reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 - staraj się uspokoić, wierzę, że usg wyjdzie prawidłowo;*

@roxie123 - to niezłe przeboje z mężem... a co do naszego pokolenia, prawda, dużo ludzie mają takich problemów, ale o tym się głośno niestety nie mówi...

@nafoczka - dzięki;)!

@marshia - dzięki za wyjaśnienie ;*

@smerfik88 - ja mam to samo, też się boję powtórki, tego co będzie... nie wiem dlaczego straciłam 1 ciąże, moze clexane by wystarczył? w drugiej i tak wada była letalna i nic by nie pomogło. to strtaszne.

@Ilis91 - to straszne z tymi lekarzami, ja też do mojego chodziłam prywatnie i płaciłam, a jak trafiłam do niego na dyżur to traktował jak każdą inną i praktycznie nie zaglądał :( Szybko go zmieniłam...

reklama
@Ilis91 myślę że on na 100%nie jest powodem krwawienia a czy ma jakiś wpływ właśnie nie mam pojęcia. Aha no to rozumiem czyli tak jak by do końca 9 tygodnia według Rajtar go masz brać. Też się kiedyś nad tym zastanawiałam czy lekarze to konsultują i dlatego ja miałam zawsze przy sobie dokumentację tak jakby w razie czego.

@Destino Dziękuje kochana za wiarę, że gdyby nie wada to by się udało.. Też chce tak myśleć, jakoś czuję, że u mnie clexane gra duza role. Bialko s w ciazy tez mi mocno spadlo.. Niby Jerzak mowi, ze to fizjologiczne ale ja uwazam to ma znaczenie jak ddmiery i inne..

@marshia ten test mowi tez czy nie jestes uczulona na meza w sensie ciąży. Ze ja odrzucasz bo wykazujesz toksycznosc do jego komórek. Ale to wtedy gdy test powyzej 0.3

Ilis91 ja jak miałam krwiaka w podobnych tygodniach do Ciebie,cały czas brałam akard i cleksan,później jak krwawilam w 13 tyg. Ciąży rowniez wszystko bralam. Mysle ze decyzje musisz podjac sama,nigdy do konca nie wiemy czy jest sluszna,ale kogos musimy słuchać! ŻYCZĘ jak najlepszych wieści!

@burczuś a dlaczego jechałaś dziś na intralipid aż do Krk???? Przecież na co dzień masz w domku? Właśnie mi się taka lampka zapaliła.
@dżoł dzięki za odp. Właśnie zachodzę w głowę po co u mnie ten test LCT, skoro paśnik sam definitywnie odrzucił szczepienia:confused:
@Destino chcialabym wierzyć, ze to wszystko kwestia tej heparyny i następnym razem będzie dobrze :)

@marshia mysle ze heparyny by dzidziol mogl oddychac, sterydu, by cialo go oszczedzilo i zdrowej ciazy bez wad. Ja tez chce w to wierzyc, ze wlasnie to pomaga. Choc wiem, ze to byloby zbyt proste. Sama nie wiem czemu tym razem sie udalo. I chcemy starac sie o drugie choc biore pod uwage kolejna strate

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia no wiec to pozostalo zagadka dlaczego musialam osobiście sie stawić na wlew. Przedwczoraj mialam ugadane ze odbieram recepty i intralipud i pidajemy w domu.koszt 40 zl. Wczoraj dostalam z kliniki smsa ze musze osobiscie sie zglosic.na polecenie dr prowadzacej. Dzis pytam dr dlaczeho tak? A dr ze to nie bylo jej zalecenie...jakas komedia.szkoda ze to bylo w polowie kroplowki. koszt dzisiejszej wyprawy do katowic 320zl plus paliwo plus urlop plusczes plus nerwy. oby sie opłaciło... wizyta podgladajaca za 2-3tyg.
P.s.mam jakies brudnawe plamienia.
A test lct robi sie jeszcze pid steryd.nie tylko pid szczepienia.

reklama
ZmWitajcie zyje dzisiaj to juz byl armagedon mialam i nie wiem jak mam na imie jak na nazwisko:p polozylam soe spac o 2 w nocy budzik mi nie zadzwonil a mialam wstac o 5 :/ jutro tez dostane w kosc w pracy ale naszczrscie na godz 12 :) I widzialam mojego doktorka niestety na bloku byl:p

Do góry