reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia a można to jakoś zbadać? Ja właśnie jestem w tym temacie zielona i po prostu trace nadzieję na zdrowe dziecko... Wiem że żadna z was nie wie dlaczego straciły swoje ciąże... Chyba przez te wiatry mam złe dni i ogarnia mnie strach przed tym że coś może się stać.... :(
Będę musiała zaufać Panu Bogu i jemu zawierzyc moja ciąże...

Tak @nafoczka ,u dr. P. też się leczę. Napisałam do niego wczoraj,ale nie odpisał mi.
Dziś niestety nie będzie usg... :( zrobili mi teraz badania na różyczke,tarczyce i ddimery.
Nie wiem,dalej bije się z myślami czy brać ten acard. Czuje sie jak miedzy młotem a kowadłem.
właśnie chodziło mi o to czy masz nr :)

@Ilis91 wiesz co jak Pani doktor widzi potrzebę brania lekarstw ze względu na inne wyniki to na pewno chce dobrze :( Doktor jest dzisiaj chyba w Krakowie może Twój mąż by podjechał i go zapytał ? Co on o tym myśli ? Chociaż pewnie nic więcej nie wymyśli niż to co już robisz :(

@olaa90 tak z facetem trzeba byc bo to do tego testu chyba potrzebna jest jego krew . Zapłaciłam 1066 zł ale jeszcze mam drugi zestaw badań to z 400 albo 500 zł wyniesie podejrzewam...

@smerfik88 nie przejmuj się tak ta mutacja akurat ona jest największym problemem według mnie u nas.. każda kobieta która spotykam ma mutacje.
Wydaje mi się ze kariotypy to takie najważniejsze sa my mamy na czerwiec bo nie stac nas na razie na prywatnie :/

@bea25ta ciesz się swoim cudem ;* będą piękne święta u Was

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 Madziu odpisałam, przepraszam ale nie widziałam wcześniej

@Marthi również odpisalam w prywatnej....

@Ilis91 ja wierzę że wszystko się ułoży.... Odpoczywaj...cały czas jestem z Tobą myślami... Właśnie to jest przykre że człowiek chciałby zaufać tym lekarza, chcialby się czuć zaopiekowany, poczuć się bezpiecznie..
Ehhh

Ja pamiętam jak w ostatniej ciąży wyszedl obrzęk uogolniony syna to mój prowadzący powiedział że będę prowadzona przez szpital bo on nic więcej nie jest w stanie zrobić... Zostawił mnie można powiedzieć sama... Na szczęście po drodze trafiłam na wspaniałych ludzi którzy się mną zaopiekowali...

Ostatnia edycja:
@Ilis91 Jak dał Ci numer to wierz mi i tak pełny sukces tym bardziej że nie jesteś pacjentką z in vitro, odpisze tylko pewnie z opóźnieniem znacznym...
Tak jest niestety, rzadko się zdarza żeby lekarz był z Tobą tak na prawdę od początku do końca w pełnym zaangażowaniu :(
A powiedz mi co z accofilem jak jesteś w szpitalu ?

@smerfik88 nic nie dodam @marshia wszystko super opisała jeśli chodzi o mthfr i o kariotypy to że one są prawidłowe nie oznacza nie będzie wady genetyczne. Tylko cierpliwość i badania moim zdaniem może nas doprowadzić do upragnione celu życzę dużo wytrwałość.

@Ilis91 przed porodem trzeba Acard 7 dni przed odstawić także myślę że przez 7 dni będziesz go miała jeszcze w organizmie ale jeśli ma ci to pomoc To weź jedną trzecią tabletki bo po co masz się denerwować. Kochana Ja leżałam w Łodzi i Malina ani razu do mnie nie przyszedł ale działał na odległość i kochana nie miałam do niego żalu a też nie wydałam u niego mało. Musisz zmienić trochę podejście może twoja doktor dba o ciebie na odległość A ty tego nawet nie wiesz.

@bea25ta kochana Cieszy mnie twoje szczęście

@magda1208 Zośka wycałowana

reklama
@magda1208 Madziu odpisałam, przepraszam ale nie widziałam wcześniej

@Marthi również odpisalam w prywatnej....

@Ilis91 ja wierzę że wszystko się ułoży.... Odpoczywaj...cały czas jestem z Tobą myślami... Właśnie to jest przykre że człowiek chciałby zaufać tym lekarza, chcialby się czuć zaopiekowany, poczuć się bezpiecznie..
Ehhh

Ja pamiętam jak w ostatniej ciąży wyszedl obrzęk uogolniony syna to mój prowadzący powiedział że będę prowadzona przez szpital bo on nic więcej nie jest w stanie zrobić... Zostawił mnie można powiedzieć sama... Na szczęście po drodze trafiłam na wspaniałych ludzi którzy się mną zaopiekowali...

Nie masz za co mnie przepraszać. Pozdrawiam

Do góry