reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@pixi.nova stymulacja dalej nie dla mnie :) po prostu mam różne cykle baaaardzo różne i dlatego nic nie wiem :) o wlewach nie powiedział bo przecież po co skoro nie jestem w ciąży i taka rozmowa, będę w ciąży będzie plan?! Dalej jestem w czarnej ciemnej dupie :D chyba się wybiorę do tej prof co pisała dzoasia bo nie wiem :D

@anetkruczek do jakiego teraz chodzisz lekarza? staracie sie juz?

Musze Wam powiedziec ze drugi dzien jak stosuje ten pylek i piegrze Moje wrazenia hmm bardzo nie dobre... piegrza troszke lepsza od pylku no ale i tak mi to noe smakuje nie potrafie smaku opisac nawet ale wazne zeby dzialalo ja juz modle sie o zakonczenie tego roku odliczam dni i zamierzam nastepny rok hucznie przywitac;)

@pixi.nova stymulacja dalej nie dla mnie :) po prostu mam różne cykle baaaardzo różne i dlatego nic nie wiem :) o wlewach nie powiedział bo przecież po co skoro nie jestem w ciąży i taka rozmowa, będę w ciąży będzie plan?! Dalej jestem w czarnej ciemnej dupie :D chyba się wybiorę do tej prof co pisała dzoasia bo nie wiem :D
@anetkruczek He he to chyba wszystkie do tej prof. trafimy:D
Ja jutro zdam relacje po wizytach no i będę mieć wyniki Ana więc już trzęsę portkami:oo_O
Dziewczyny jak chcecie wlewy to mozecie sie rowniez do Szlachcica zapisac. On mnie z marszu ostatnio na te wlewy wyslal, tzn w czerwcu bylam w cb, potem badania ktore mi zlecil byly ok a na wlewy i tak mnie wyslal... dopiero po poronieniu zaczelam sie sama badac i powychodzily cuda.
A jak nie to u tej prof sie spotkamy kiedys w poczekalni i wejdziemy na zbiorowa wizyte hihihi ;)

Monia, oby wszystko bylo ok!
@Porzeczka1234 simeticon to np sab simplex, lefax, espumisan.
Asia dostala szumisia od Mikolaja :)
Zjadla i spi mi teraz na ramieniu jak smok. Ale sie boje jeszcze odlozyc, czekam az minie chociaz pol godz

@zosiak wyniki niby wyszły z normie, gdzieś je tu nawet dzisiaj wstawiłam, ale ktoś kiedyś mówił że liczy się jakiś stosunek ft3 do ft4, tylko nie pamiętam o co chodziło.... Moja ciocia pracuje w rejestracji u endo więc dałam jej dzisiaj skierowanie i czekam na tel od niej. Ale jest szansa się dostać jeszcze przed świętami, więc bardzo bardzo bym się cieszyła ;)

@monia0208 Kochana wierzę ,że będzie dobrze . Wiem, że trudno uwierzyć i nie tracić nadzieji . Myślę, że Bóg wie co jes dla nas najlepsze choć czasami trudne do zrozumienia. Jestem osobą wierzącą ktôra pokłada ogromną nadzieję w Bogu.
Czasami jednak trudno jest mi zrozumieć plan Boży wówczas pojawia się bunt i brak zrozumienia dlaczego to mnie to spotyka przecież to takie niesprawiedliwe chodzę modlę się zawierzam Bogu a wzamian otrzymuję rozczarowanie smutek i ból.
Stoję z boku i milczę. W tym chyba tkwi całe piękno i siła wiary aby wierzyć pomimo. Uparcie dążyć i nie tracić nadzieji.
Choć to ogromnie ciężkie . Bo nie zbadane są wyroki Boże.

reklama
Do góry