reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 jejku, przykre to wszystko bardzo. Musisz się trzymać i być dzielna, szczególnie że Ty już na końcówce.trzymam kciuki, bo musi być dobrze.
@marshia cieszę się że z mamą lepiej. Dobrze ze walczy i się nie poddaje. A ty musisz być silna żeby wspierać ja w każdej sytuacji. Dasz radę, a od wsparcia masz zawsze nas :) wiem że jestem u was nowa, ale trochę czytałam waszych historii i czuje się jakbym znała was od dawna :)
@bertha przykro mi że beta nie wyszła :( a może faktycznie było za wczas? Chociaż wiem że czasem u niektórych wychodzą cienie na teście pomimo braku bety... Ale trzymam kciuki za następny cykl :)
@zosiak faktycznie te badania teraz u ciebie nie mają sensu, bo nie ma pewności czy wyniki będą wiarygodne. Rozumiem że M wraca 18 i zostaje już na stałe?? :)

reklama
@Funia90 @zosiak moze ja to w ogóle jestem jakimś ewenementem medycznym bo w tym roku pojawiło mi się dużo naczynek popękanych/pajączków a czy to czasem nie jest sygnał na przyszłość na ta właśnie zakrzepicę? Dość sporo ich jest, na zdjęciu może nie będzie bardzo widać ale takiego koloru fioletowego są i niektóre czerwone tez...

@Funia90 tak pozatym życzę Ci dużo spokoju i samych dobrych wieści kochana...

@burczuś to [emoji110] [emoji110] [emoji110] za jutrzejszego testa, czekam na info
@pixi.nova dzięki za relacje, kurcze ja też już sama nic nie wiem....brać metyle czy nie brać, brać sterydy czy nie brać, każdy ma swoją wizję a my jesteśmy " królikami doświadczalnymi" i jak tu komuś zaufać[emoji19]
@funia oj ciężko teraz macie w rodzinie...musicie trzymać się razem w takich chwilach
@marshia ja też miałam wywalone CBA w kosmos a po szczepieniach małżowych były jeszcze gorsze niestety moja była IL2=1313 [emoji33] i też już nic z tego nir rozumiem, ja nie ufam do końca docentowi, ale to tylko moje osobiste odczucia

Sent from my HUAWEI ATH-UL01 using Forum BabyBoom mobile app

Kurde to zdjęcie mi się nie chciało wstawić,wstawiam osobno

Załączniki

• D96124EF-D3C9-44A5-BCAE-2E77BF19F7CA.jpeg
    D96124EF-D3C9-44A5-BCAE-2E77BF19F7CA.jpeg
    478,2 KB · Wyświetleń: 103
Jutro rano ma przyjechac siostra i pomoże mi sie spakować. Tylko jak to rozegrac logistycznie to ja nie wiem. Boje sie... boje się jak to będzie. Oby mała wysiedziala jak najdluzej w brzuchu. I żeby wszystko bylo dobrze. Przepraszam ze tylko o sobie pisze, ale jestem w takiej panice, ze ledwo myślę...

@Funia90 smutne wieści:( będę trzymać kciuki żeby oboje wyszli obronną ręką z choroby i jej podejrzenia.
@Kwiatuszekk23 boziulku współczuję przeżyć. Lekarz na pewno dał wskazówki co robić. Dobrze,że masz oparcie w siostrze to Ci w tym pomoze! Modlitwa zapewniona!
@marshia dzielna Mama! Dzielna Ty
A ja dziewczyny jutro mam 10dpo.nie mam testu w domu :D a więc poczekam conajmniej do pn. We wtorek termin @. I tak nic wiecej brać nie będę. 7 tabsów plus heparyna starczy;) jutro wir porzadkowy.
Kurdeeee poprostu boję się już testować:(

@marshia masz dzielna mame

@Kwiatuszekk23 wszystko powoli bedzie sie ukladac. Tylko poczekaj na siostre z pakowaniem, bys nic nie robila przypadkiem. No chyba ze pokazesz paluszkiem a m zrobi. Poskladacie rzeczywistosc wspolnymi silami. Buzka

@zosiak zesp antyfosfolipidowy zawsze mozesz zrobic. Najlepiej badac do 6 tygodni po poronieniu, bo bywa tak, ze uaktywnia sie tylko w ciazy. Ale jak sie go ma, to po prostu jest. A zeby wynik byl wiarygodny to trzeba miec powtorzony wynik po 12 tygodniach od pierwszego.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry