reklama
U
użytkownik m
Gość
@magda1208 madziulku mam nadzieję że wynik z genesis spowoduje że nabierzesz nowej wiary i nadzieji a co za tym idzie, zaowocuje to ciążą która wkońcu będzie szczęsliwa
agatush
Moderatorka
@bertha chyba byłaś grzeczna i Mikołaj da Ci kropka . Po cichu się modlę wierzę, że to nie przypadek święta idą to cudaczek mości sobie gniazdo
@monia0208 przykro mi bardzo ale nie przekreślaj kropka będzie dobrze trzeba w to wierzy
My nie spaliśmy od 3 do 5 mała zachowuje się tak jak by się ździwiła, że wszystko widzi. Zasneła o 5 my z nią i pospaliśmy do 8 mąż poleciał do pracy a ona znów nie śpi tylko się rozgląda
Kochana u Was teraz 5/6 tydzień prawda?
@bertha bo wysiedzieć wszystkie nie możemy. Jak wynik?
Marthi
Fanka BB :)
@marzycielka81 - dzięki kochana, zerknę.
@monia0208 - nie masz wskazań do heparyny albo sterydu? Przepraszam, ale nie masz ustawionej stopki i nie pamiętam Twojej historii
@bertha - już powinien być wynik, i co? i co?
@monia0208 - nie masz wskazań do heparyny albo sterydu? Przepraszam, ale nie masz ustawionej stopki i nie pamiętam Twojej historii
@bertha - już powinien być wynik, i co? i co?
Porzeczka1234
@agatush dziś jest 4+6 myślisz , że to ten skok Jezu śpi na rękach a jak próbuję ją położyć na łóżku bądź łóżeczku to wrzask nie ma kolki na pewno .
@monia0208 na wadę genetyczną clexan by nic nie zmienił
@bertha wszystkie czekamy
agatush
Moderatorka
@agatush dziś jest 4+6 myślisz , że to ten skok Jezu śpi na rękach a jak próbuję ją położyć na łóżku bądź łóżeczku to wrzask nie ma kolki na pewno .
Myślę, że tak, bo u nas był dokładnie w tym samym czasie.... pierwszy skok jest właśnie w okolicach 5 tygodnia i u nas było to samo.... na mnie spała, a jak tylko próbowałam ją odłożyć to był wrzask :/
reklama
Porzeczka1234
Kochana już z mężem w nocy się śmialiśmy , że jest wredna haha o 5 wzieliśmy ją do łóżka bo my coś też musimy spać. U nas trwa to już 3 dzień idąc drogą skoku zostało jeszcze 4 dniMyślę, że tak, bo u nas był dokładnie w tym samym czasie.... pierwszy skok jest właśnie w okolicach 5 tygodnia i u nas było to samo.... na mnie spała, a jak tylko próbowałam ją odłożyć to był wrzask :/
@bertha ❤❤❤❤
Podziel się: