reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@magda1208 musisz sie upominac w genesis inaczej nic nie przysla.
Co do novum jeszcze sie tam nie zapisalam a juz sie wkurzam. Od soboty probuje sie z nimi skontaktowac. Dzwonilam dzis juz 2 razy i pani ma oddzwonic. Naprawde gorzej niz do papierza....
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Co do novum jeszcze sie tam nie zapisalam a juz sie wkurzam. Od soboty probuje sie z nimi skontaktowac. Dzwonilam dzis juz 2 razy i pani ma oddzwonic. Naprawde gorzej niz do papierza....
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
iveo
@marzycielka81 u wszystkich wielkich i bardziej znanych jest podobnie z dodzwonieniem się
Porzeczka1234
@marshia kochana dziękuję za informacje właśnie mąż ma mi kupić IPL teraz za urodzenie Zośki prezent a ekspres na święta haha droga jestem w utrzymaniu ale nie co rok rodzi się dzieci .
@Marthi zaraz sprawdzę na necie dziękuję tylko 3 tysia to nie tanio.
@dżoł też sobie sprawdź co i jak. Jak kota? Pokażesz szare maleństwo
@marzycielka81 współczuję , to jakiś Bóg chodzący. Dużo cierpliwość
Ja idę na święta do mamy ale jedziemy w południe żeby pomóc i siostra przyjedzie będzie klimat i Zosia jest ❤ . A Sylwester haha niech pomyślę
@Marthi zaraz sprawdzę na necie dziękuję tylko 3 tysia to nie tanio.
@dżoł też sobie sprawdź co i jak. Jak kota? Pokażesz szare maleństwo
@marzycielka81 współczuję , to jakiś Bóg chodzący. Dużo cierpliwość
Ja idę na święta do mamy ale jedziemy w południe żeby pomóc i siostra przyjedzie będzie klimat i Zosia jest ❤ . A Sylwester haha niech pomyślę
marzycielka81
marshia
Aaaaa. @Porzeczka1234 ja mam brauna IPL 5001 jak coś. On ma lepsze opinie nuz Lumea w porównaniach.
Ja Wam powiem jakue jakaś mija dziś piętnasty dzień roboczy odkąd robiłam badania, test LCT. I do tej pory wyników brak. Dzwoniłam już do synewo i mają monitować u podwykonawcy czyli APC. Bo wygląda jakby moich wyników nigdzie nie było.
@magda1208 ja bez kawy nie mam życia. Moje standardowe ciśnienie to 90 na 70. Pierwsze co w pracy rano robię to kawka
Ja Wam powiem jakue jakaś mija dziś piętnasty dzień roboczy odkąd robiłam badania, test LCT. I do tej pory wyników brak. Dzwoniłam już do synewo i mają monitować u podwykonawcy czyli APC. Bo wygląda jakby moich wyników nigdzie nie było.
@magda1208 ja bez kawy nie mam życia. Moje standardowe ciśnienie to 90 na 70. Pierwsze co w pracy rano robię to kawka
dżoł
Juz nie spamuje [emoji23]
Przepraszam ale nie umiem dodac miniaturek z telefonu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
magda1208
Aaaaa. @Porzeczka1234 ja mam brauna IPL 5001 jak coś. On ma lepsze opinie nuz Lumea w porównaniach.
Często dziwią się inni jak funkcjonujemy bez kawuni. Można można
marshia
Zobacz załącznik 832000
Zobacz załącznik 832001
Zobacz załącznik 832002
Zobacz załącznik 832003
Zobacz załącznik 832004
Zobacz załącznik 832005
Juz nie spamuje [emoji23]
Przepraszam ale nie umiem dodac miniaturek z telefonu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaaaa. Jaki piękny koteł
reklama
olaa90
DZiewczynki obudziłam się już po zabiegu, przepraszam zd nie odp każdej personalnie ale nie wiem kto pisał nawet odnośnie mojego pytania ale dziękuje wszystkim ;*
Dzis jeszcze wyjdę ale jutro muszę wrócić po zastrzyk z imunno bo mam grupie krwi arh - . Kurier już zabrał kropka do genesis . Leży ze mną kobieta z Tarnowa u P serduszko przestało bić w 10 tyg zadzwonił do Mojego G żeby zrobił zabieg i tu j wysłał,jakoś mnie to mocno pocieszyło bo skoro maestro do niego wysyła to chyba jest naprawdę ok
Dzis jeszcze wyjdę ale jutro muszę wrócić po zastrzyk z imunno bo mam grupie krwi arh - . Kurier już zabrał kropka do genesis . Leży ze mną kobieta z Tarnowa u P serduszko przestało bić w 10 tyg zadzwonił do Mojego G żeby zrobił zabieg i tu j wysłał,jakoś mnie to mocno pocieszyło bo skoro maestro do niego wysyła to chyba jest naprawdę ok
Ostatnia edycja:
Podziel się: