reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

jestescie kochane, naprawde. Kitki czyli moge delikol do kazdego posiłku , simeticon jak do tej pory 4 razy dziennie tak? I biogaja do tego. Nie za duzo?
jesli to przypadłosc typowa dla dzieci to bede cierpliwa. gorzej jak cos powazniejszego
Przepraszam za posty ale pisze jedna reka
@kas90 ten simection to na co? Ja delicol do kazdego posiłku podaję I biogaje 5 kropel ale powiedziały mi położna że mogę nawet 10 sab simplex mam ale na razie jest dobrze to nic nie dodaję

@marshia jestem z tobą jak byś coś potrzebowala daj znać mój ojciec miał I chemię I radiotetapię to może coś pomogę ściskam Cię

reklama
Na wstępie bardzo dziękuję @anetkruczek za trzymanie kolejki i dotrzymanie towarzystwa dziękuję jeszcze raz [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11],a co u mnie pęcherzyk ciążowy 23.5mm ,zarodek ma 2.2mm serduszko było widać ,ale pęcherzyk zoltkowy ma 8mm i dr mówi że raczej dzieciątko jest z wadami genetycznymi [emoji24]mamy jechać w sobotę i się wszystko okaże, nie tracę nadziei na szczęśliwy finał, ale muszę sie przygotować na najgorsze [emoji22]

@monia0208 Nie chcialam nawet nic Ci pisac ale wiem co przezywasz. we wrzesniu przechodzilam to samo zbyt duzy pecherzyk zoltkowy.. Niestety u mnie skonczylo sie poronieniem i faktycznie dziecko mialo wady bo sprawdzilam to w badaniu mikromacierzy. Bede sie dzisiaj za Ciebie modlic aby u Ciebie bylo inaczej. Tak bardzo wiem co czujesz...
@anetkruczek Dawaj znac co gadal doktorek :D
:p

@monia0208 trzymam kciuki żeby u ciebie było jednak wszystko w porządku. Czasem lekarz też może popełnić błąd, urywam mocno kciuki za twojego malucha! :*
@marshia życzę dużo siły, bo musisz być silna dla mamy. Ona ma pewno potrzebuje teraz dużo twojego wsparcia. Wierzę że chemia pomorze, a być może w przyszłości będzie można usunąć zmianę operacyjnie.

Staram się was czytać na bieżąco, ale ciężko to idzie. Tyle piszecie, że szok :) jakby ktoś chciał znaleźć jakiegoś posta sprzed 2 dni, to życzę powodzenia :p

@marshia jak tesc chorowal, to tesciowa napisala maila do gliwic na onkologie, przeslala wyniki. Od razu jej odpowiedzieli i utrzymywali kontakt. Umowili wizyte. Lekarze tez polecali wlewy z wit c, ale dokladnie nie wiem gdzie, chyba w lodzi. Moze na necie znajdziesz. Nam tylko czasu zabraklo by sprobowac tego wszystkiego. Twoja mama ma ogromne szczescie, ze ciebie ma. Sily i zdrowia zycze.

@Porzeczka1234 simeticon jest na wzdecie. To substancja zawarta w espumisanie.

@monia0208, oby doktorek sie mylil, albo zdarzyl sie cud i maluszek byl zdrowiutki. O to sie pomodle i bede wierzyc w dobry final z toba

@anetkruczek [emoji8] jestes wspaniala

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@monia0208 mam nadzieję, że mimo wszystko nasz doktorek nie ma racji. U mnie w pierwszej ciąży pęcherzyk miał aż 12 mm, żałuję, że wtedy dałam się przekonać, by nie wykonywać pełnego badania :( Wiemy tylko, że był synek. Oby u ciebie potoczyło się wszystko inaczej!!!!!!!!!!

reklama
@Totois30 to trzymam kciuki za || <3 najważniejsze to mieć lekarza bo teraz to chyba z tym jest ciężko... :( i dziękuje Ci za ciepłe słowa wsparcia :* wizytę mam dopiero w niedzielę, to dam znać. Myślałam pójść jeszcze na tyg teraz do innego ale w sumie to bez sensu myśle. Niedziela jest decydująca i tyle,nie będę chodzić szukać...

Do góry