reklama
burczuś
Fanka BB :)
@mała79 ja ogólnie podobnie. rok starań po szczepieniach. Teraz zaskoczyło,ale (dzięki dziewczyny za Waszą wiarę) mi to marnie wygląda. Myślę zdroworozsądkowo. I myślę,że nie jedna z Was jak zobaczyła moją betę, to sobie pomyślała -ojjj niziutko... No mi zostaje czekać na rozwój sytuacji. Dałabym wiele,żeby się udało.
Porzeczka1234
@Destino jesteś mistrz
@marzycielka81 fajnie, że się udało z wizytą do samego guru
@roxie123 no to faktycznie bohater
@agatush kochana myślę , że może w kwietniu się wyśpimy chociaż z 6 godzin ciągiem. No ale sama wiesz cudo można nie spać chodź czasem ciężko ale nie narzekamy.
@Marthi dziękuję dziś pojadę do sklepu jak dam radę i zobaczymy jakie są ekspresy
@Ilis91 kochana trzymaj się ciepło popłacz ale pamiętaj jak @burczuś napisała jest kropek żyje wierzymy , że wszystko będzie dobrze
@burczuś nie wmawiaj sobie , że jest źle beta rośnie możesz tylko sprawdzić przyrost....
@mała79 przykro mi ściskam Cię
@marzycielka81 fajnie, że się udało z wizytą do samego guru
@roxie123 no to faktycznie bohater
@agatush kochana myślę , że może w kwietniu się wyśpimy chociaż z 6 godzin ciągiem. No ale sama wiesz cudo można nie spać chodź czasem ciężko ale nie narzekamy.
@Marthi dziękuję dziś pojadę do sklepu jak dam radę i zobaczymy jakie są ekspresy
@Ilis91 kochana trzymaj się ciepło popłacz ale pamiętaj jak @burczuś napisała jest kropek żyje wierzymy , że wszystko będzie dobrze
@burczuś nie wmawiaj sobie , że jest źle beta rośnie możesz tylko sprawdzić przyrost....
@mała79 przykro mi ściskam Cię
dżoasia
Burczuś ja jak widzę wyniki waszych bet to porównuję do ivf, u Ciebie 12dpo to tak jak 6 dni po transferze 5cio dniowego zarodka, wtedy jak beta jest 2 cyfrowa to jest git i ciąża się rozwija prawidłowo u dziewczyn. To są takie moje obserwacje które prowadzę od maja W tym dniu to tak przeważnie jest beta 25-38 U ciebie było 29.9 więc super moim zdaniem.@mała79 ja ogólnie podobnie. rok starań po szczepieniach. Teraz zaskoczyło,ale (dzięki dziewczyny za Waszą wiarę) mi to marnie wygląda. Myślę zdroworozsądkowo. I myślę,że nie jedna z Was jak zobaczyła moją betę, to sobie pomyślała -ojjj niziutko... No mi zostaje czekać na rozwój sytuacji. Dałabym wiele,żeby się udało.
roxie123
@Porzeczka1234 no hahaha i jeszcze lepsze mówi ...przecież ja nie chciałem , nie wiem czemu mi się tak słodko zrobiło
@burczuś przestań dobre bety są ja pomyślałam , o ładny przyrost... to dopiero pierwsze dni :*
No więc , któraś z Krakowa chętna na kawkę ?
@burczuś przestań dobre bety są ja pomyślałam , o ładny przyrost... to dopiero pierwsze dni :*
No więc , któraś z Krakowa chętna na kawkę ?
pixi.nova
@burczuś Kochana dobrze wiesz, że beta o niczym nie świadczy..Ja uparcie do skutku bede tu powtarzac, że beta to mierny wyznacznik rozwoju ciazy, po pierwsze kosmowka moze ja wytwarzac niezaleznie od zarodka. Dodaj sobie do tego kolosalne dawki progesteronu jakie bierzemy.
Po drugie sa pewne cechy osobnicze zagniezdzania.
Po trzecie ja w kazdej ciazy mialam super przyrosty nawet w tej trisomii 22... Takze kochana nie mysl o becie i najlepiej jej nie powtarzaj juz. Ja obiecalam sobie ze zrobie tylko jedna bete dla potwierdzenia ciazy nawet bez przysrostu.. mam to w d.. i tak to o niczym nie swiadczy. Kazdy doswiadczony lekarz Ci to powie. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc niestey.. jak kazda z nas. Ja nie bede sie spieszyc z pierwszym usg za duzo nerwow mnie to kosztuje zawsze.
Po drugie sa pewne cechy osobnicze zagniezdzania.
Po trzecie ja w kazdej ciazy mialam super przyrosty nawet w tej trisomii 22... Takze kochana nie mysl o becie i najlepiej jej nie powtarzaj juz. Ja obiecalam sobie ze zrobie tylko jedna bete dla potwierdzenia ciazy nawet bez przysrostu.. mam to w d.. i tak to o niczym nie swiadczy. Kazdy doswiadczony lekarz Ci to powie. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc niestey.. jak kazda z nas. Ja nie bede sie spieszyc z pierwszym usg za duzo nerwow mnie to kosztuje zawsze.
Tak to tez heparyna.Fraxiparyna to to samo co clexane? Chcą mi dawać fraxi,ja wolałabym brać to co brałam do tej pory.
Ja bym odstawila acard a jak minie krwawienie to bralabym najpierw co 2 dzien jak bedzie ok to wtedy wrocisz do codziennego brania.
Mocno trzymam kciuki za Ciebie i Kropka
Funia90
@llis91 kochana mocno trzymam kciuki ,mi tez odkeljala sie kosmowka,w ok 30% byla odklejona a krwiak wiekszy niz Asia ale go zezarla[emoji4]
Ja odstawikam acard ,heparyny nie ,bralam tez cyclonamine,moze zapytaj o ten lek?
Pij duzo soczkow pomaranczowych,wit c pomaga zasklepic naczynka.
No i wstawaj siusiu tylko.
@Porzeczka1234 ja mam tego krupsa i jestem zadowolona[emoji4]robot kuchenny polecam,ja co prawda mam thermomixa,wiec moj sponsor wywalil na niego prawie 5 tys wiec grubo[emoji23]ale przydaje sie .
Ja chyba nie potrafie odpoczywac[emoji14]
@agatush sylwester baby party mowisz[emoji16]w sumie to bardzo fajnie
@Destino fajnie ,ze jestes juz gotowa,ja troche w lesie sie czuje ale to kwestia znalezienia chwili i tez bede gotowa[emoji4]
@burczuś poekny przyrost[emoji4]osobiscie bym nie powtarzala tylko czekala na usg[emoji4]
@roxie123 szkoda ,ze jestem juz kulka bo bym podjechala do krk ale M na pewno mnie nie pusci,bedzie panikowal[emoji4]
@pixi.nova gdzie jedziecie na narty?milego wypadu[emoji5]
@marzycielka81 super,ze wizytka umowiona[emoji4]
@Destino alez mapa wow hehe[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja odstawikam acard ,heparyny nie ,bralam tez cyclonamine,moze zapytaj o ten lek?
Pij duzo soczkow pomaranczowych,wit c pomaga zasklepic naczynka.
No i wstawaj siusiu tylko.
@Porzeczka1234 ja mam tego krupsa i jestem zadowolona[emoji4]robot kuchenny polecam,ja co prawda mam thermomixa,wiec moj sponsor wywalil na niego prawie 5 tys wiec grubo[emoji23]ale przydaje sie .
Ja chyba nie potrafie odpoczywac[emoji14]
@agatush sylwester baby party mowisz[emoji16]w sumie to bardzo fajnie
@Destino fajnie ,ze jestes juz gotowa,ja troche w lesie sie czuje ale to kwestia znalezienia chwili i tez bede gotowa[emoji4]
@burczuś poekny przyrost[emoji4]osobiscie bym nie powtarzala tylko czekala na usg[emoji4]
@roxie123 szkoda ,ze jestem juz kulka bo bym podjechala do krk ale M na pewno mnie nie pusci,bedzie panikowal[emoji4]
@pixi.nova gdzie jedziecie na narty?milego wypadu[emoji5]
@marzycielka81 super,ze wizytka umowiona[emoji4]
@Destino alez mapa wow hehe[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
roxie123
@Ilis91 ja bym nie mieszała w sumie i została przy clexane , jak masz swój to bierz swój i już ... widzisz moze juz nie będzie potoku ...ale bardzo Ci współczuję tych przejść ...jednak patrz , że praktycznie wszystkie co krwawiły już urodziły albo za chwilę rodzą tego się 3maj co do obsługi szpitala hm wiem coś o tym dlatego czasami lepiej robic po swojemu bo oni maja mnóstwo pacjentów i czas na wszystko
@Funia90 nie narażaj się na drogę , teraz to powinnaś kanapa pilot i tv a Ty i tak na obrotach :*
Sama bym Cię nie puściła , najwyżej będę łazić 2h po tesco
@Funia90 nie narażaj się na drogę , teraz to powinnaś kanapa pilot i tv a Ty i tak na obrotach :*
Sama bym Cię nie puściła , najwyżej będę łazić 2h po tesco
Podziel się: