reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dziękuję :)) to jest taki biało niebieski budynek jakby obok tesco tak mi mapa pokazuje , zapisze sobie to na kartce hahaha :D drogowskaz xD
@bertha czasami lekarze przesadzają ... tylko dlatego , ze wiedzą , że ludzie nie mają wyjścia i tak przyjdą ;/ więc medycyna medycyną , pomoc pomocą ale zarobić trzeba

@roxie123 na parterze jest Dział Usług Odpłatnych (przeszklone pomieszczenie). Tam idziesz i rejestrujesz się na badania, które chcesz wykonać. Zaraz obok jest kasa, płacisz za badania i schodzisz do podziemi tam jest laboratorium. Adres jest ok [emoji4] Możecie się podzielić z mężem i on niech zajmie kolejkę w laboratorium, a ty załatwisz formalności na górze. Czasami naprawdę długo trzeba poczekać na pobranie krwi.
@Ilis91 jesteś w jednym z najlepszych krakowskich szpitali. Wiem, że to trudne w naszym przypadku ale czasem trzeba komuś zaufać. Mam koleżankę, której na samym początku ciąży zaczęła odklejać się dość znacznie kosmówka. Ciąża zagrożona, leżąca, ale Ania za chwilę kończy dwa latka [emoji4]
@burczuś ładny przyrost [emoji8] to teraz czekamy na fasolkę [emoji4]
@marzycielka81 fajnie, że się udało z tą wizytą. Oby coś ruszyło do przodu.

Ja was poczytuję, ale męczę się od kilku dni z paskudnym przeziębieniem i weny do pisania brak [emoji26]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxi123 od rzeszowa jadac najpierw bedzie szpital potem droga do niego i tesco. A do labo idziesz tym samym korytarzem co do kasy
1513165195-4700893cb00b3f4a-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 cały czas myślę o Tobie :( co do acardu i heparyny to jak ja pojechałam do doktora z brązowymi upławami (więc nawet bez krwi było) to kategorycznie kazał odstawić acard i clexan jak zapytałam czy aby na pewno bo przecież te mutacje i takie tam to mi powiedział że dla niego poważniejsze są krwiaki pod kosmówkowe niż zatory. Ja od 5 tygodnia byłam bez tych leków co trzy dni badałam układ krzepnięcia i było wszystko ok. Z tym że ja co trzy dni miałam też kroplówkę z potasem bo miałam niedobory czy to pomagało no nie wiem ?

reklama
Hejo. U mnie beta 65. 14dpo. Jest przyrost,ale przeraża mnie,że ta beta taka niska:/

Burczuś piękny przyrost! Ściskamy kciuki za fasolkę :)

Krwawie dalej. Dziecko żyje. Kto inny mnie badał. Jakiś facet. Okropnie naciskał na brzuch przy badaniu,aż krzyczałam :(boję się,że coś uszkodził.

Ilis Kochana jestem myślami z Tobą i Twoim dzieciątkiem!!!

@Ilis91 całym serduszkiem z Tobą ;* miałam zawał jak doczytałam co się dzieje :( mam nadzieje ze będzie dobrze
@olaa90 przykro mi że i u Ciebie tak smutno :( dobrze ze już po zabiegu... ściskam mocno ;*
@burczuś mocno wierzę w Twoja kropeczke &&& za bete czekam na wyniki ;**
@marshia bardzo współczuję choroby mamy , jednak z Twoja wiedza na pewno zrobisz wszystko co najlepsze . A jak Twoje samopoczucie? Kiedy masz wizytę?
@smetfik88 ja też się tak nie mogłam starań doczekać... teraz się boję :/
@nafoczka tęskniłam ♡ zapraszam na kawkę do mnie ;* zdrówka Niuniowi ;*
@JoannaRak bardzo współczuję strat :( ale jak każda tutaj musisz wierzyć ze w końcu będzie dobrze ;* wsparcia tutaj nie brakuje [emoji4]
@agatush buziaki dla Michasi ;* przeziębienie ustalo?
@magda1208 czekamy na wyniki o plan po wizycie ;*
@Destino który to już tydzień? ;*
@Porzeczka1234 wyśpij się troszkę :) buziaki dla królewny; *
@marzycielka81 wydaje mi się że tak jak mówisz sa kliniki które tylko brna w in vitro a jak nie pasuje to mają w nosie . Życzę Ci abyś znalazła kogoś kto Wam pomoze ;*
@kas90 biedna Asia ale dobrze ze wyrośnie z tego i brzuszek będzie ładnie pracował; *
@dżoł kocham Twojego koteła [emoji7]
@Asia2104 super ze test wyszedł pozytywnie niech dzidzia rośnie :)
@Funia90 Ty przebiegałas całą ciążę ;* jesteś hardcorem ;* uwielbiam Cię [emoji16] ale fakt za dużo bierzesz na siebie
@Kwiatuszekk23 wierzę ze wszystko będzie dobrze ;**

Przytulam wszystkie [emoji8]
Ja nadal mam urwanie glowy [emoji12]
Dziś jedziemy do Krakowa wieczorem a rano badania , dobrze ze się mamy u kogo przekimac. Poza tym jak to u siebie wiecznie coś do zrobienia do tego zaczęłam organizować sesje świąteczne i wczoraj byla próba xD poza tym ok ...
Nie mam czasu myśleć o ciąży i staraniach więc lżej na głowie trochę . I szczerze boję się tego co będzie w sensie tych wynikow i czy leczenie coś da :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie jest już lepiej, ale katarek jeszcze ma. Trzymam kciuki za Was jutro podczas badań. no i dzisiaj podczas drogi.

@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki :) przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę :)
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc :o Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek

Dziękujemy Kochana!!

@Ilis91 mnie Malina też mówił , że jak krwawienie to acard odstawić ale jak twoja dr mówi , że nie sama musisz podjąć decyzję . Czyli masz krwiaka jaki duży? Ja Miałam większy niż dzidziuś ! Spokojnie będzie dobrze kochana ściskam Cię

@Destino ufff 35 tydzień super

@roxie123 wyśpie się to ja za pół roku jal dobrze pójdzie :)

Porzeczko nie chcę Ci straszyć, ale obawiam się że my się długoooooo nie wyśpimy... ale to sama słodycz nie :D

Do góry