reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 madziulku mam nadzieję że wynik z genesis spowoduje że nabierzesz nowej wiary i nadzieji a co za tym idzie, zaowocuje to ciążą która wkońcu będzie szczęsliwa

@bertha chyba byłaś grzeczna i Mikołaj da Ci kropka :). Po cichu się modlę wierzę, że to nie przypadek święta idą to cudaczek mości sobie gniazdo :p:D

@monia0208 przykro mi bardzo ale nie przekreślaj kropka będzie dobrze trzeba w to wierzy

My nie spaliśmy od 3 do 5 mała zachowuje się tak jak by się ździwiła, że wszystko widzi. Zasneła o 5 my z nią i pospaliśmy do 8 mąż poleciał do pracy a ona znów nie śpi tylko się rozgląda

Kochana u Was teraz 5/6 tydzień prawda?

@bertha bo wysiedzieć wszystkie nie możemy. Jak wynik?

@Marthi zapomniałam biorę encorton 10 mg a clexane zaczęłam brać sama ale dr Przybycien kazał mi odstawić i chyba błąd zrobiłam ze odstawiłam ,biorę acard ,jutro jestem umówiona do mojej Pani dr która prowadziła moja ciążę z córka, chce poznać opini innego lekarza

@agatush dziś jest 4+6 myślisz , że to ten skok Jezu śpi na rękach a jak próbuję ją położyć na łóżku bądź łóżeczku to wrzask nie ma kolki na pewno .

@monia0208 na wadę genetyczną clexan by nic nie zmienił

@bertha wszystkie czekamy

Myślę, że tak, bo u nas był dokładnie w tym samym czasie.... pierwszy skok jest właśnie w okolicach 5 tygodnia :( i u nas było to samo.... na mnie spała, a jak tylko próbowałam ją odłożyć to był wrzask :/

reklama
Myślę, że tak, bo u nas był dokładnie w tym samym czasie.... pierwszy skok jest właśnie w okolicach 5 tygodnia :( i u nas było to samo.... na mnie spała, a jak tylko próbowałam ją odłożyć to był wrzask :/
Kochana już z mężem w nocy się śmialiśmy , że jest wredna haha o 5 wzieliśmy ją do łóżka bo my coś też musimy spać. U nas trwa to już 3 dzień idąc drogą skoku zostało jeszcze 4 dni

@bertha ❤❤❤❤

Do góry