reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ola, monia bardzo mi przykro, życzę Wam duzo siły, i pomimo tego co się dzieje nadziei, dr P to najlepszy specjalista w okolicy, a cuda z Jego pomoca się zdarzają
ola pytałaś o badanie w genesis, dziewczyny już napisały,ja tylko dopowiem co do kosztów
-jesli wybierasz badanie mikromacierzy(ono jest najdokładniejsze) najpierw panie w laboratorium sprawdzają czy jest odpowiednia ilosć materiału do badania( kosmówki) i dopiero jak potwierdzą ci dzwoniąc wpłacasz pieniążki na ich konto bankowe które jest podane stronie
@bertha czy Paśnik ci odpisał? bo jakoś nie wyłapałam czy pisałaś?

reklama
@zosiak cp miałam rok temu w sierpniu usuwana laparoskopowo, jajowod zachowany, przed urodzeniem nie miałam żadnych udokumentowanych poronien ,wtedy miałam głównie problem zajściem w ciążę naturalna tylko się udało przez iui, a teraz to moja 3 ciąża naturalna, cp byla po iui .

@monia0208 kochana a jak z jajowodem po cp skoro nie mialas usuwanego to znaczy ze masz go nie sprawny? Lelarze mi powiedzieli ze moge tylko na ten lewy polowac bo sytuacja moze sie powtorzyc.

:( @monia0208 :( jest mi tak przykro juz dzis Oli pisalam ze tak bym chciala zeby zadna kobieta nie musiala tego nigdy przezywac:( na drugim watku dziewczyna właśnie ma zabieg.bardzo smutna niedziela dobrze ze wychodzi sloneczko @burczuś :*

reklama
Do góry