reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 jejku, przykre to wszystko bardzo. Musisz się trzymać i być dzielna, szczególnie że Ty już na końcówce.trzymam kciuki, bo musi być dobrze.
@marshia cieszę się że z mamą lepiej. Dobrze ze walczy i się nie poddaje. A ty musisz być silna żeby wspierać ja w każdej sytuacji. Dasz radę, a od wsparcia masz zawsze nas :) wiem że jestem u was nowa, ale trochę czytałam waszych historii i czuje się jakbym znała was od dawna :)
@bertha przykro mi że beta nie wyszła :( a może faktycznie było za wczas? Chociaż wiem że czasem u niektórych wychodzą cienie na teście pomimo braku bety... Ale trzymam kciuki za następny cykl :)
@zosiak faktycznie te badania teraz u ciebie nie mają sensu, bo nie ma pewności czy wyniki będą wiarygodne. Rozumiem że M wraca 18 i zostaje już na stałe?? :)

reklama
@Funia90 @zosiak moze ja to w ogóle jestem jakimś ewenementem medycznym bo w tym roku pojawiło mi się dużo naczynek popękanych/pajączków a czy to czasem nie jest sygnał na przyszłość na ta właśnie zakrzepicę? Dość sporo ich jest, na zdjęciu może nie będzie bardzo widać ale takiego koloru fioletowego są i niektóre czerwone tez...

@Funia90 tak pozatym życzę Ci dużo spokoju i samych dobrych wieści kochana...

@burczuś to [emoji110] [emoji110] [emoji110] za jutrzejszego testa, czekam na info
@pixi.nova dzięki za relacje, kurcze ja też już sama nic nie wiem....brać metyle czy nie brać, brać sterydy czy nie brać, każdy ma swoją wizję a my jesteśmy " królikami doświadczalnymi" i jak tu komuś zaufać[emoji19]
@funia oj ciężko teraz macie w rodzinie...musicie trzymać się razem w takich chwilach
@marshia ja też miałam wywalone CBA w kosmos a po szczepieniach małżowych były jeszcze gorsze niestety moja była IL2=1313 [emoji33] i też już nic z tego nir rozumiem, ja nie ufam do końca docentowi, ale to tylko moje osobiste odczucia

Sent from my HUAWEI ATH-UL01 using Forum BabyBoom mobile app

Kurde to zdjęcie mi się nie chciało wstawić,wstawiam osobno

Załączniki

• D96124EF-D3C9-44A5-BCAE-2E77BF19F7CA.jpeg
    D96124EF-D3C9-44A5-BCAE-2E77BF19F7CA.jpeg
    478,2 KB · Wyświetleń: 101
Jutro rano ma przyjechac siostra i pomoże mi sie spakować. Tylko jak to rozegrac logistycznie to ja nie wiem. Boje sie... boje się jak to będzie. Oby mała wysiedziala jak najdluzej w brzuchu. I żeby wszystko bylo dobrze. Przepraszam ze tylko o sobie pisze, ale jestem w takiej panice, ze ledwo myślę...

@Funia90 smutne wieści:( będę trzymać kciuki żeby oboje wyszli obronną ręką z choroby i jej podejrzenia.
@Kwiatuszekk23 boziulku współczuję przeżyć. Lekarz na pewno dał wskazówki co robić. Dobrze,że masz oparcie w siostrze to Ci w tym pomoze! Modlitwa zapewniona!
@marshia dzielna Mama! Dzielna Ty
A ja dziewczyny jutro mam 10dpo.nie mam testu w domu :D a więc poczekam conajmniej do pn. We wtorek termin @. I tak nic wiecej brać nie będę. 7 tabsów plus heparyna starczy;) jutro wir porzadkowy.
Kurdeeee poprostu boję się już testować:(

@marshia masz dzielna mame

@Kwiatuszekk23 wszystko powoli bedzie sie ukladac. Tylko poczekaj na siostre z pakowaniem, bys nic nie robila przypadkiem. No chyba ze pokazesz paluszkiem a m zrobi. Poskladacie rzeczywistosc wspolnymi silami. Buzka

@zosiak zesp antyfosfolipidowy zawsze mozesz zrobic. Najlepiej badac do 6 tygodni po poronieniu, bo bywa tak, ze uaktywnia sie tylko w ciazy. Ale jak sie go ma, to po prostu jest. A zeby wynik byl wiarygodny to trzeba miec powtorzony wynik po 12 tygodniach od pierwszego.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry