reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

My z mężem nie lubimy kawy pod żadną postacią ani wersją. Więc nie doradzę.
Wigilię spędzamy u siebie a sylwester u babciuni najprawdopodobniej. Na styczeń zarezerwowaliśmy pobyt w górach.

Ostatnia edycja:
reklama
@magda1208 musisz sie upominac w genesis inaczej nic nie przysla.

Co do novum jeszcze sie tam nie zapisalam a juz sie wkurzam. Od soboty probuje sie z nimi skontaktowac. Dzwonilam dzis juz 2 razy i pani ma oddzwonic. Naprawde gorzej niz do papierza....

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia kochana dziękuję za informacje właśnie mąż ma mi kupić IPL teraz za urodzenie Zośki prezent a ekspres na święta haha droga jestem w utrzymaniu ale nie co rok rodzi się dzieci .

@Marthi zaraz sprawdzę na necie dziękuję tylko 3 tysia to nie tanio.

@dżoł też sobie sprawdź co i jak. Jak kota? Pokażesz szare maleństwo

@marzycielka81 współczuję , to jakiś Bóg chodzący. Dużo cierpliwość

Ja idę na święta do mamy ale jedziemy w południe żeby pomóc i siostra przyjedzie będzie klimat i Zosia jest ❤ . A Sylwester haha niech pomyślę :)

@iveo gdybym juz byla pacjentka to wtedy ponoc dzwoni sie w okreslonyxh godzinach i dr sam decyduje kogo przyjmie. Rozumiem, ze jest zajety ale na nerwy mi dziala, ze przez 3 dni nie mozna umowic sie na wizyte

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaa. @Porzeczka1234 ja mam brauna IPL 5001 jak coś. On ma lepsze opinie nuz Lumea w porównaniach.

Ja Wam powiem jakue jakaś mija dziś piętnasty dzień roboczy odkąd robiłam badania, test LCT. I do tej pory wyników brak. Dzwoniłam już do synewo i mają monitować u podwykonawcy czyli APC. Bo wygląda jakby moich wyników nigdzie nie było.

@magda1208 ja bez kawy nie mam życia. Moje standardowe ciśnienie to 90 na 70. Pierwsze co w pracy rano robię to kawka :)

IMG_2771.jpg

IMG_2772.jpg

IMG_3049.jpg

IMG_3055.jpg

IMG_3244.jpg

IMG_3280.jpg

Juz nie spamuje [emoji23]
Przepraszam ale nie umiem dodac miniaturek z telefonu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_2771.jpg
    IMG_2771.jpg
    305,1 KB · Wyświetleń: 496
  • IMG_2772.jpg
    IMG_2772.jpg
    283,2 KB · Wyświetleń: 490
  • IMG_3049.jpg
    IMG_3049.jpg
    498,8 KB · Wyświetleń: 487
  • IMG_3055.jpg
    IMG_3055.jpg
    299,8 KB · Wyświetleń: 486
  • IMG_3244.jpg
    IMG_3244.jpg
    286,7 KB · Wyświetleń: 489
  • IMG_3280.jpg
    IMG_3280.jpg
    377,6 KB · Wyświetleń: 487
Aaaaa. @Porzeczka1234 ja mam brauna IPL 5001 jak coś. On ma lepsze opinie nuz Lumea w porównaniach.

Ja Wam powiem jakue jakaś mija dziś piętnasty dzień roboczy odkąd robiłam badania, test LCT. I do tej pory wyników brak. Dzwoniłam już do synewo i mają monitować u podwykonawcy czyli APC. Bo wygląda jakby moich wyników nigdzie nie było.

@magda1208 ja bez kawy nie mam życia. Moje standardowe ciśnienie to 90 na 70. Pierwsze co w pracy rano robię to kawka :)

Często dziwią się inni jak funkcjonujemy bez kawuni. Można można

reklama
DZiewczynki obudziłam się już po zabiegu, przepraszam zd nie odp każdej personalnie ale nie wiem kto pisał nawet odnośnie mojego pytania ale dziękuje wszystkim ;*

Dzis jeszcze wyjdę ale jutro muszę wrócić po zastrzyk z imunno bo mam grupie krwi arh - . Kurier już zabrał kropka do genesis . Leży ze mną kobieta z Tarnowa u P serduszko przestało bić w 10 tyg zadzwonił do Mojego G żeby zrobił zabieg i tu j wysłał,jakoś mnie to mocno pocieszyło bo skoro maestro do niego wysyła to chyba jest naprawdę ok

Ostatnia edycja:
Do góry