reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@monia0208 - dlaczego kazano Ci odstawić heparynę? pamiętaj, że tak jak Porzeczka napisała - na wadę (jeśli okaże się, że jest) nic nie pomoże... Idź koniecznie na konsultację do innego lekarza.

@bertha CZEKAMY DALEJ! :)

reklama
Ah nostalgicznie na forum...

@magda1208 twoje rozwazania maja racjonalne podloze. I w tej nierownej walce jak najbardziej sie pojawiaja, zwlaszcza na swiezo po stracie. Jestes kochana na swiezo. Hormony, emocje i czas.... to sie ulozy, ale jeszcze nie dzis i nie jutro. Masz prawo miec chwile zwatpienia. Tym bardziej ze aura i czas swiat sprzyja rozwazaniom nie tylko egzystencjalnym. Dobrze, ze o tym mowisz. To bardzo dobrze, bo pewne sprawy na swoj sposob zostaja uporzadkowane. Tego tez potrzeba. Czlowiek ma tendencje do szukania przyczyny. Jednak nie zawsze jest nam to dane. przy 2 stracie przyjelam taktyke mojego m i przestalam pytac dlaczego. Przestalam szukac w tym doswiadczeniu woli Boga i tego co probuje mi powiedziec. Wiedzialam juz, ze moj rozum tego nie ogarnie. Potrzebowalam leczenia i lekow i o to walczylam. W jakis sposob przerobilam tez z kazda z drog, lacznie z ta, ze dzieci swoich czy adoptowanych miec nie bedziemy.
Madziu dopiero bedziesz miala 38 lat. Dopiero... Dzis ta liczba cie przeraza, ale to naprawde dobry wiek na macierzynstwo. Trzeba miec nadzieje jak Anna... my wciaz prosimy dla ciebie o ten dar...

@marshia ucaluj mame dzielna wojowniczko

@iveo poczulam ten czas po ostaniej stracie. Glowa chciala tu i teraz szybko juz, a cialo... a cialo sie wylamalo. I tez ciagle cos wylazilo. Dzis jednak wiem, ze po prostu tego czasu trzeba bylo... To tak brutalnie brzmi, jednak dojdziesz do tego wlasciwego momentu, kiedy wszystkie znaki na niebie i na ziemi pozwola ci ujrzec 2kreseczki, pecherzyk, ludzika z serduszkiem, a potem rozowe malenstwo.

@Ilis91 patrzac na moje bole brzucha trudno powiedziec, co jest ciazowe, a co nie. W zasadzie mozesz sie spodziewac wszystkiego, ale to nie musi od razu oznaczac nic zlego. My mamy tendencje do wyszukiwania najgorszych symptomow, a to, co wydaje sie zle wcale nie musi takie byc. Mnie skladalo w pol, jakby ktos wbijal szpile w pepek. Mialam ogromniaste skurcze, na ktore nawet nospa nie dzialala, bole kregoslupa i w krzyzu. Bol jak przy okresie, piekacy palacy, krew. A maly zyje. Nikt ci nie powie, czy to normalne. W ciazy doswiadczysz wielu dziwnych pobolewan brzucha. Probuj zajmowac czyms glowe, a mysli uciszaj i szukaj spokoju. To naprawde pomaga. I jesli tylko mozesz chodz duzo na spacery. Bo jak ciagle sie lezy to brzuch bardziej doskwiera

@roxi123 to jak skonczysz swoja, to wpadnij do mojej lazienki. Choc bys mi lustro umyla to wystarczy [emoji1] a tak na powaznie, to dobrze, ze idziecie juz na swoje. Nowy poczatek od Bozego Narodzenia. To bedzie dla was wspanialy czas razem. Korzystajcie z niego, a na wiosne bobasek i bedzie jeszcze lepiej [emoji8]

@anetkruczek BYLAS a to najlepsze co w takim czasie mozna zrobic [emoji178]

Oh @bertha co za cudna wiadomosc. Niech sie rozkreca twoj cien

@monia0208 przytulam cie do serducha...jeszcze bede wierzyc w twoj cud... do konca

@Porzeczka1234 ciesze sie twoja radoscia

@marshia nowy rok i nowe cudowne postanowienia [emoji4]

@bobasek1990 szybko okruszek rosnie. Super. W ciazy hemoglobina czesto spada, ale anemia dobra nie jest. Zelazo lepiej sie wchlania z naturalnych rzeczy. Herbatka z pokrzywy, czy wiecej burakow tez mozesz aplikowac obok tabletek.

@nafoczka ucaluj obie kobietki od nas. Czekamy na fotki

@marzycielka81 o tyle wizyta w dobrej klinice ma sens, ze widzisz ile jeszcze badan do zrobienia i mozesz uslyszec jaki pomysl na ciebie ma lekarz. Decyzja i tak zapada pozniej. Poza tym dobrze to skonsultowac z kilkoma lekarzami. Moze ktos bedzie mial pomysl na dobre iui u ciebie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana już z mężem w nocy się śmialiśmy , że jest wredna haha o 5 wzieliśmy ją do łóżka bo my coś też musimy spać. U nas trwa to już 3 dzień idąc drogą skoku zostało jeszcze 4 dni

@bertha ❤❤❤❤

Życzę Ci żeby było tak jak u nas.... u nas najgorszy był ten pierwszy skok....teraz (odpukać i nie zapeszając) prawie ich nie zauważam w sensie, że nie jest Michaśka marudna. Orientuję się, że jest w fazie skoku, bo widzę jak nabywa nowych umiejętności :*

@monia0208 kurcze a my cala nadzieje pokladamy m.in w heparynie to co w takum razie on poleca?
@Marthi dokladnie ja tez juz marze o swietachm.in my nie zdecydowalismy sie o starnka zeby swieta w miare normalnoe spedzic bez stresu i smutku bo wiem co sie przechodzi zaraz po stracie szczegolnie w swieta a jeszcze ide do siostry na wesele i zmaierzam potanczyc oj sie bedzie dzialo:D

reklama
Do góry