reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No to @olaa90 nie bierz heparyny bo w druga strone tez nie dobrze tak jak mowisz ja nalewno mam problemy z krzepliwoscia jesli znajde wyniki to napisze wartosc jaka mialam ale chyba pamietam ze niska ale moglam tez co pomylic

trzeba miec badania z krzepliwosci zeby dostac refundacje to aptt wystarczy?? ktos sie orientuje wiem ze juz pisalyscie ze na niektore mutacke wypisuja rfundacje.
z tego wszystkiego nie zrobilam jeszcze tez badan na anty tg i antykoagulant tocznia i chyba jeszcze je zrobie:/

reklama
@zosiak ja nie biorę kochana bo mi lekarz nie zlecił :D jestem jeszcze na etapie wiary w ludzi, w tym lekarzy bo moja głowa im więcej myśli, im więcej wie tym dla niej gorzej... rok przed ślubem to się tak wpedzilam w depresje,ze podejrzewałam nawet guza mózgu u siebie... a wszystko przez to,ze się odchudzałam, miałam niedobór potasu i magnezu przez co bóle głowy,mrowienia i drętwienia co dla lekarki jednej były pierwszymi symptomami stwardnienia rozsianego :( poszłam do niej tylko raz na zastępstwo bo mojego lekarza rodzinnego nie było i tak mnie urządziła...

Na tej grupie na face Mthfr polska - dziewczyny pisały, ze dostają clexane nie tylko na sam mthfr ale podobno wystarczy to białko C i S poniżej normy i są wskazania. Tylko to podobno jeszcze przed ciąża lepiej zbadac, bo w ciąży podobno spada jeszcze i dla lekarzy to nie zawsze wiarygodne... ale dziewczyny tutaj na pewno lepiej wiedza :)

@Kwiatuszekk23 kochanie troche sie o to martwilam jak powiedzialas, ze jestes w ciazy. Masz 2 dzieci i wiem, ze to jest dla ciebie trudne. Jednak moze warto wybrac sie do szpitala. Znalam kobiete z podobnym problemem. Ona wiekszosc ciazy spedzila w szpitu wlasnie dlatego, ze blizna po cesarce sie rozchodzila. Lozysko jeszcze moze sie podniesc, tylko musisz lezec, a twoje maluszki niekoniecznie na to pozwola. Pomysl o tym prosze. A modlitwe masz zapewniona. Postaraj sie lezec i pachniec

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 Jak wejdziesz na stronkę Novum i zakładkę lekarze to tam jest jeden prof ;)
Jeżeli chcesz więcej info pisz na Priv.
Ale specem od in vitro jest tam chyba szef kliniki, nie wiem z czym jedziesz ale np. @bertha tam się leczy?
Odnośnie mleczka pszczelego ja zamówiłam przez internet za 150 zł z przesyłką bo była promocja.
Teraz tylko zastanawiam się jak to się spożywa?
@bertha Podobno nie można tego nabierać metalową łyżeczką? Faktycznie bierzesz to na czczo i nie pijesz i nie jesz pół godziny po spożyciu? Ile dziennie tego jesz? Twój M. też to bierze?
Link do: 7+1 ważnych informacji o mleczku pszczelim dla konsumentów
Znalazłam takie informacje ale nie wiem czy to jest wiarygodne? Brać to plastikową łyżeczką?o_O
tak, ja lecze sie w novum. ale ja poszlam tam strikte na in vitro, nie pytalam o inne metody i propozycje dla mnie.
dobrze ze mowisz, ze nie mozna metalowa lyzeczka. ale do mleczka jest dolaczona taka lyzeczka plastikowa wiec nią nabieram. ale nie przestrzegam tego ze ma byc na czczo i 30min nie jesc i nie pic. raczej staralam sie to szybko zapic, albo przegryzc ;) ale lepiej tak niz wcale ;)

@bertha W moim mleczku nie bylo lyzeczki. Pewnie wazne zeby w ogole brac moze cos da :D:p
Tez slyszalam ze to nie jest dobre w smaku. Czesto przewija sie, ze bierzecie tez inne suplementy jak np. Maca czy masz jakis sprawdzony link do sklepu gdzie kupujesz to sproszkowane? Widze na necie tego ogrom :o Jeszcze chce kupic sobie koenzym i moze wit e. Czy cos jeszcze polecacie dziewczyny?
@Kwiatuszekk23 Lez i pachnij. Super, ze masz wsparcie siostry! Trzymamy kciuki na pewno wszystko skonczy sie dobrze!

@Kwiatuszekk23 oby łożysko się jeszcze podniosło a blizna wytrzymała. Dobrze, że przenosisz się do siostry, na pewno pomoże ci w opiece nad dziećmi, a ty musisz teraz skupić się na maleństwie, oby udało się wytrzymać jak najdłużej. Leż i odpoczywaj [emoji8] myślami jestem przy tobie. Dobrze pamiętam, że jesteś tak koło miesiąca za mną?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sloneczko @Kwiatuszekk23 to bardzo dobry pomysl. Tamta kobieta urodzila zdrowego synka. Tobie tez sie uda. To duzo stresu, jednak staraj sie mu nie dac i duuuzo odpoczywaj. gdybym tylko mogla ci pomoc...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry