bertha
Fanka BB :)
o wow! juz podniesli ceny..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o wow! juz podniesli ceny..
Hejo. U mnie beta 65. 14dpo. Jest przyrost,ale przeraża mnie,że ta beta taka niska:/
Krwawie dalej. Dziecko żyje. Kto inny mnie badał. Jakiś facet. Okropnie naciskał na brzuch przy badaniu,aż krzyczałam boję się,że coś uszkodził.
@Ilis91 całym serduszkiem z Tobą ;* miałam zawał jak doczytałam co się dzieje mam nadzieje ze będzie dobrze
@olaa90 przykro mi że i u Ciebie tak smutno dobrze ze już po zabiegu... ściskam mocno ;*
@burczuś mocno wierzę w Twoja kropeczke &&& za bete czekam na wyniki ;**
@marshia bardzo współczuję choroby mamy , jednak z Twoja wiedza na pewno zrobisz wszystko co najlepsze . A jak Twoje samopoczucie? Kiedy masz wizytę?
@smetfik88 ja też się tak nie mogłam starań doczekać... teraz się boję :/
@nafoczka tęskniłam ♡ zapraszam na kawkę do mnie ;* zdrówka Niuniowi ;*
@JoannaRak bardzo współczuję strat ale jak każda tutaj musisz wierzyć ze w końcu będzie dobrze ;* wsparcia tutaj nie brakuje [emoji4]
@agatush buziaki dla Michasi ;* przeziębienie ustalo?
@magda1208 czekamy na wyniki o plan po wizycie ;*
@Destino który to już tydzień? ;*
@Porzeczka1234 wyśpij się troszkę buziaki dla królewny; *
@marzycielka81 wydaje mi się że tak jak mówisz sa kliniki które tylko brna w in vitro a jak nie pasuje to mają w nosie . Życzę Ci abyś znalazła kogoś kto Wam pomoze ;*
@kas90 biedna Asia ale dobrze ze wyrośnie z tego i brzuszek będzie ładnie pracował; *
@dżoł kocham Twojego koteła [emoji7]
@Asia2104 super ze test wyszedł pozytywnie niech dzidzia rośnie
@Funia90 Ty przebiegałas całą ciążę ;* jesteś hardcorem ;* uwielbiam Cię [emoji16] ale fakt za dużo bierzesz na siebie
@Kwiatuszekk23 wierzę ze wszystko będzie dobrze ;**
Przytulam wszystkie [emoji8]
Ja nadal mam urwanie glowy [emoji12]
Dziś jedziemy do Krakowa wieczorem a rano badania , dobrze ze się mamy u kogo przekimac. Poza tym jak to u siebie wiecznie coś do zrobienia do tego zaczęłam organizować sesje świąteczne i wczoraj byla próba xD poza tym ok ...
Nie mam czasu myśleć o ciąży i staraniach więc lżej na głowie trochę . I szczerze boję się tego co będzie w sensie tych wynikow i czy leczenie coś da :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek
@Ilis91 mnie Malina też mówił , że jak krwawienie to acard odstawić ale jak twoja dr mówi , że nie sama musisz podjąć decyzję . Czyli masz krwiaka jaki duży? Ja Miałam większy niż dzidziuś ! Spokojnie będzie dobrze kochana ściskam Cię
@Destino ufff 35 tydzień super
@roxie123 wyśpie się to ja za pół roku jal dobrze pójdzie