reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie nadrobie ponad 500to za duzo nawet dla mnie.

Dziekuje za kciuki, modlitwy i wszystkie ohy i achy nad zdjeciem coreczki.
emoji173.png
emoji8.png
@marshia dolapalam ze jest ok z mama ufff. @bertha kochanie trzymaj sie te falszywe testy to kurde w Twoim przypadku to jakies nie tego zarty wcale nie smieszne!! Przykro mi moze wkrotce a z cudu nie rezygnuj przed styczniem masz jeszcze szanse.

U mnie cud miod i orzeszki, ale to jaka bylam osrana przed operacja to nie zapomne.Wchodze na operacyjna z moim pieskiem na smyczy czyt. turka w pecherzu a tam taki mloxdy zespol ze mysle o Boze bedzie zle nie maja doswiadczenia.Potem zastrzyk w kregoslup moe dziewczyny zrobcie to tak zebym zeszla ze stolu i chodzic mogla.Lezac na stole slysze pikanie aparatury i czuje sie jakbym zapadala sie w stol mowiac inaczej tracila kontakt ze swiatem, zamykam oczy z czola kapie pot pod nosem rosa kobieta anestezjolog uspokaja mowi co sie wydarzy ze sie juz dostali nagle plusniecie wody kiefy spod powlok wyciagneli wielka krope moja coreczke i krzyk malej od razu poczulam sie lepiej.Nie wiem udawalam czy jak hehehe. Od razu tylko nasluchuje co mowia czy wszstko ok podchodzi polozna zdaje relacje ze gra zaraz dostaje niunie placzzoco- wrzeszczaca przed nos i mowie Milenko kochana gdzie Ty wazysz 3900 na bank masz zaledwie 3kg a ona slyszac moj glos zamilkla, wycalowalam buzke i raczki i prosilam zeby fo meza szybko zabrali bo od rana w stresie i zaraz bede mu musiala farbe nakladac bo osiwieje. Doktor pyta az tak?? Mowie Tak z kazda sekudna zamienia sie w szarego golebia .Po 20 minutach wyjechalam i ja maz nadal zyl czekal i wcale nie taki siwy. Ot cala akcja na porodowce. Szybko sie pozbieralam chodze od razu prosta wiev jestem dumna.

To jak laski ktora po tej historii wskakuje w moj paniczny brzuch?? Byl duzy pomiesci ze 4 wiec ie nieozpychajta. Widze ze @burczuś testowac bedzie wiec kciuki

I tak kończą się historie na naszym forum ❤❤❤❤a ja czytam z płynącymi łzami po policzkach. Oby każdej z nas się udało.

Ściskam mamę @bea25ta i Milenkę i wszystkie staraczki ,brzuchatki I diagnozujące się.

reklama
@marshia Kochana w moim przypadku alternatywą na wysokie parametry odrzutu zarodka miały być szczepienia.
@iveo Po szczepieniach zmalał czynnik martwicy nowotworu z 1492 do 1052 , p.c przeciwplemnikowe z 26, 72 na 21,98 , p.c beta 2 glikoproteinie IgM -23 przy normie 20.Wskaźnik TNF/IL 10 z 0,7 na 0,6 IFN/IL 10 - 0,2 przy normie 2,8 , TNF/IL 4 podwyższony nadal 33.9 przy normie 31,2. Aktywność komórek NK z 36,6 - 35,7.

@bea25ta Kochana cieszę się ,że masz malutką przy sobie .
@kwiatuszek23 Ściskam będzie dobrze.
@Funia90 Życzę spokoju oby wszystko się ułożyło .
@bobasek1990 Cieszę się że maleństwo rośnie i ma się dobrze.
@Ilis91 @olaa90 @monia0208 Kciuki za pomyśle wizyty i dalszy rozwój.
@matulkaa @Maciejka78 Spokojnych i nudnych kolejnych miesięcy .
@burczuś Kciuki cały czas zaciśnięte.
Za staraczki i diagnozujące również.
@Destino Kochana czekam na szczęśliwy finał zostało tak niewiele.

Przepraszam ,że dopiero odpowiedziałam ,ale wczoraj świętowąłam z mężem.

Ostatnia edycja:
@bea25ta <3 już w domku jesteście?
@magda1208, spóźnione , ale szczere życzenia urodzinowe: dużo zdrowia,miłości,szczęścia i upragnionego dzieciątka :*
@Funia90 , smutne wieści u Ciebie. :( u mojej cioci okazało się,że w płucach był niezłośliwy mięsak,teraz biorą się za drugą pierś,a potem kości :( trudne to wszystko. Dużo zdrowia dla bliskich i siły dla Was :*

Dziękuję kochana Wczoraj modliłam się za nas wszystkie to szczególny dzień dla mnie.

@magda1208 przede wszystkim zycze Ci wszystkiego dobrego spełnienia wszystkich marzeń! Co do wynikow teraz mnie nie ma caly weekend. Tak na 1 rzut oka Twoje wyniki znaczaco sie nie zmienily ale nie wiem czy przed bylas blisko normy czy nie. Na pewno jest na wszystko sposób tylko sie zastanawiam czy Malina ogarnia immunologie poza szczepieniami. Dziewczyny biora accofill np moze i my powinnysmy badac jakies KIRy? U mnie poki co wyniki niektore gorsze jak przed niektore troche lepsze. @Porzeczka1234 czy u Ciebie po szczepieniach wskoczyly w normy?
@Funia90 wspolczuje chorob w rodzinie. To taka rzecz wobec ktorej jestesmy bezradni i nie do konca mamy wplyw na przyszlosc. Pozostaje modlitwa i wspieranie chorych i wiara ze bedzie dobrze bo zawsze jest na to szansa
@bea25ta super ze juz w domu z Milenka. Mam nadzieje ze @burczus przejmie Twoj brzuszek ja bym sie z @Destino brzuszka cieszyla chociaz np poki co doktor mowi zeby sie nie starac
Wszystkie staraczki i brzuchatki pozdrawiam goraco!

@magda1208 przede wszystkim zycze Ci wszystkiego dobrego spełnienia wszystkich marzeń! Co do wynikow teraz mnie nie ma caly weekend. Tak na 1 rzut oka Twoje wyniki znaczaco sie nie zmienily ale nie wiem czy przed bylas blisko normy czy nie. Na pewno jest na wszystko sposób tylko sie zastanawiam czy Malina ogarnia immunologie poza szczepieniami. Dziewczyny biora accofill np moze i my powinnysmy badac jakies KIRy? U mnie poki co wyniki niektore gorsze jak przed niektore troche lepsze. @Porzeczka1234 czy u Ciebie po szczepieniach wskoczyly w normy?
@Funia90 wspolczuje chorob w rodzinie. To taka rzecz wobec ktorej jestesmy bezradni i nie do konca mamy wplyw na przyszlosc. Pozostaje modlitwa i wspieranie chorych i wiara ze bedzie dobrze bo zawsze jest na to szansa
@bea25ta super ze juz w domu z Milenka. Mam nadzieje ze @burczus przejmie Twoj brzuszek ja bym sie z @Destino brzuszka cieszyla chociaz np poki co doktor mowi zeby sie nie starac
Wszystkie staraczki i brzuchatki pozdrawiam goraco!

Właśnie tego się obawiam czy Malina jest w stanie ogarnąć moje wyniki . Po szczepieniach powiedziałam mu , że nie widzę znaczącej poprawy wyników. Pisałam o tym na forum odpowiedział , że czynnik martwicy zmalał na p.c. encorton . Podczas rozmowy na jednej z wizyt chyba przedostatniej odpowiedział , że utrzymamy ciąże. Wszystko jednak potoczyło się inaczej jak wiemy ze względu na puste jajo. Sama jestem ciekawa co mi odpowie na wizycie.

@Kwiatuszekk23 trzymam kciuki za Was [emoji8] Dobrze, masz siostre przy sobie [emoji6]
@Funia90 przykro mi z powodu teściowej, mam nadzieje ze u brata diagnoza się nie potwierdzi [emoji17]
@burczuś sikałaś ? [emoji48]
@marshia super ze z mama coraz lepiej [emoji8]
@bea25ta miło się czyta takie historie [emoji7]
@magda1208 spełnienia marzeń [emoji8][emoji258][emoji257][emoji898][emoji254][emoji512][emoji272]
@Porzeczka1234 buziaki dla Zosieńki od cioci [emoji8][emoji8][emoji8]
@Destino jak koteł ? [emoji5]

Funia bardzo smutne wiesci u Ciebie.

@bertha a u kogo sie leczysz. Ja teraz juz tylko o in vitro mysle.

@pixi.nova widzialam:-)l[ chcialam isc do szefa ale on nie ma godzin przyjec a ja mtsle o in vitro.

Kwiatuszek kciuki.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem u Lewego. Miał najszybciej wolny termin wizyty. Brałam pod uwagę jego zamore i wojewódzkiego. Wojewódzki bardzo sympatyczny bo robił mi punkcję i transfer i biopsje endoemtrium.

Magda, spełnienia marzeń :*

Zosiak a co studiujesz?

Marshia bardzo się cieszę ze mama bojowo nastawiona!! :)

reklama
@magda1208 spełnienia marzeń kochana:*
@dżoł nie.ale pojade do rosmana po testy. No boje sie chyba pierwszy raz. Że nie bedzie kreski. Że bedzie kreska. Co by nie było to leki mam i nic wiecej nie zrobie. Może jutro zatestuję...
@bea25ta Twój opis porodu przypomina mój sprzed 8 lat:) no jakbym czytala o sobie,o tym siwym gołąbku za drzwiami;););) cudnie:* ja chcę jeszcze raz!

Do góry