reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@anetkruczek - ahahahah, aparatka! "oooo cześć Aneta!" :D

@Totois30 - kciuki za jutrzejsze testowanki ;*

@marshia - jak mówił, mój tata: jak nie urok to sraczka, a nieszczęścia lubią chodzić parami... :/ Trzymaj się kochana, jesteś turbo dzielna! <3
Co do nowotoworu popieram @Ilis91 - moja mama brała na raka wlewki z wit. C, robiła helatację organizmu, jadła pestki moreli oraz przyjmowała b17.
No i dieta - zero mięsa, mało białka, zero słodyczy! Polecam! Pooglądaj sobie też filmiki dr Coldmana na YouTobie odnośnie nowotworów... To bardzo otwiera oczy i daje pogląd na różne sposoby leczenia, nie tylko na chemię.

@monia0208 - przykro mi, że usłyszałaś takie wiadomości... mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni na dniach. Który to tc? Jakie leki przyjmujesz? Czy nie jest za szybko, by mówić o wadach genetycznych? :( Z drugiej strony u Pixi lekarz też tak mówił i się to niestety sprawdziło :( Badź cierpliwa i proś tego Okruszka by z Tobą pozostał!!! Może skonsultuj to też z innym lekarzem? ;*

@anetkruczek - daj znać koniecznie jak wizyta! ;)

@zosiak - ja odpuściłam grudzień z Mężem jeśli chodzi o staranki, bo i robimy duuuużą wigilię i potem Sylwestra u nas. Nie chcemy się stresować. Zakończymy "na spokojnie" i hucznie ten ciężki dla nas rok, a od 2018 mam nadzieję, że "do dzieła" :)))

@Asia2104 - niezła historia z tą babką z oddziału... Mnie zawsze wysyłali bliżej 12 tc do szpitala dopiero... więc tutaj i tak szybko poszła :O

@marzycielka81 - nie znam żadnych jej pacjentek osobiście, oprócz Ciebie i jednej mojej znajomej. U znajomej pomogły faktycznie clexane i duphaston i to w dwóch ciążach...U mojej mamy klientki tak samo. A Ty znasz jakieś jej pacjentki, które jeżdzą do paśnika? Czytałas gdzieś o tych pacjentkach? Bede wdzieczna za info!

@olaa90 - u mnie też styczeń od 3 lat jest mega pechowy... w 2016 - mama okazalo sie ze ma raka, w 2017 - moje poronienie, nastepnego dnia wkradli sie rodzicom do chaty i ukradli wszystkie oszczednosci zycia (nadal nie moge tego przezyc) a do tego tej samej nocy tata mial wypadek i skasowal auto... Boje sie co bedzie w tym styczniu dlatego tez odpuscilam z mężem staranki teraz. Boimy sie powtorki z rozrywki.... tak bardzo...
A jeszcze rok temu w wigilie wszytkim oglosilismy radosna nowine a 1,5 tyg pozniej juz plakalam po zabiegu i myslaam ze umre:(

@bertha - No to czekamy na betę! :)))

Ale wiecie co? Duzo ostatnio myslalam, analizowalam i w ogole... My jestesmy tak twarde, jak nikt inny na swiecie. Tyle bolu, zalu i goryczy co w nas jest nadal nas nie zabiło! Mam wrazenie, ze naprawde co nas nie zabije to nas wzmocni!!! Ja postanowilam z tego wszystkiego zrobic sobie tatuaz jeszcze w tym miesiacu. <3 Bedzie to tatuaz, ktory ma mi przypominac, ze nigdy nie mozna sie poddawac, a do tego beda na nim pewne elementy, ktore beda przypominaly mi juz zawsze o moich aniolkach... Chce miec ich zawsze przy sobie. Chocby nie wiem co.
Marzylam o tatuazu zawsze i stwierdzilam, ze jak nie teraz to kiedy... Jaram się moim pomysłem! Pomyslicie, ze oszalalam, ale tak, teraz wlasnie tego chce, skoro odpuscilismy staranki w tym miesiacu. Jestem podekscytowana i teraz chyba tylko to daje mi nadzieje, ze jakos przezyje ten miesiac i swieta ;) Mimo zlych doswiadczen nie moge sie tez doczekac Wigliii!

@bertha super kciuki za betę
@Ilis91 też miałam klucia 2dni ale do wytrzymania
Wczoraj miałam usg mój cud ma już ponad 4cm według usg 11tyd tylko dostałam żelazo w tabletkach ale chyba niedobór żelaza w ciąży nie jest czymś strasznym bo nie wiem czy się zamartwiac?
Czytam Was kochane ale się nie udzielam może po prenatalnych trochę wrócę minie ten stres bardzo kibicuję staraczką i całuję brzuszki @Funia90 @Destino @matulka

@Marthi zaloguj sie na ovufirend. Tam masz forum. Wybierasz watek starajac sie z pomoca medyczna. Masz caly temat dziewczyn,ktore lecza sie w medart.

Bobasek wspaniale wiesci.

@marshia dziekuje. U mnie MRhr i Pai, do tego dodatnie ANA. No i nie moge zajsc w ciaze. Na usg pecherzykow tez malo. X
Czytajac strone novum wodze inne podejsciee w medart. W Poznaniu nikt nie pytal jakie mam cykle.nikt nie pytal meza o choroby ani nie zrobil z nami wywiadu pozadnego. Z drugiej strony jezdzenie do Warszawy maja w domu dziecko w swojke nie bedzie proste.

Bertha wow. Trzymam kciuki za bete.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 klucia są normalne, wszystko się rozciąga... Kochana za chwilę zaczniesz rosnąć hihi. Kiedy Wizytujesz?

@bertha widzę ja... Kciuki zaciskam...i odliczam czas do 10

@monia0208 a nie za wcześnie na takie wyrokowania? Może sie nie znam, ale wg mnie musisz dać czas kruszynce..trzymam kciuki

reklama
hello,
dziewczynki pozniej was nadrobię bo ostatnio nie ogarniam forum ale.........
@bertha WoWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
a mówiłam sikaj za mnie bo jedna z nas będzie szczęsliwa:D:D:D:D
tak bardzo ci tego zyczę, a test piekny:p:p:pdo mnie nad ranem zapukała ciotunia a do ciebie się wkradł okruszek:-) :):-) :):-) :)czekam na bete
@marshia życzę Ci dużo wiary i siły, a mamie niezmiennie zdrowia, wiem co przezywacie:(
@nafoczka czekamy na relacjoning
@anetkruczek teraz ja będę szukać objawów, ciekawe która z nas trafi pierwsza:D:p:D
@monia0208 monia wierz w maluszka, choć ciężkie dni teraz przeżywasz nadzieja jest

Do góry