reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 mialam dobre kiedys znajomosci na Ceglanej:/ niestety teraz Ci nie pomoge :/ ale sama Ceglana moja mame skierowala do Krakowa do Skawiny niestety tam zajmuja sie sprawami ukladu pokarmowego. Mam nadzieje ze tych znajomosci sie nabedzie troche podczas studiow poznalam bardzo duzo zyczliwych osob i wlasnie w takich sytuacjach mozna na nich liczyc. A od Stycznia ide do Klimontowa do szpitala na pediatrie ;) Jesli natomiast to guz mozgu to mizecie najpierw na ta ceglana uderzyc a jeszcze bardzo dobrzy soecjalisci w protonowej terapii sa Czesi. Mysmy szukali pomocy wszedzie doslownie..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@zosiak tesciowa jest pielegniarka ,mam nadzieje,ze sama tez ma jakies znajomosci i ,ze szybko sie nia zjama.
Z tego co wstepnie sie dowiedzielismy to planuja operacje gdzies w Sosonowcu ale narazie wiem niewiele.
To ledwie kilka godzin jak dowiedzielismy sie o diagnozie.
Bardzo dziekuje Ci za checi[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 oo widzisz to napewno cos sie znajdzie :) fajnie ze Twoja tesciowa pielegniarka jest doradzi Ci i pomoze. Nie martw aie napewno wszystko sie ulozy.
@mała79 przykro mi sie robi gdy czytam Twe posty tyle lat staran :( jestes silna babka. Ale teraz widze ze po tylu poronieniach usalo Ci sie donosic corcie super :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@olaa90 da sie zrobic, ale czeka sie chyba 12 dni roboczych na wynik. Przyznam, ze juz nie pamietam. Chyba nawet w pakiecie mozna bylo taniej. Trzeba by dopytac.

@Kwiatuszekk23 dlatego napisalam, gdybym mogla ci pomoc. To jest wyjatkowa sytuacja. Dobrze, ze siostra wrazliwa i pomoze. Teraz maluszek najwazniejszy.

@zosiak zabraklo norm. Ale wydaja sie byc dobre. Ja zawsze mialam wydluzony czas krzepniecia. Robila mi badania dentystka, bo po wyrwaniu dostalam krwotoku. A teraz gesta ze hej. To nie jest tak, ze wyniki sa raz na cale zycie. Zmieniaja sie wraz z nami.
Anty tpo i tg to przeciwciala tarczycowe. Pokazuja czy sie ma hashimoto czy nie. Unie w normie sie trzymaja, choc niedoczynnosc duza. Najwyzsze tsh mialam ponad 7. I nie bylam wtedy w ciazy.

@Funia90 w gliwicach robia protonowo. Mozna nawet maila napisac, dolaczyc dokumenty i odpowiadaja. Tam macie niedaleko. Moze warto sie skonsultowac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino dziekuje norma aptt od 26-40 w moim labo a reszty juz mi sie nie chce tej teczki otwierac ale tez w normie. tpo mam tez w normie u mnie kuleja napewno ta homocysteina i nk tego jestem pewna boje sie teraz robic powtorke tej homocysteiny teraz mam trocge stresu w pracy i moze poczekam do stycznia.

@Funia90 kochana pięknie wyglądasz. Strasznie mi przykro z powodu teściowej I brata. Wierzę , że z pomocą medycyny wszystko się ułoży.

@marshia super wieści o mamie strasznie się cieszę

@zosiak kochana no jakiś walnięty ten wykładowca

@Kwiatuszekk23 wiadomo u siebie najlepiej ale czasem trzeba. Dziecko w brzuszku też ważne ciesz się , że siostra chętna do pomocy bo rożnie to bywa

@burczuś kciuki kochana

reklama
Nie nadrobie ponad 500to za duzo nawet dla mnie.

Dziekuje za kciuki, modlitwy i wszystkie ohy i achy nad zdjeciem coreczki.
emoji173.png
emoji8.png
@marshia dolapalam ze jest ok z mama ufff. @bertha kochanie trzymaj sie te falszywe testy to kurde w Twoim przypadku to jakies nie tego zarty wcale nie smieszne!! Przykro mi moze wkrotce a z cudu nie rezygnuj przed styczniem masz jeszcze szanse.

U mnie cud miod i orzeszki, ale to jaka bylam osrana przed operacja to nie zapomne.Wchodze na operacyjna z moim pieskiem na smyczy czyt. turka w pecherzu a tam taki mloxdy zespol ze mysle o Boze bedzie zle nie maja doswiadczenia.Potem zastrzyk w kregoslup moe dziewczyny zrobcie to tak zebym zeszla ze stolu i chodzic mogla.Lezac na stole slysze pikanie aparatury i czuje sie jakbym zapadala sie w stol mowiac inaczej tracila kontakt ze swiatem, zamykam oczy z czola kapie pot pod nosem rosa kobieta anestezjolog uspokaja mowi co sie wydarzy ze sie juz dostali nagle plusniecie wody kiefy spod powlok wyciagneli wielka krope moja coreczke i krzyk malej od razu poczulam sie lepiej.Nie wiem udawalam czy jak hehehe. Od razu tylko nasluchuje co mowia czy wszstko ok podchodzi polozna zdaje relacje ze gra zaraz dostaje niunie placzzoco- wrzeszczaca przed nos i mowie Milenko kochana gdzie Ty wazysz 3900 na bank masz zaledwie 3kg a ona slyszac moj glos zamilkla, wycalowalam buzke i raczki i prosilam zeby fo meza szybko zabrali bo od rana w stresie i zaraz bede mu musiala farbe nakladac bo osiwieje. Doktor pyta az tak?? Mowie Tak z kazda sekudna zamienia sie w szarego golebia .Po 20 minutach wyjechalam i ja maz nadal zyl czekal i wcale nie taki siwy. Ot cala akcja na porodowce. Szybko sie pozbieralam chodze od razu prosta wiev jestem dumna.

To jak laski ktora po tej historii wskakuje w moj paniczny brzuch?? Byl duzy pomiesci ze 4 wiec ie nieozpychajta. Widze ze @burczuś testowac bedzie wiec kciuki

Do góry