owulacja, a jak juz jest, to endomenda niszczy jajo.
Olaa o szczepieniach niewiele wiem. Tu pomoze ci @Porzeczka1234, @magda1208, @iveo.
Wiesz ja tez sie balam, ze poronie. Jednak bardziej chcielismy miec dziecko. U nas ciaza trafia sie jak slepej kurze ziarno. A do tego musi sie utrzymac. Probowalabym do skutku gdybym mogla, a z drugiej strony po 2 poronieniu, kiedy ze skierowaniem do szpitala na zabieg uslyszelismy tylko "powodzenia" sama zaczelam szukac i sie badac. A potem szukalam lekarzy, ktorzy cos z tymi badaniami zrobia. Nie mialam lekarza, ktory objal to calosciowo. Kazdy dal kawalek siebie, ktory suma sumarum doprowadzil nas do tego etapu. Dlatego uwazam, ze nasz syn jest cudem, bo w medycznych przepisach sie nie miesci.
Moja pierwsza ciaza jest z 2014 roku. Stracilam ja w 2015. Wszystkie moje ciaze mialy nie zaistniec. Nam w 2012 powiedziano, ze naturalnie nie bedziemy miec dzieci. Mialam dlugie leczenie na endometrioze, do tego pcos. Mam problem z owulacja, a jak juz jest, to endomenda niszczy jajo.
Olaa o szczepieniach niewiele wiem. Tu pomoze ci @Porzeczka1234, @magda1208, @iveo.
Wiesz ja tez sie balam, ze poronie. Jednak bardziej chcielismy miec dziecko. U nas ciaza trafia sie jak slepej kurze ziarno. A do tego musi sie utrzymac. Probowalabym do skutku gdybym mogla, a z drugiej strony po 2 poronieniu, kiedy ze skierowaniem do szpitala na zabieg uslyszelismy tylko "powodzenia" sama zaczelam szukac i sie badac. A potem szukalam lekarzy, ktorzy cos z tymi badaniami zrobia. Nie mialam lekarza, ktory objal to calosciowo. Kazdy dal kawalek siebie, ktory suma sumarum doprowadzil nas do tego etapu. Dlatego uwazam, ze nasz syn jest cudem, bo w medycznych przepisach sie nie miesci.
reklama
dżoasia
No to się rozminiemy! Ale daj znać od razu po wizycie czego się dowiedziałaś, chciałabym wiedzieć czego się spodziewać i jak "atakować" Profesorkę
Podziel się: