reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 - staraj się uspokoić, wierzę, że usg wyjdzie prawidłowo;*

@roxie123 - to niezłe przeboje z mężem... a co do naszego pokolenia, prawda, dużo ludzie mają takich problemów, ale o tym się głośno niestety nie mówi...

@nafoczka - dzięki;)!

@marshia - dzięki za wyjaśnienie ;*

@smerfik88 - ja mam to samo, też się boję powtórki, tego co będzie... nie wiem dlaczego straciłam 1 ciąże, moze clexane by wystarczył? w drugiej i tak wada była letalna i nic by nie pomogło. to strtaszne.

@Ilis91 - to straszne z tymi lekarzami, ja też do mojego chodziłam prywatnie i płaciłam, a jak trafiłam do niego na dyżur to traktował jak każdą inną i praktycznie nie zaglądał :( Szybko go zmieniłam...

reklama
@Ilis91 myślę że on na 100%nie jest powodem krwawienia a czy ma jakiś wpływ właśnie nie mam pojęcia. Aha no to rozumiem czyli tak jak by do końca 9 tygodnia według Rajtar go masz brać. Też się kiedyś nad tym zastanawiałam czy lekarze to konsultują i dlatego ja miałam zawsze przy sobie dokumentację tak jakby w razie czego.

@Destino Dziękuje kochana za wiarę, że gdyby nie wada to by się udało.. Też chce tak myśleć, jakoś czuję, że u mnie clexane gra duza role. Bialko s w ciazy tez mi mocno spadlo.. Niby Jerzak mowi, ze to fizjologiczne ale ja uwazam to ma znaczenie jak ddmiery i inne..

@marshia ten test mowi tez czy nie jestes uczulona na meza w sensie ciąży. Ze ja odrzucasz bo wykazujesz toksycznosc do jego komórek. Ale to wtedy gdy test powyzej 0.3

Ilis91 ja jak miałam krwiaka w podobnych tygodniach do Ciebie,cały czas brałam akard i cleksan,później jak krwawilam w 13 tyg. Ciąży rowniez wszystko bralam. Mysle ze decyzje musisz podjac sama,nigdy do konca nie wiemy czy jest sluszna,ale kogos musimy słuchać! ŻYCZĘ jak najlepszych wieści!

@burczuś a dlaczego jechałaś dziś na intralipid aż do Krk???? Przecież na co dzień masz w domku? Właśnie mi się taka lampka zapaliła.
@dżoł dzięki za odp. Właśnie zachodzę w głowę po co u mnie ten test LCT, skoro paśnik sam definitywnie odrzucił szczepienia:confused:
@Destino chcialabym wierzyć, ze to wszystko kwestia tej heparyny i następnym razem będzie dobrze :)

@marshia mysle ze heparyny by dzidziol mogl oddychac, sterydu, by cialo go oszczedzilo i zdrowej ciazy bez wad. Ja tez chce w to wierzyc, ze wlasnie to pomaga. Choc wiem, ze to byloby zbyt proste. Sama nie wiem czemu tym razem sie udalo. I chcemy starac sie o drugie choc biore pod uwage kolejna strate

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia no wiec to pozostalo zagadka dlaczego musialam osobiście sie stawić na wlew. Przedwczoraj mialam ugadane ze odbieram recepty i intralipud i pidajemy w domu.koszt 40 zl. Wczoraj dostalam z kliniki smsa ze musze osobiscie sie zglosic.na polecenie dr prowadzacej. Dzis pytam dr dlaczeho tak? A dr ze to nie bylo jej zalecenie...jakas komedia.szkoda ze to bylo w polowie kroplowki. koszt dzisiejszej wyprawy do katowic 320zl plus paliwo plus urlop plusczes plus nerwy. oby sie opłaciło... wizyta podgladajaca za 2-3tyg.
P.s.mam jakies brudnawe plamienia.
A test lct robi sie jeszcze pid steryd.nie tylko pid szczepienia.

reklama
ZmWitajcie zyje dzisiaj to juz byl armagedon mialam i nie wiem jak mam na imie jak na nazwisko:p polozylam soe spac o 2 w nocy budzik mi nie zadzwonil a mialam wstac o 5 :/ jutro tez dostane w kosc w pracy ale naszczrscie na godz 12 :) I widzialam mojego doktorka niestety na bloku byl:p

Do góry