reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ola, monia bardzo mi przykro, życzę Wam duzo siły, i pomimo tego co się dzieje nadziei, dr P to najlepszy specjalista w okolicy, a cuda z Jego pomoca się zdarzają
ola pytałaś o badanie w genesis, dziewczyny już napisały,ja tylko dopowiem co do kosztów
-jesli wybierasz badanie mikromacierzy(ono jest najdokładniejsze) najpierw panie w laboratorium sprawdzają czy jest odpowiednia ilosć materiału do badania( kosmówki) i dopiero jak potwierdzą ci dzwoniąc wpłacasz pieniążki na ich konto bankowe które jest podane stronie
@bertha czy Paśnik ci odpisał? bo jakoś nie wyłapałam czy pisałaś?

reklama
@zosiak cp miałam rok temu w sierpniu usuwana laparoskopowo, jajowod zachowany, przed urodzeniem nie miałam żadnych udokumentowanych poronien ,wtedy miałam głównie problem zajściem w ciążę naturalna tylko się udało przez iui, a teraz to moja 3 ciąża naturalna, cp byla po iui .

@monia0208 kochana a jak z jajowodem po cp skoro nie mialas usuwanego to znaczy ze masz go nie sprawny? Lelarze mi powiedzieli ze moge tylko na ten lewy polowac bo sytuacja moze sie powtorzyc.

:( @monia0208 :( jest mi tak przykro juz dzis Oli pisalam ze tak bym chciala zeby zadna kobieta nie musiala tego nigdy przezywac:( na drugim watku dziewczyna właśnie ma zabieg.bardzo smutna niedziela dobrze ze wychodzi sloneczko @burczuś :*

reklama
Do góry