reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś - my też 2gi raz w życiu robimy wigilię ;) oprócz tych specjałów, z którymi goście przyjdą, my ogarniamy:
- pierogi z kurkami,
- pierogi ruskie,
- bezglutenowe, fasolowe brownie
i wino :D a jak!

@Porzeczka1234 - tak, 3k to dużo, dlatego my kupiliśmy powystawowy za 1600zł ;) W tych expresach to jest fajne, że możesz sprawdzić w menu "ich przebieg", tzn. ile kaw zwykłych i ile mlecznych wykonano. Ponadto, znajomi mieli go na budowie (codziennie dziesiątki kaw wydawał), i bez uszczerbku dobił do 50 tysięcy kaw zrobionych :D My przez 10 lat tylu nie wypijemy :p No i ci znajomi, kupili kolejny taki sam na budowe i do siebie do domu :) Naprawde polecam, oblookaj allegro i olx.

@dżoł - ja nie lubię kotów, ale Twój jest piękny!

@Ilis91 - cuuuudowne informacje po wizycie <3 :))
edit: teraz doczytałam o krwawieniu :( Boze Swiety :((((( trzymaj się kochana, jesteś mega dzielna! wierzę w Twojego kropka<3

@Funia90 - tak, święta też u nas :D

@Destino - hehe :) w końcu dobry logistyk ze mnie ponoc :p W tym roku to Ty odpoczywaj!!! <3 ;* Z brzuniem do góry!!! :) Mam nadzieje, ze sie wybawie w sylwestra a nie usiade i bede plakac... znajoma, ktora bedzie zaciazyla... bez problemu, pierwsz ciaza, wszystko super... juz widze jak ja bede funkcjonowac :( Boje sie tego starcia troche... bo jak wypije i mi wjedzie smuteczek to ch... bąbki strzeli, będę mieć po sylwestrze.

@marzycielka81 - jessssu, strasznie wysoka ta cena wizyty :O

reklama
@Ilis91 ja wiem,że przechodzisz ciężkie chwile,ale jeszcze NIC się nie stało! Wierzę,ze jakoś się wszystko tam poukłada, utrzyma..i nadal będziemy się cieszyć Twoją ciążą;*

@Ilis91 Kochanie uwierz, że na prawdę robisz wszystko co możesz!!!
Bierzesz cały zestaw leków jaki zna współczesna medycyna. Na resztę nie masz wpływu! Medycyna to nie matematyka, niestety to jest brutalne ale musisz sobie przetłumaczyć, że to co się dzieje nie ma związku z twoim postępowaniem czy wyborami.
Absolutnie odrzuć jakiekolwiek złe myśli na swój temat. Jesteś mega fighterką i twój kropek też!
My wszystkie jesteśmy z Tobą. Każda z nas z całych sił wspiera Cię choćby myślami.
Uwierz, że ten koszmar może się dobrze skończyć!

Ilis91 - nic dziwnego, że chce Ci się wyć.. Wyj!!! Dzięki temu rozładujesz trochę emocje... Może Ci ciutkę ulży. Robisz wszystko, co możesz!!! To, co Pixula napisała to prawda! Trzymaj się mocno i relacjonuj nam wszystko!

@Ilis91 skarbie wlasnie wchodzę na forum matko a tu takie wiadomości ;-( :(kochana wierz w fasolke , leż jestes w szpitalu i będzie dobrze, ja w ostatniej ciąży tez mega krwawiłam i tez mi nie kazali odstawić acardu i clexanu, krwiak się ewakuował ale dzidzi serduszko przestało bić bo coś od początku się źle rozwijało więc to nie miał nic wspólnego z krwawieniem....bezwzględnie leż tylko do wc, mogli by ci jeszcze dac na zamkniecie naczyń krwionośnych ja brałam cyclo3fort.Wiem co przezżywasz ale nie poddawaj się ...będzie dobrze
@burczuś przyrost super wszytsko rozwija się w swoim tempie, trzymam za ciebie kciuki

a ja dziś zrobiłam tego testa i tak jak mnie przeczucia nie myliły biel wizira:( no nic może w nowym cyklu uda mi się zrobić drożność, a potem myślę o iui tylko musze znów zrobić komplet badań hormonalnych i mąż nasienie - i kolejne 1500 zł...czuję ze stoję cały czas w miejscu. najpierw ponad rok leczenia immunologicznego teraz jak sobie wykrakałam problemy z zajściem...ciągle coś:baffled::baffled::baffled:

@olaa90 Przede wszystkim kochana bardzo się cieszę, że masz to już za sobą. Możesz zbadać zespół antyfosfolipidowy. Ana nie polecam bo miałaś zabieg i jesteś na antybiotykach.
Tak na szybko to chyba nie ma co już badać. Ze spokojem zbadaj po miesiącu resztę. Hormonów na pewno nie badaj też teraz. Daj sobie czas niedługo wizyta u Przybycienia. Organizm musi dojść do równowagi. Później zbadaj te krzywe, amh- możesz obojętnie kiedy.Możesz zbadać prolaktynę w kolejnym cyklu. Wybacz ale nie pamietam co konkretnie już badałaś..

Dziewczynki, to jak pomożecie z tymi badaniami? Jutro chciałabym zrobić, podpowiedzcie ktore po poronieniu od razu?

Wejdź z @nafoczka i w link z badaniami, czy ciążami udanymi. Tam jest rozpiska na 2 str A4. Zobaczysz co masz, a czego Ci brakuje.

@Ilis91 przytulam :( Wierzę, ze będzie dobrze wszystko. @Funia90 tez tak bardzo krwawiła i jest ok.

reklama
@Ilis91 bardzo mi przykro :< ale wierzymy w dzidzie ... ;* cały czas mam Cie w głowie ... pamiętaj , że na nic nie masz wpływu robisz wszystko co możliwe ;* popłacz sobie wypuść emocje będzie troszke lzej
@agatush ciesze się , że już lepiej ;* dziękuję , nie chce mi się jechac bo to 3 h drogi prawie ale jak trzeba to trzeba ...będzie z głowy
@mała79 kurcze ;/ przykro mi...moze z ta drożnością to dobry pomysł jest i się po tym uda

No okazuje się ze mamy 15minut pieszo do szpitala od mieszkanka gdzie nas przekimają :)

Aha i jeszcze jedno mogę wpaść do którejś na kawę jeśli chcecie :) z tych okolic blisko szpitala by mnie M rzucił albo spotkac się w okolicy , bo M ma gdzieś coś skończyć robotę 1,5 godzinki do 2 i ja nie będę miała co robic w tym czasie

Do góry