reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak dziewczyny to prawda że przychodzi chwila zwątpienia...ale trzeba się pozbierać szybko .

@olaa90 to zależy co już masz zrobione ja przyszłam do doktora z całym plikiem badań. Teraz te co będę robić ok. 2 tysiące bo te dzisiaj ok.1500 i jeszcze później w 2-3dc powtórka hormony przeciwciala itd.
@Ilis91 lez i zajmij czymś głowę jakoś nie wiem może książka... dawaj znać; *

O której tam pobierają ta krew ja wstałam i nie wiem czy już jechać czy za wcześnie

Ok już w kolejce jestem 3 [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Ilis91 ja wiem że Ty nie oczekujesz nie wiadomo czego ale ja sama z doświadczenia szpitalnego w ciąży wiem jakie są realia. Kochana możesz tą neospaziminę. Ja również uważam , że lepiej leżeć w szpitalu w domu dostaniesz do głowy. Kochana jeśli chodzi o krew to dobrze , że ona leci bo się ewakułuje ten krwiak na zewnątrz obserwuj kolor krwi w pewnym momencie będzie ona bordowa ciemna a później prawie czarna tzn że to jest stara zasklepiona krew.
Dobrze by było spać na lewym boku bo lepsze przepływy zapytaj lekarza ale mnie tak kazali spać żeby się lepiej oddychało dziecku . I powinnaś tak jeść aby Cię nie ciągnęło na wymioty bo szarpie za brzuszek a to nie wskazane.

@roxie123 dobrze, że 3 ja też zawsze przed czasem chodziłam do laboratorium żeby kolejkę zająć

@roxi123 kazda z nas miewa takie chwile watpliwosci. Sama mialam ich wiele. Po to masz nas i M. Moj czesto walczyl wlasnie wtedy, kiedy mnie opadaly sily. Mysle, ze po to jest malzenstwo by dzielic razem radosc, ale tez wspierac sie kiedy brakuje sil. Wam idzie to calkiem sprawnie. A frustrujace sa rozne chwile. I te, kiedy szybko zachodzisz, a jednak tracisz. Jak rowniez i te, kiedy zajscie jest trudne (jak u nas srednio 1 ciaza na poltora roku) a ciaze i tak tracisz. Masz dobrego lekarza. Przebada was i zadzialacie. Teraz rozum rozkminia co i jak. Odpusc na czas badan i daj sie poniesc obecnej radosci zycia w nowym domku, duchowi zblizajacych sie swiat. Myslec bedziesz po kolejnej wizycie u dr P. Odpoczynek Ci sie przyda

@olaa90 takie badania to od 2000 do 6000 tys. Czasem wiecej. Zalezy jak bardzo rozszerzone chcesz zrobic.

@zosiak moze w Swieta nieco odpoczniesz. Bedzie M wtedy zawsze latwiej

@Ilis91 jak tylko glowa ci pozwoli to spij jak najwiecej. Wtedy cialo najszybciej sie regeneruje. Nie jest zle, ze nie krwawisz. Tylko badz gotowa na to, ze jak krwiak bedzie sie ewakuowal, to jeszcze poleci sporo krwi w roznym kolorze. To, ze teraz jest spokoj to dobrze bo przestalo sie odklejac. Potem jednak ten krwiak ktory sie w tamtym miejscu zrobil zacznie sie oprozniac a to tez troche potrwa.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki a ja podążam do Katowic na intralipid:/ przesyłam zdjęcie z trasy:)
@ilis ściskam cały czas:* wierzę że wszystko będzie dobrze:*

Załączniki

• 20171214_073342.jpg
    20171214_073342.jpg
    195,9 KB · Wyświetleń: 60
@magda1208 ja pewnie bym spróbowała intralipidu w twoim przypadku, to oczywiście twoja decyzja, ale intralipid jest zupełnie bezpieczny, i działa na obniżenie nk( w większości przypadków nk maleje)
@anetkruczek do usług:p:-*
dziewczyny po tym co wstawiłyście wyniki cba to jestem w szoku, że niektóre wyniki były naprawde spoko(iveo)przed szczepieniami,
niem aco gdybać zobaczymy co mi w pt doc powie, i dżoasi pani prof;)
ilis leż spokojnie, mi dr P też mówił żeby odstawić acard przy krwawieniach
@edloteh :-*

Poczekam na wynik z Genesis i zobaczę co ciekawego powie Malina.

Jak wstałam z łóżka,to pojawiło sie lekkie plamienie. Czerwony jasny wchodzący w jasny brązowy. Pytanie co z acardem. Wczoraj nie brałam,może dziś łyknę...
Przepraszam Was,że tylko o sobie. Trzymam kciuki za Was wszystkie!

Cały czas wierzę, że będzie dobrze.
Malina môwił , że podczas krwawienia odstawiamy acard.

reklama
Do góry