reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia no wiec to pozostalo zagadka dlaczego musialam osobiście sie stawić na wlew. Przedwczoraj mialam ugadane ze odbieram recepty i intralipud i pidajemy w domu.koszt 40 zl. Wczoraj dostalam z kliniki smsa ze musze osobiscie sie zglosic.na polecenie dr prowadzacej. Dzis pytam dr dlaczeho tak? A dr ze to nie bylo jej zalecenie...jakas komedia.szkoda ze to bylo w polowie kroplowki. koszt dzisiejszej wyprawy do katowic 320zl plus paliwo plus urlop plusczes plus nerwy. oby sie opłaciło... wizyta podgladajaca za 2-3tyg.
P.s.mam jakies brudnawe plamienia.
A test lct robi sie jeszcze pid steryd.nie tylko pid szczepienia.

Dziękuję za odpowiedź ws. LCT.
Co do dzisiejszej twojej wyprawy to jakaś Grecka tragedia ;) Ale Pociesze cie że koszt 380 zł to połowa tego co liczą Invicta we Wrocławiu. U nich wlew kosztuje 700 zł. Wiem że robią też w InVimed, ale nie wiem jaką oni mają cenę. Myślę że mogą mieć nawet jeszcze wyższą.
Mam nadzieję że te plamienia to nic groźnego. Zdarzają się przecież drobne plamienia w dniu okresu i to u Ciebie pewnie to :)

reklama
@smerfik88 [emoji8]

@llis91 ja mialam wymiar 4x2,5 cm jak dobrze pamietam ,tylko u mnie ok 5tc sie pojawil wiec byl wiekszy niz ciaza.
Musisz wierzyc ,ze bedzie dobrze[emoji8]

@Destino hormony robia swoje[emoji4]jutro biore sie za siebie a dzis dzien totalnego lenia i szczerze to nie dla mnie,kosci mnie bola[emoji23]
Pobral mi dzis gbs ,jestem ciekawa wyniku.
Tobie juz robili?
Powodzenia na ktg[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@llis91 krwiaka mialam od 5-11 tyg.
Hmm na poczatku lecialo ze mnie jak przy bardzo mocnym okresie.
Jakies 3 tyg na prawde mocno.
Na usg chodzilam raz w tyg,zeby tez nie grzebac niepotrzenie.
U mnie odklejala sie kosmowka w ok 30 %.
Wstawalam tylko siusiu w sumie i na prysznic .
Dupka bralam 3x1 i luteine dopochwowa 2x1
Acard odstawialam ,bralam tez cyclonamine 3x1 .
Kurcze brzuch mnie raczej nigdy nie boli i nie bolal,nawet przy miesiaczce,ale tym sie nie sugeruj.
I malo tego krwiak byl,byl i byl leciutko sie zmnijeszal az nagle zniknal w ciagu tygodnia,lekarz sam nie mogl w to uwierzyc.
Wiem ,ze ciezko byc dobrej mysli ale trzeba.
Ja tak mocno krwawilam ,ze zawsze sie zastanawialam czy w ogole jest szansa zeby bylo dobrze ale jak widzisz udalo sie.
Trzymam mocno kciuki [emoji8]
Aha i ja zdecydowanie wolalam lezec w domu,byalam zdania ,ze w szpitalu i tak nie dadza mi nic wiecej a jednak u siebie to u siebie a dwa i tak nie chcaialm byc badana codziennie wiec bez sensu.
A w domu swoje jedzonko ,obudzilam sie o ktorej chcialam,tv i wygodne lozko[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoasia będę jutro u Pani prof :D bo zwolniło się miejsce i mi zamienili tzn zadzwonili czy chcę :D a no wolę jutro niż pchać w Kraków w piątek przed Wigilią :D a Ty na którą masz wizytę.

@Funia90 Ty z tym swoim krwiakiem to na prawdę byłaś bardzo dzielna <3

Pamietam tego krwiaka u @Funia90 ale naszczescie skonczylo sie wszystko dobrze ja tez z perspektywy czasu nie poszlabym do szpitala kiedys wydawalo mi sie ze bede bezpieczniejsza a w sumie to nic takiego mi tam nie dawali acard duphaston cyclonamine i kwas foliowy a za to jaki stres noe wygodne lozko i jeszcze sasiadka obok a rano na obchodzie bylo najgorsze dla mnie na codzien jestem po innej stronie ale wiem jak to moze stresowac i te wyniki bety nabktore trzebabylo czekac do wizyty. Mam nadziejw ze dlugo IIis90 tam nie bedziesz siedziec jednak w domu najlepiej:)

@smerfik88 nic nie dodam @marshia wszystko super opisała jeśli chodzi o mthfr i o kariotypy to że one są prawidłowe nie oznacza nie będzie wady genetyczne. Tylko cierpliwość i badania moim zdaniem może nas doprowadzić do upragnione celu życzę dużo wytrwałość.

@Ilis91 przed porodem trzeba Acard 7 dni przed odstawić także myślę że przez 7 dni będziesz go miała jeszcze w organizmie ale jeśli ma ci to pomoc To weź jedną trzecią tabletki bo po co masz się denerwować. Kochana Ja leżałam w Łodzi i Malina ani razu do mnie nie przyszedł ale działał na odległość i kochana nie miałam do niego żalu a też nie wydałam u niego mało. Musisz zmienić trochę podejście może twoja doktor dba o ciebie na odległość A ty tego nawet nie wiesz.

@bea25ta kochana Cieszy mnie twoje szczęście

@magda1208 Zośka wycałowana
cos w tym jest, po porodzie sie do mnie nie odezwała, a na wizycie wiedziała o mnie i o małej wszystko (poród, waga małej, zółtaczka, nacięcie), bo weszła sobie w system i tam mającałe info.

reklama
@Funia90 gbs dodatni. Dzis ktg jakies lewe. Nowa pielegniarka, ktora sobie nie radzi. Zapisu pracy macicy nie mialam, a caly dzien mam dosc mocne skurcze.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry