reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia kochana ja już pisałam kilkukrotnie, że według Maliny czynnik martwiczy jest ważny i może powodować obumarcie na każdym etapie ciąży ale wiem , że pixi.nova Paśnik powiedział, że to nie ważny wynik chodź na zdrowy rozum jak cos jest kilku krotnie przekroczone to coś musi to znaczyć po co są normy

@kas90 pospałaś pobzykałaś szczęściara haha

@Kwiatuszekk23 dobrze , że masz siostrę która chce Ci pomóc będzie dobrze odpoczywaj kochana

@Funia90 zaraz zobaczę

Do reszty się nie odniosę idę do mojego płaczka buziaki

reklama
@zosiak antykoagulant i reszte zespolu antyfosfolipidowego to najlepiej do 6 tyg od poronienia.teraz nie wiem czy wynik bedsie wiarygdony.
Tak mi sie wydaje z ta heparyna,ze jak ponizej to na 100% musisz brac a jak tak jak ma @olaa90 no to nie wiem czy bym brala no bo moze jest jakies ryzyko krwotoku ale jak wiadomo lekarzami nie jestesmy[emoji4]

@Kwiatuszekk23 dobra mysl z wyprowadzka,na pewno dacie rade[emoji5]

@matulkaa mnie te uklucia glukometrem bolaly:/ wspolczuje ale na pewno dacie rade.
Twoj brzusio tez piekny[emoji8]

Niestety u mnie nieciekawie.
U tesciowej potwierdzil sie guz mozgu.
Jestesmy zalamani,mam nadzieje,ze bedziemy walczyc i sie uda.
Teraz martwie sie o tescia,Maz wlansie do niego pojechal ,jest zalamany[emoji17]
I jeszcze moj brat ma podejrzenie choroby szpiku,co sie dzieje,to wszytsko tak nagle[emoji27]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha W moim mleczku nie bylo lyzeczki. Pewnie wazne zeby w ogole brac moze cos da :D:p
Tez slyszalam ze to nie jest dobre w smaku. Czesto przewija sie, ze bierzecie tez inne suplementy jak np. Maca czy masz jakis sprawdzony link do sklepu gdzie kupujesz to sproszkowane? Widze na necie tego ogrom :o Jeszcze chce kupic sobie koenzym i moze wit e. Czy cos jeszcze polecacie dziewczyny?
@Kwiatuszekk23 Lez i pachnij. Super, ze masz wsparcie siostry! Trzymamy kciuki na pewno wszystko skonczy sie dobrze!
Ja Mace kupilam jak akurat zobaczylam sklep eko przed oczami i tam zakupilam.

Kwiatuszek, trzymam mocno kciuki oby bylo dobrze!!!
Funia, jej, ile nieszczesc.. :(

@Funia90 przykro z powodu diagnozy tesciowej. Trzeba walczyc, trzeba probowac.
A brat...oby to tylko podejrzenie bylo i rozeszlo sie po kosciach. Sciskam was mocno

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 kurcze wspolczuje Ci teraz gdy juz jestes na kocowce takoe wiesci:( no widzisz gapa ze mnie w tamim razie tylko skontroluje ta homocysteine.

Zobaczylam te wyniki aptt mam 27 sek
czas potrombinowy 12 sek
wskaznik inr 0,92
i co myslicie o tych wynikach?

@bertha W moim mleczku nie bylo lyzeczki. Pewnie wazne zeby w ogole brac moze cos da :D:p
Tez slyszalam ze to nie jest dobre w smaku. Czesto przewija sie, ze bierzecie tez inne suplementy jak np. Maca czy masz jakis sprawdzony link do sklepu gdzie kupujesz to sproszkowane? Widze na necie tego ogrom :o Jeszcze chce kupic sobie koenzym i moze wit e. Czy cos jeszcze polecacie dziewczyny?
@Kwiatuszekk23 Lez i pachnij. Super, ze masz wsparcie siostry! Trzymamy kciuki na pewno wszystko skonczy sie dobrze!
Kochana jesli u ciebie jest problem z nk (???) to ponoc koenzym jest niewskazany.
W ogole dziewczyny jesli chcecie to wejdzcie sobie na strone fertinea.pl i tam jest m.in. preparat ferti formula oil, dziewczyny przy ivf stosuja czesto, przy naturalsach tez wskazane;)

@burczuś zeby odstawic dupka musisz mieć pewność. Czyli 12-13 dpo najlepiej zrobić betę. Wczesniej nie odstawiaj, nawet jak sikaniec będzie biały.
Gdzies chyba przegapiłam art od @Liluli, ale zaraz nadrobię.

Ja odebrakAm CBA - wg wskaźników wszystko nie tak.... :) Zaczynam mieć wywalone.....żeby nie nazwać tego dosadniej: wyje... ne. Il10 jako ochrona zarodka kuleje na amen. Il2 jako cytokiny zapalna wywalona w kosmos....
@edloteh @Maciejka78 @Porzeczka1234 @magda1208 jakies zdanie? Z @bertha juz wstępnie ogarniamy po naszemu :)

Zobacz załącznik 831623

@marshia widze, ze wiekszosc z nas ma cytokiny powalone. Podam Ci ponizej moje wyniki poza norma tak dla porownania i dobrych mysli bo mi przeciez z tymi wynikami udalo sie poki co dotrwac do 13 tc
A u mnie byla interleukina 10 poziom 929, interleukina 2 poziom 63. Takze nie poddajemy sie bo jak widzisz szanse sa ;)

Funia bardzo smutne wiesci u Ciebie.

@bertha a u kogo sie leczysz. Ja teraz juz tylko o in vitro mysle.

@pixi.nova widzialam:-)l[ chcialam isc do szefa ale on nie ma godzin przyjec a ja mtsle o in vitro.

Kwiatuszek kciuki.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kwiatuszekk23 :( Trzymam kciuki. Tak daleko jesteście, musi być dobrze. Świetnie, ze masz siostrę, która pomoże.
@Funia90 jak dobrze rozumuem teraz co czujesz :( :( :( Poczytaj o radioterapii protonowej. W przypadku guzów głowy jest to częściowo refundowane (koszt całości ok. 35 koła) albo nanoknife (ekstrapolacja elektryczna). Nie wiem jeszcze, która metoda lepsza, ale są drogi :) To najważniejsze.
Moja mama dziś już chodzi. Z chodzikiem i niedużo ale chodzi :) Powiedzisla, ze przecież się nie podda i musi walczyć. Powiedziałam jej, ze ją podziwiam i jestem z niej taaaaaaaka dumna ♥️

Ostatnia edycja:
Do góry