reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

jestescie kochane, naprawde. Kitki czyli moge delikol do kazdego posiłku , simeticon jak do tej pory 4 razy dziennie tak? I biogaja do tego. Nie za duzo?
jesli to przypadłosc typowa dla dzieci to bede cierpliwa. gorzej jak cos powazniejszego
Przepraszam za posty ale pisze jedna reka
@kas90 ten simection to na co? Ja delicol do kazdego posiłku podaję I biogaje 5 kropel ale powiedziały mi położna że mogę nawet 10 sab simplex mam ale na razie jest dobrze to nic nie dodaję

@marshia jestem z tobą jak byś coś potrzebowala daj znać mój ojciec miał I chemię I radiotetapię to może coś pomogę ściskam Cię

reklama
Na wstępie bardzo dziękuję @anetkruczek za trzymanie kolejki i dotrzymanie towarzystwa dziękuję jeszcze raz [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11],a co u mnie pęcherzyk ciążowy 23.5mm ,zarodek ma 2.2mm serduszko było widać ,ale pęcherzyk zoltkowy ma 8mm i dr mówi że raczej dzieciątko jest z wadami genetycznymi [emoji24]mamy jechać w sobotę i się wszystko okaże, nie tracę nadziei na szczęśliwy finał, ale muszę sie przygotować na najgorsze [emoji22]

@monia0208 Nie chcialam nawet nic Ci pisac ale wiem co przezywasz. we wrzesniu przechodzilam to samo zbyt duzy pecherzyk zoltkowy.. Niestety u mnie skonczylo sie poronieniem i faktycznie dziecko mialo wady bo sprawdzilam to w badaniu mikromacierzy. Bede sie dzisiaj za Ciebie modlic aby u Ciebie bylo inaczej. Tak bardzo wiem co czujesz...
@anetkruczek Dawaj znac co gadal doktorek :D
:p

@monia0208 trzymam kciuki żeby u ciebie było jednak wszystko w porządku. Czasem lekarz też może popełnić błąd, urywam mocno kciuki za twojego malucha! :*
@marshia życzę dużo siły, bo musisz być silna dla mamy. Ona ma pewno potrzebuje teraz dużo twojego wsparcia. Wierzę że chemia pomorze, a być może w przyszłości będzie można usunąć zmianę operacyjnie.

Staram się was czytać na bieżąco, ale ciężko to idzie. Tyle piszecie, że szok :) jakby ktoś chciał znaleźć jakiegoś posta sprzed 2 dni, to życzę powodzenia :p

@marshia jak tesc chorowal, to tesciowa napisala maila do gliwic na onkologie, przeslala wyniki. Od razu jej odpowiedzieli i utrzymywali kontakt. Umowili wizyte. Lekarze tez polecali wlewy z wit c, ale dokladnie nie wiem gdzie, chyba w lodzi. Moze na necie znajdziesz. Nam tylko czasu zabraklo by sprobowac tego wszystkiego. Twoja mama ma ogromne szczescie, ze ciebie ma. Sily i zdrowia zycze.

@Porzeczka1234 simeticon jest na wzdecie. To substancja zawarta w espumisanie.

@monia0208, oby doktorek sie mylil, albo zdarzyl sie cud i maluszek byl zdrowiutki. O to sie pomodle i bede wierzyc w dobry final z toba

@anetkruczek [emoji8] jestes wspaniala

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@monia0208 mam nadzieję, że mimo wszystko nasz doktorek nie ma racji. U mnie w pierwszej ciąży pęcherzyk miał aż 12 mm, żałuję, że wtedy dałam się przekonać, by nie wykonywać pełnego badania :( Wiemy tylko, że był synek. Oby u ciebie potoczyło się wszystko inaczej!!!!!!!!!!

reklama
@Totois30 to trzymam kciuki za || <3 najważniejsze to mieć lekarza bo teraz to chyba z tym jest ciężko... :( i dziękuje Ci za ciepłe słowa wsparcia :* wizytę mam dopiero w niedzielę, to dam znać. Myślałam pójść jeszcze na tyg teraz do innego ale w sumie to bez sensu myśle. Niedziela jest decydująca i tyle,nie będę chodzić szukać...

Do góry