reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia Dziekuje za info :) Dlaczego koenzymu nie wolno przy nk? A ty jakie suplementy bierzesz? Ogladam ta stronke co podalas, maja mnostwo preparatow aaaa tylko ktory wybrac? Polecasz cos? Ta Ferti Formula Oil spoko wyglada
@mała79 A ty na jakim teraz jestes etapie? Szczepisz sie u pasnika i zaczynacie starania? To wszystko jest bardzo skomplikowane a kazda z nas musi podjac bardzo trudne decyzje :(

Ostatnia edycja:
reklama
Destino mi sie jeszcze nie rozchodzi. Jesr cienka ale bez cech rozejscia. Od jutra przeprowadzam sie do siostry. Mam duzo odpoczywać, nie dzwigac
Uważaj na siebie Kochana. Kciuki zacisniete, modlitwa zapewniona :-*
@zosiak antykoagulant i reszte zespolu antyfosfolipidowego to najlepiej do 6 tyg od poronienia.teraz nie wiem czy wynik bedsie wiarygdony.
Tak mi sie wydaje z ta heparyna,ze jak ponizej to na 100% musisz brac a jak tak jak ma @olaa90 no to nie wiem czy bym brala no bo moze jest jakies ryzyko krwotoku ale jak wiadomo lekarzami nie jestesmy[emoji4]

@Kwiatuszekk23 dobra mysl z wyprowadzka,na pewno dacie rade[emoji5]

@matulkaa mnie te uklucia glukometrem bolaly:/ wspolczuje ale na pewno dacie rade.
Twoj brzusio tez piekny[emoji8]

Niestety u mnie nieciekawie.
U tesciowej potwierdzil sie guz mozgu.
Jestesmy zalamani,mam nadzieje,ze bedziemy walczyc i sie uda.
Teraz martwie sie o tescia,Maz wlansie do niego pojechal ,jest zalamany[emoji17]
I jeszcze moj brat ma podejrzenie choroby szpiku,co sie dzieje,to wszytsko tak nagle[emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro [emoji20] wierzę że u brata się nie potwierdzi to przypuszczenie i że teściowa znajdzie siły do walki!!

@Kwiatuszekk23 :( Trzymam kciuki. Tak daleko jesteście, musi być dobrze. Świetnie, ze masz siostrę, która pomoże.
@Funia90 jak dobrze rozumuem teraz co czujesz :( :( :( Poczytaj o radioterapii protonowej. W przypadku guzów głowy jest to częściowo refundowane (koszt całości ok. 35 koła) albo nanoknife (ekstrapolacja elektryczna). Nie wiem jeszcze, która metoda lepsza, ale są drogi :) To najważniejsze.
Moja mama dziś już chodzi. Z chodzikiem i niedużo ale chodzi :) Powiedzisla, ze przecież się nie podda i musi walczyć. Powiedziałam jej, ze ją podziwiam i jestem z niej taaaaaaaka dumna [emoji813]️

Dzielna Twoja Mama!!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino w tym wlasnie problem ze M nie ma. Przyjedzie dopiero przed swietami na trzy dni i jedzie znowu. Ja w domu muszr wszystko sama zrobic tzn pranie sprzatanie, gotowanie, palenie w piecu łącznie z noszenien wegla i drzewa... wiem ze siostra sie dziecmi zajmie, ale wiecie, nie ma jak u siebie. Najbardziej mi szkoda Oliwii, bp będzie musiala zrezygnowac z przedszkola.

@Destino mialam robione przeciwciala tpo i kardiolipinowe ale zapomnialamno tg z tego wszystkiego robilamnte badania w kwietniu zaraz po stracie i to mi wylecialo z glowy w ogole pamoetam lekarz zapisal mi je na kartce ale byly noe czytelne:D chcialam poprawic i bach w tym wszystkim pominelam to a bylo sporo tych badan. A te aptt jak myslisz niskie mi wyszly?
@roki_1991 nic z tych rzeczy maz przyjezdza zostaje do 3 stycznia i wraca a potem w lutym juz prawdopodobnie na stale i tak nie przyspieszyloby to staran musze zakonczyc semestr a mam w c... praktyk od pon anestezjologie zaczynam i chyba juz malo bede sie udzielac bo z tego co slyszlam to klada nacisk na teorie i musze duzooo nadrobic i glownie farmakologie a mialam takiego beznadziejnego goscia na wykladach ze szkoda gadac niczego nas nie nauczyl :D gadal o wszystkim i o niczym jeszcze obnizyl mi ocene bo nie bylo mnie u niego 4 razy a mozna bylo nie byc tylko 2 dalam mu l4 mowiac ze bylam w szpitalu ze nie moglam ( mialam w tym czasie ta cp) a on ze gobto nie interesuje i ze jak chce to moge przed dziekanem odpowiadac:D no i zostalam z 3 na koniec.

@mała79 a dlaczego nie ufasz Pasnikowi? Nacięłaś się z czymś? Czy nie ufasz do końca przy naszych problemach żadnemu lekarzowi?
Wiesz co przy naszych problemach to ciężko komukolwiek zaufać...ja jeszcze w czasie mojej 10-letniej walki o dzieci nie spotkałam takiego lekarza. Nie wiem może ja jestem trudnym przypadkiem ...i każdy się boi podjąć jakieś konktetne decyzję jamsm wrażenie że każdy podchodzi a może to pomoże a możeto jedna wielka loteria. Tak nacieł się bo przed szczepieniami małżowymi nie kazał mi zrobić testu LTC ktory jest się dowiedzialam kluczowym badaniem przed szczepieniami, po szczepieniach małżowych ×3 test CBA w wynikach miałam gorszy niż przed szczepienii czutaj IL2=252 po szczepieniach IL2=1313 i reszta wyników wielojrotnie gorsza. I wtedy kazał mi zrobic ten test LTC ktorego wartość rownież była kosmiczna oczywiście dodatnia. Byłam na niego wściekła.......mam wrażenie że on na nas testuje..nie wiem, wiem że nie wiem czy te szczepienia wyjdą mi na dobre.....

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia czytalismy wlasnie o tym nanoknife ,nawet w Katwoicach jest klinika i okazuje sie ,ze to refunduja ,tylko cos wszedzie czytamy,ze to bardziej na guzy przerzutowe.
Narazie niewiele wiemy,dopiero po 18 sie dowiedzielismy,M pohechal do tescia ,o 21 mial byc inny lekarz i pojechali do szpitala porozmawiac ,wiem tylko tyle ,ze guz jest duzy i na skroni.
Wstepnie mowili o operacji usuniecia.

Ciesze sie ,ze z Twoja Mama lepiej[emoji5]

@zosiak pytalas sie na jakiej podstawie mozna dostac heparyne na ryczalt? Mi od niechcenia reumatolog napisala na odchodne karteczke ze mam zespol antyfosfolipidowy do powtorzenia bo jest mozliwe ze mam z tym problem chociaz wyszly ujemne i gin powiedzial ze to wystarczy. Generalnie duzo zalezy od gina, oni moga troche ponaciagac i przepisac mysle ze po stratach i z mutacja jak poprosisz to wyda, a mowil cos juz gin na ten temat?

reklama
@zosiak klinika jest na ceglanej.
Narazie nic nie wiemy.
Tak,na pewno zadabamy o diete i zrobimy wszystko co w naszej mocy[emoji17]
Dziekuje Wam

Do góry