@monia0208 bardzo mi przykro że kolejny raz Cię to spotyka
@marshia zrobiłam pierniki z przepisu co wrzuciłaś, pychota!
@marshia zrobiłam pierniki z przepisu co wrzuciłaś, pychota!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak u ciebie.?@monia0208 , mi też nie chciał dać, kazał odstawić też glucophage. Ja mu ufam,ale nie ze wszystkim się z nim zgadzam,on to szanuje i ulega albo proponuje inne rozwiązanie.
Zależy na coola, monia bardzo mi przykro, życzę Wam duzo siły, i pomimo tego co się dzieje nadziei, dr P to najlepszy specjalista w okolicy, a cuda z Jego pomoca się zdarzają
ola pytałaś o badanie w genesis, dziewczyny już napisały,ja tylko dopowiem co do kosztów
-jesli wybierasz badanie mikromacierzy(ono jest najdokładniejsze) najpierw panie w laboratorium sprawdzają czy jest odpowiednia ilosć materiału do badania( kosmówki) i dopiero jak potwierdzą ci dzwoniąc wpłacasz pieniążki na ich konto bankowe które jest podane stronie
@bertha czy Paśnik ci odpisał? bo jakoś nie wyłapałam czy pisałaś?
A co widział konkretnie na usg? Zrosty czy co?@Destino ,wierzę Przybycieniowi w endometriozę,bo dwa razy na usg mi pokazywał i był co do tego pewien,mam to na zdjeciach. Podwyższony marker ca 125również o tym może świadczyć,ja mam w górnej granicy. Do tego sama podejrzewałam endometriozę jeszcze przed wizytą u niego,bo mam bolesne miesiączki i przed okresem przeszywające bóle odbytu. Rajtar też mówiła,że może to być endometrioza.
@monia0208, przykro mi bardzo. Może gdyby nie wada,dzieciątko by się urodziło.. czemu kazał Ci odstawić clexane? Miałaś plamienia czy bo tak, bo on go nie lubi? Tak czy siak on nie miał wpływu na wadę...