agatush
Moderatorka
Mój poród wyglądał podobnie cieszę się że już w domu i wszystko ok :-) buziaki dla Milenki od ciotek [emoji8]Nie nadrobie ponad 500to za duzo nawet dla mnie.
Dziekuje za kciuki, modlitwy i wszystkie ohy i achy nad zdjeciem coreczki.@marshia dolapalam ze jest ok z mama ufff. @bertha kochanie trzymaj sie te falszywe testy to kurde w Twoim przypadku to jakies nie tego zarty wcale nie smieszne!! Przykro mi moze wkrotce a z cudu nie rezygnuj przed styczniem masz jeszcze szanse.
U mnie cud miod i orzeszki, ale to jaka bylam osrana przed operacja to nie zapomne.Wchodze na operacyjna z moim pieskiem na smyczy czyt. turka w pecherzu a tam taki mloxdy zespol ze mysle o Boze bedzie zle nie maja doswiadczenia.Potem zastrzyk w kregoslup moe dziewczyny zrobcie to tak zebym zeszla ze stolu i chodzic mogla.Lezac na stole slysze pikanie aparatury i czuje sie jakbym zapadala sie w stol mowiac inaczej tracila kontakt ze swiatem, zamykam oczy z czola kapie pot pod nosem rosa kobieta anestezjolog uspokaja mowi co sie wydarzy ze sie juz dostali nagle plusniecie wody kiefy spod powlok wyciagneli wielka krope moja coreczke i krzyk malej od razu poczulam sie lepiej.Nie wiem udawalam czy jak hehehe. Od razu tylko nasluchuje co mowia czy wszstko ok podchodzi polozna zdaje relacje ze gra zaraz dostaje niunie placzzoco- wrzeszczaca przed nos i mowie Milenko kochana gdzie Ty wazysz 3900 na bank masz zaledwie 3kg a ona slyszac moj glos zamilkla, wycalowalam buzke i raczki i prosilam zeby fo meza szybko zabrali bo od rana w stresie i zaraz bede mu musiala farbe nakladac bo osiwieje. Doktor pyta az tak?? Mowie Tak z kazda sekudna zamienia sie w szarego golebia .Po 20 minutach wyjechalam i ja maz nadal zyl czekal i wcale nie taki siwy. Ot cala akcja na porodowce. Szybko sie pozbieralam chodze od razu prosta wiev jestem dumna.
To jak laski ktora po tej historii wskakuje w moj paniczny brzuch?? Byl duzy pomiesci ze 4 wiec ie nieozpychajta. Widze ze @burczuś testowac bedzie wiec kciuki
@magda1208 Wszystkiego najlepszego [emoji253] [emoji258] [emoji257] [emoji257] [emoji255]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom