reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@monia0208 trzymam za Ciebie kciuki :* u Ciebie to chociaż jest nadzieja i serduszko jest, ja w 7tyg nie mialam serca nawet, zarodek to nawet nie wiem ile ma bo lekarz nie zmierzyl :(

reklama
@kas90 ten simection to na co? Ja delicol do kazdego posiłku podaję I biogaje 5 kropel ale powiedziały mi położna że mogę nawet 10 sab simplex mam ale na razie jest dobrze to nic nie dodaję

@marshia jestem z tobą jak byś coś potrzebowala daj znać mój ojciec miał I chemię I radiotetapię to może coś pomogę ściskam Cię
Simeticon jest też w sab simplex :-) na wzdęcia :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@monia0208 musisz wierzyć że będzie dobrze :) przecież nic nie jest przesadzone. Serduszko bije, dzidzi jest ładne, duże. Różnie bywa z pomiarami sama wiesz. Także głowa do góry i musisz wierzyć. Ja wierzę bardzo w Twoja fasolke :) musisz wytrzymać do następnej wizyty

@monia0208 kochana naprawdę nie ma za co dziękować ♡♡♡ życzę Ci aby obrót sprawy przybrał pozytywny tor ♡♡♡

A ja wiem że dalej nie wiem nic ♡ także chyba za miesiąc będę robić podglądanie ciąg dalszy , taka że mnie gwiazda ☆

@monia0208 @olaa90 czekamy na rozwój sytuacji ;* a właściwie rozwój fasolinki ... musi być wszystko dobrze ! przytulam ...
@marshia dzialasz i to sie liczy ...mama ma wielkie wsparcie w Tobie , zdrówka ;*
@anetkruczek skoro nie wiesz nic czyli coś wiesz ;p powiedz ;* jak tam po wizycie ?

Dziewczyny kciuki za testowanie ! &&&
Jest mnie mniej, bo jestem troche zabiegana przed ta wprowadzką... i troche zaczyna do mnie docierać ile już straciłam więc taka nieco zaćmiona chodze czasami... ale nie łamię się idę do przodu ! a co...
M dzisiaj wraca to się wyśpię hehe ;p

reklama
@Marthi przepraszam, że dopiero teraz odpisuję ale jakoś nałożę sporo spraw u mnie.
Podstawy, które miałam na myśli to właśnie przeciwciała ANA, ASA, ACA, przeciw beta 2 glikoproteinie do tego cytokiny.
@monia0208 nie przekreslaj jeszcze tego maluszka bądź dobrej myśli sciskam!!!
@marshia przypomniała mi się historia z tatą też nie udało się niestety wyciąć guza ale wiesz tak myślę póki Mama jest jeszcze tu z Wami to zawsze ma szanse Musisz jej Kochana o tym przypominać choć wierzę, ze nie będzie łatwo ale Ty silna babka jesteś! ;)
@Avita ja polecam Willę jak u Babci choć prowadzona przez młodą dziewczynę bardzo polecam w Wiśle
Link do: Willa jak u Babci, Wisła, Polska

Do góry